Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Energieke gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 214x bekeken

Doorstartende feestband bestaand uit 2 zangeressen, bassist, drummer/zanger is op zoek naar een energieke allround gitarist. Geen broodspeler, maar een bandlid. Het repertoire bestaat uit snel afwisselende medleys, met de hits van toen tot nu, foute meezingers en guilty pleasures. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal.

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Salsaband Pimiento zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 126x bekeken

Salsaband Pimiento zoekt pianistOnze pianist gaat ons verlaten dus er komt plek voor een waardige opvolger. Pimiento speelt salsa – van Fania tot 2024 – maar ook andere dansbare Latin stijlen zoals bachata, rumba, bolero en merengue. Op dit moment bouwen we ons repertoire verder uit met eigen nummers. Als pianist beheers je deze verschillende stijlen en montuno’s, claves en bas-tumbao’s zitten ook in je systeem. Kunnen … meer »

Muzikantenbank user EvertEvert

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 459x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 278x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Muzikantenbank user Huub TielemanHuub Tieleman

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 258x bekeken

Hi, ik ben op zoek naar een gitarist voor een rock/pop band die ook wil werken aan eigen nummers. Ben je creatief, vaardig op de gitaar en ben je 20+? Stuur mij dan een bericht!

Muzikantenbank user Annette NiessenAnnette Niessen

Ben jij die toetsenman/vrouw die graag danceclassics speelt?

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 107x bekeken

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!!!! Wij zijn een ervaren band die danceclassics speelt. Momenteel bestaan we nog uit: Zangeres gitarist bassist drums Mogelijk komt hier nog een zanger/zangeres bij. Wij repeteren in overleg om de 14 dagen rond Utrecht Heb je interesse (of weet je iemand) bel dan 06-55883522 of mail info@***************.nlhttps://youtu.be/zYkHOD8j4ak?si=i5FgnL2jhB2jlx4a

Jim Rader

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 342x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Pillow Fighters zoeken toetsenist!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 242x bekeken

Pillow Fighters zoeken toetsenist!Hey toetsenist! Wij zijn de Pillow Fighters, een energieke Utrechtse coverband die sinds 2018 medleys speelt in uiteenlopende muziekstijlen. We repeteren 1 x per 2 weken en willen mogelijk toe naar 1 x per week repeteren. Het doel is ongeveer 1 x per maand optreden, maar op dit moment hebben we een paar optredens per jaar. Tot nu toe zijn optredens meestal op bedrijfsfeesten en bruiloften. Onze … meer »

Herman Roozenburg

Studio Voices Vocal group breidt uit!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 253x bekeken

Studio Voices Vocal group breidt uit!Creatieve vocal group heeft plaats voor mannen! Studio Voices is een jonge, creatieve a capella vocal group uit Utrecht met een goede balans tussen gezelligheid en ambitie. We richten ons op improvisatie, co-creatie en eigen nummers en hebben een verrassend repertoire: we zingen zachte ballads, groovy pop, verfijnde jazzharmonieën, harmonieuze klassieke stukken en bekende nummers die toch ineens … meer »

Studio Voices