Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

80's indiepoprock zoekt zangeres, basist, lead gitarist

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 678x bekeken

Wij zijn CrasHNo13 uit Tilburg, een 80's indiepop band. Band bestaat nu uit 2 man van begin 40, een zanger/gitarist/bassist/toetsenist en drummer. Nu spelen we met Ableton Live DAW als ondersteuning omdat ik niet alle instrumenten gelijktijdig kan spelen. Maar willen graag in live setting gaan spelen in de repetitieruimte. Wij zoeken daarom ervaren gast hobby muzikanten die tijdelijk ons wil versterken. … meer »

H. Mill

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 526x bekeken

Bassist(e) gezochtWij zijn Lake Division, een (prog) rock/ pop band. Wij zijn op zoek naar een bassist(e) die met ons aan de slag wil gaan. Onze gemiddelde leeftijd is 37; we zoeken iemand die past bij deze leeftijd. We repeteren wekelijks in een oefenruimte in Veghel. We zijn bezig met een album met eigen werk. Wanneer dit klaar is, willen we met deze muziek gaan optreden. Onze eerste single is hier te beluisteren: https://open.spotify.com/track/7ED8XBQuCeDIg5An7Q1bT9?si=bade21aa8fc84038

Bart van Irsel

Bassist(e) gevraagd uit Eindhoven of omgeving

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1848x bekeken

Bassist(e) gevraagd uit Eindhoven of omgevingLiefst z.s.m...... We willen in een workshopband gaan spelen en krijgen daarin professionele begeleiding. Alle apparatuur is aanwezig voor gebruik. 1,5 uur zeer gericht repeteren. Kosten 16,50 per persoon. Iets voor jou?... Laat snel wat weten. Kijk niet naar de plaatsingsdatum want er worden steeds nieuwe muzikanten gevraagd bij ons.

Nico Spruijt