Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 75x bekeken

Hallo wij zijn mental een metal band uit Hengelo ov En zijn zoekende naar een drummer die warm loopt voor bands zoals slayer, testament, Metallica Iron Maiden Saxon Megadeth Kreator Helloween etc etc Wij spelen metal met thrash invloeden en coveren deze nr op onze eigen manier Wij willen gewoon lekkere metal maken Jij als drummer beheerst de dubbel bass en kan goed maat houden Dus herken jij … meer »

Muzikantenbank user Christian En Bieb LambertsChristian En Bieb Lamberts

Drummer en toetsenist voor nieuwe country coverband

Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 142x bekeken

Wij zijn een country coverband i.o.wij zoeken nog een drummer en toetsenist voor onze Band. Ons repertoire is van George Jones tot Doobie brothers etc etc lekkere ballads tot up tempo country. Mocht je dit aanspreken en je woont in de omgeving Apeldoorn neem dan contact met mij op Olaf van den Berg telefoonnummer: 0612139488. Of laat een bericht achter. Muzikale groet Olaf

Olaf van den Berg

Bigband zoekt drummer

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 140x bekeken

Bigband zoekt drummerDe Gouwe Bigband uit Gouda zoekt een nieuwe drummer. We zijn een band bestaande uit 13 blazers, een 4 koppige ritme sectie, zang en een professionele bandleider. We hebben een zeer divers reportoire van Latin, Jazz tot Pop, van oud tot heden. Met songs van Frank Sinatra, The Weekend en Amy Winehouse. We zijn opzoek naar iemand met ervaring en talent om met groovy band mee te spelen.

Muzikantenbank user Gouwe BigbandGouwe Bigband

Voor onze country-americana coverband Bakersfield zijn wij op zoek naar een drummer.

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 254x bekeken

Onze huidige drummer is er helaas mee gestopt, dus zijn we op zoek naar een vervanger. Qua muziek kan je denken aan de volgende artiesten: - Stealers Wheel - Dwight Youkam - The Band - Tom Petty - Steve Earle - Bob Seger - Allman Brothers Band. Repeteren om de week in Apeldoorn. De huidige bezetting bestaat uit een bassist (37 jaar) zanger/gitarist (40 jaar) solo gitarist (48 jaar) slag gitarist … meer »

RobertBassist

Drummer gezocht – Regio Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 177x bekeken

Wij zijn een redelijk beginnende band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar), Brian (bas) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. Beide gitaristen en de bassist hebben al heel wat ervaring met het spelen van gitaar/bas. We zijn op dit moment bezig met het maken van een setlist voor ons eerste optreden in juni. Het genre dat gespeeld wordt, komt het meest overeen met Indie Rock. Denk hierbij aan nummers … meer »

Chris van Iperen

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 90x bekeken

DRUMMER GEZOCHT 🥁: Wij zoeken een nieuwe drummer die bij ons wilt komen drummen en die het natuurlijk het podium op durft. Kan jij een beetje drummen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband op Instagram 🗣️ Mail naar: rssband.info@*****.com 📨 Wordt … meer »

Senne Flach

Metalcore band drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 90x bekeken

Goede dag wij zijn silphixia en we zoeken een drummer. Wij zoeken iemand in de regio nijmegen/arnhem met goede zin. Ik durf niet echt te zeggen wat de inspiratie is maar het is enig beloofd. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kunnen we altijd iets doorsturen. Wij zijn te bereiken via silphixia24@*****.com

Martijn