Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziek van Leonard Cohen en soortgenoten

Accordeonist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 1622x bekeken

Muziek van Leonard Cohen en soortgenotenWij; twee gitaristen, backingvocaliste en zanger met het bereik van Leonard Cohen willen ons trio uitbreiden. Het accent zal liggen op Cohen repertoire met uitstapjes in dezelfde sfeer. We hebben ruime muzikale ervaring, zin in dit project en we zijn ons nog wat aan het oriënteren. Er nog veel mogelijk. We denken aan: een 2e backingvocaliste, een violist(e), misschien cello, accordeon, mandoline.... We … meer »

Koos Oldhoff

GEZOCHT: Zangeres voor Rockband!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 419x bekeken

Ben jij een ervaren zangeres of wil je graag een nieuwe start maken in de muziek? Wij, een energieke rockband bestaande uit bandleden van 45 jaar en ouder, zijn op zoek naar jou om samen de muziekwereld te veroveren! Ervaring is geen vereiste, dus maak je geen zorgen als je niet veel podiumervaring hebt. We bieden een warme en gastvrije omgeving waarin je je talenten kunt ontwikkelen. Onze oefenruimte … meer »

Jacco

Rock Bassist 39 Utrecht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 410x bekeken

Rock Bassist 39 UtrechtErvaren bassist (backing vocals) (39) uit Utrecht zoekt rockband met eigenwerk dat ambitie heeft om op te treden. liefst oefenen in centrum Utrecht. Heb ruim 25 jaar ervaring in de muziek zowel schrijven van muziek, zang, gitaar en veel contact gehad met programmeurs door heel Nederland en België. Zie graag jullie reacties en audio tegenmoet. Muzikale groet

Muzikantenbank user Baliekluiver030Baliekluiver030

Depeche Mode Tribute zoekt gitarist / backing vocals

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 351x bekeken

Heb jij een klik met Depeche Mode? We hebben op dit moment al waanzinnige bezetting en zijn alleen nog op zoek naar een gitarist welke ook Martin Gore backing vocals kan zingen! De huidige bezetting bestaat uit dijk van een zanger, retestrakke drummert en toetsen-tovenaar met state of the art Synth arsenaal. Dit alles ondersteund door high-tec in-ear systeem. We streven ernaar om de nummers met … meer »

Violator

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 852x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze website (zie link … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten

Zanger en drummer gezocht voor een startende Pink Floyd coverband.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 586x bekeken

Wij zijn net gestart met onze Pink Floyd coverband (nog zonder naam) en wij zoeken nu nog met spoed een zanger en een drummer. Uitgangspunt is plezier hebben in samen muziek maken. De muzikanten die wij zoeken: - hebben een redelijk speelniveau, - hebben weinig of geen podium ervaring, - willen eventueel optreden voor vrienden en bekenden, - willen 1x per 2 weken met vaste schema's oefenen op … meer »

Peter Relyveld

Word de nieuwe stem van Blues Treat!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 963x bekeken

Ben jij een zangeres/zanger met een passie voor de blues? Krijg jij als frontvrouw/frontman van deze doorgewinterde bluesband het publiek in beweging? Dan is dit jouw kans om te schitteren als de stem van Blues Treat! Waarom kiezen voor ons: 1. Passie en ervaring: Onze bandleden hebben jarenlange ervaring in de muziekindustrie en hebben opgetreden op diverse podia en festivals. In 2016 deden … meer »

Paolo Dialpho

Muzikanten gezocht 16-21 jr

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 531x bekeken

Voor jonge mensen van 16-21 jaar Afgelopen twee jaar had ik een leuke band, maar helaas zijn alle andere leden gestopt. Zelf ben ik zangeres (17 jr). Band repetitie kan een keer per week 60 minuten voor €45 per maand bij art in music in hartje Utrecht. Naast de repetities om lijkt het me ook gezellig om bijv thuis te repeteren

Flora van Meeteren