Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock coverband uit Heerlen zoekt stevige bassist en gemotiveerde slaggitarist!

Bassist en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 162x bekeken

Voor een doorstart van de band hebben we een stevige bassist nodig. Hou je van stukjes bassolo's in nummers, hou je van ritimisch, helder, creatief basspelen? Je kan het allemaal kwijt in ons repertoire! Tevens zijn wij op zoek naar een gemotiveerde slaggitarist, die samen met ons "full speed ahead" wilt! Wij hebben een speciaal repertoire opgebouwd en hebben diverse optredens gehad. Geen saaie covers! … meer »

Maureen

Muzikanten gezocht voor musical Rent

Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 208x bekeken

Voor de eenmalige begeleiding bij de musical Rent, zoek ik namens Stichting theaterorkest.nl goede rockmuzikanten die vlot noten kunnen lezen. Repetities zijn in mei en juni in Zoetermeer en de uitvoeringen zijn het eerste weekend van juli 2024. Voor de band zijn nodig: - Leadgitarist - Slaggitarist die ook toetsen speelt, of andersom - Bassist - Drummer

Timo Pronk

Zanger zoekt gitarist voor akoestisch duo

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Zanger zoekt gitarist voor akoestisch duoIk ben op zoek naar een gitarist(e) die samen met mij een duo wil beginnen met akoestische covers met als doel af en toe op te treden op bijv. recepties, borrels e.d.. Plezier staat voorop. Qua repertoire denk ik aan bijvoorbeeld Paul Simon, Beatles, Cat stevens, James Taylor, Crowded House, Neil Young, Jack Johnson, Van Morrisson, Gordon Lightfoot, The Kinks, Travis etc. en misschien af en toe een … meer »

Michel van Coevorden

Beginnende Band regio Nijmegen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 250x bekeken

Hi, Ik wil graag een band oprichten om het muziek maken toch een doel te geven. Zelf speel ik gitaar en ben op zoek naar een bassist, misschien een tweede gitarist, drummer en pianist.Zelf zou ik ook wel willen (leren) zingen. Ik ben zelf 24 maar leeftijd maakt me niet heel veel uit ongeveer tussen de 18-34 Ik dacht zelf aan 1x in de 2 weken te repeteren. Niet echt een voorkeur voor muziek … meer »

Bram J

Zangeres zkt professionele gitarist en drummer voor nieuw te formeren band/ Tilburg

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 238x bekeken

Ik ben n expressieve zangeres, zing vooral vanuit gevoel, vrijheid en plezier; covers, die ik n eigen sfeer geef en eigen nummers. Volg geen bepaalde stijl, maar muziek waar n ziel en jus inzit, van teder tot rauw. O.a Prince-the Cross, Steppenwolf-Born to be wild, Roberta Flack-the First time, Tom Jones -its a man's world en You never walk alone, Tracy Chapman, Doors, Van Morrison, Patsy Cline-Blue … meer »

Muzikantenbank user antonetta Weideveldantonetta Weideveld

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Lijkt je het wat? Stuur een mail naar hendriks122@zonnet,nl

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Âœ¨Gitaristen Opgelet✨

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 224x bekeken

Âœ¨Gitaristen Opgelet✨Marieke Schenk zoekt een nieuwe gitarist. De huidige gaat helaas stoppen. Mijn ideale gitarist is energiek, fan van popmuziek, tussen 20 en 30 jaar en woont rondom Groningen. Wij repeteren in Veendam. Dit doen we eens in de 2 weken. (Momenteel woensdagavond) Verder treden we regelmatig op en zijn we hard aan de weg aan het timmeren. Wij hebben grootse plannen! Jij ook? Hieronder nog onze bio: Marieke … meer »

Muzikantenbank user Marieke SchenkMarieke Schenk

Beginnende heavy metal band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 188x bekeken

Wij als Drummer/Gitarist en Zanger/Bassist zoeken een gitarist om eigen muziek te maken en spelen in de richting van 80's heavy metal / thrash, denk aan de richting van: Megadeth, Metal Church, Annihilator Wij hebben een eigen oefenruimte in Zelhem zijn beide begin 30 beide met veel passie voor muziek en zetten graag een open sfeer neer waarbij alles besproken kan worden en geen idee te gek is ben … meer »

Arvid Lourens