Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor rock/blues trio

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 159x bekeken

Zanger/gitarist/componist en drummer zoeken stevige bassist voor rock/blues trio. Voornamelijk eigen werk en een paar covers. 2e stem zang gewenst en inbreng in componeren. Repeteren regio Doetinchem/Arnhem. frequentie en tijden in overleg. Zanger gitarist en drummer hebben al samen gespeeld en hebben redelijke podium ervaring. Doel: optreden 10-15x per jaar. tel/whatsapp: 06-46424196 (Willem)

Willem Schuizeman

Muzikanten gezocht voor musical Rent

Bassist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Voor de eenmalige begeleiding bij de musical Rent, zoek ik namens Stichting theaterorkest.nl goede rockmuzikanten die vlot noten kunnen lezen. Repetities zijn in mei en juni in Zoetermeer en de uitvoeringen zijn het eerste weekend van juli 2024. Voor de band zijn nodig: - Leadgitarist - Slaggitarist die ook toetsen speelt, of andersom - Bassist - Drummer

Timo Pronk

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 200x bekeken

Hi ik ben drummer en speel in een fusion trio,gitaar/bas/drums.Helaas is de bassist ermee gestopt. Wij zoeken een gevorderde bassist die kan grooven en soleren. Wij spelen nrs. van oa Greg Howe, Frank Gambale, Allan Holdsworth en er zijn eigen nrs. Wij zijn beiden ervaren en zeer gepassioneerd en hopen de bassist te vinden die met ons wil musiceren en onze sound te complimenteren. Neem graag contact … meer »

marc holland

Allround bassist gezocht voor band met optredens.

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 361x bekeken

Hoi bassist, Wij zijn opzoek naar een allround bassist voor een partij coverband die veel verschillende stijlen speelt. - Ben jij allround - kan jij op de maandagavond repeteren in Den Haag. - wil jij optreden over het hele op super leuke gigs. Bij optreden is alles geregeld een drank-arrangement, een goede warme maaltijd. En een goed financiële vergoeding per optreden. Ben jij geïnteresseerd? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Romeo DebidienRomeo Debidien

Disco/soul band zoekt ervaren bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 278x bekeken

wij zijn een disco/soul band bestaande uit 2 zangeressen, gitarist/zanger, toetsenist en drummer. Onze leeftijden zijn van begin 50 tot midden 60. Wij repeteren nu op maandagavond in Helmond. Doelstelling is zo'n 10 optreden per jaar. We willen vooral veel plezier samen hebben. Vanwege gezondheidsproblemen is onze bassist moeten stoppen. Om deze reden zijn wij op zoek naar een bassist(e) met … meer »

frans van der linden

Rock coverband uit Heerlen zoekt stevige bassist en gemotiveerde slaggitarist!

Bassist en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 155x bekeken

Voor een doorstart van de band hebben we een stevige bassist nodig. Hou je van stukjes bassolo's in nummers, hou je van ritimisch, helder, creatief basspelen? Je kan het allemaal kwijt in ons repertoire! Tevens zijn wij op zoek naar een gemotiveerde slaggitarist, die samen met ons "full speed ahead" wilt! Wij hebben een speciaal repertoire opgebouwd en hebben diverse optredens gehad. Geen saaie covers! … meer »

Maureen

Bassist/saxofonist gezocht voor jazz band

Bassist en Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Hallo! Ik wil graag een jazz band starten, momenteel ben ik op zoek naar een bassist en saxofonist. We hebben al een piano en een drummer. Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een zondagmiddag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Beginnende Band regio Nijmegen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 239x bekeken

Hi, Ik wil graag een band oprichten om het muziek maken toch een doel te geven. Zelf speel ik gitaar en ben op zoek naar een bassist, misschien een tweede gitarist, drummer en pianist.Zelf zou ik ook wel willen (leren) zingen. Ik ben zelf 24 maar leeftijd maakt me niet heel veel uit ongeveer tussen de 18-34 Ik dacht zelf aan 1x in de 2 weken te repeteren. Niet echt een voorkeur voor muziek … meer »

Bram J