Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band voor rock.en roll

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 154x bekeken

Goeie dag Mijn naam is Julian 23 jaar ik ben gitarist En ben op zoek naar muzikanten die graag tot ver willen gaan. En kijken waar we landen. Bijv eerst beginnen met covers van bijv led zeppelin / queen / Aerosmith enzovoorts Leeftijd ong 20 t/m 30 Natuurlijk staat sfeer op 1 Als.er iemand.intresse heeft laat maar weten

Muzikantenbank user Julian Van HulstJulian Van Hulst

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)

Blazer, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)Speel je een blaasinstrument? Heb je zin om weer lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor deze recent gestarte muziekvereniging zijn er nog aanvullingen gewenst op alle groepen blaasinstrumenten. Of je nu fluit, klarinet, hobo, hoorn of trompet speelt, bij ons ben je welkom! Locatie Schaijk (Tussen … meer »

Ron

Drummer gezocht voor rockband Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 184x bekeken

Voor een nieuw op te zetten band zoeken wij een drummer. Insteek is samen jammen en gezelligheid en als het staat optreden en wie weet vloeien er nog grotere ambities uit voort. We starten met covers, tot nu toe om en nabij het rock/metal genre en eigen nummers zijn een mogelijkheid. Gevorderd niveau dus zeker een aantal jaar ervaring is benodigd en woonzaam in (omg) Utrecht.

R3ns

Chesterfield zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 465x bekeken

Lekker onderuitgezakt op je Chesterfield bank met een drankje in de hand luisteren naar de laidback sounds van semi-akoestische covers. Die feel willen wij als band graag neerzetten. Vandaar de bandnaam Chesterfield. Samen met 2 zangeressen, een gitarist en bassist hebben we de eerste contouren van de band neergezet. We zijn op zoek naar aanvulling met een drummer. Kan je je vinden in de sound van … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Coverband Into Colors zoekt gevorderde drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 234x bekeken

Wij zijn een viermansformatie en spelen covers in een eigen jasje. We zijn op zoek naar een gevorderde drummer die mee wil bouwen aan een mooi repertoire. Van rustig tot uitpakken. Bill Whiters tot Hendrix. Jaren 80 met uitstapjes. Doel is optreden. Leeftijd niet belangrijk. Ervaring en eigen vervoer wel. Repeteren in Rhoon.

Rob Herben

Top 2000 band zoekt ervaren drummer

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 431x bekeken

Top 2000 Band zoekt ervaren drummer! Wij zijn op zoek naar een leuke, bevlogen en enthousiaste drummer, die onze band op korte termijn wil komen versterken. Onze band bestaat uit vijf ervaren en gemotiveerde muzikanten: toetsenist, bassist, gitarist en twee zangeressen. Wij zoeken een geschikte kandidaat met veel ervaring in het allround circuit en die het leuk vindt om vijf à tien keer per jaar … meer »

Top 2000 band

Gitarist en toetsenist zoeken ervaren drummer, bassist en zang m/v

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 428x bekeken

Wij zijn resp. als gitarist en toetsenist (beide in de 50) een jaar geleden uit rock coverband gestapt maar konden het muzikaal en persoonlijk zo goed vinden dat we graag een nieuwe willen opstarten. Wat ons betreft bekende rock covers uit de betere pop/rock hoek, met hoog herkenbaarheids- en feest-gehalte voor een breed publiek: Anouk, Pink, Bon Jovi, Aerosmith, Blof, Van Halen, Alanis, Queen, Kiss, … meer »

Anton