Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: enthousiaste DRUMMER M/V voor onze 60/70 band

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 248x bekeken

Voor onze 60/70's band zijn wij op zoek naar een nieuwe DRUMMER M/V. We spelen o.a nummers van: CCR,Blondie,Elvis,Shocking Blue,Linda Ronstadt,Suzi Quatro, Nancy Sinatra,Sandy Coast,Brenda Lee,the Box Tops en nog vele anderen. Onze band bestaat uit een zangeres, zanger/gitarist,gitarist en bassist en hopen snel weer onze band compleet te maken. We zijn voor corona opgericht en hebben nog niet kunnen … meer »

Muzikantenbank user WoodstockWoodstock

Drummer gezocht voor funky-blues-rock band

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 164x bekeken

Wij,zanger/gitarist,gitarist en bassist ervaren( en wat ouder) zoeken een strakke groovy drummer. we spelen covers van o.a Kenny Wayne Sheperd,Joe Bonamassa, Phillip Sayce Pearl Jam,Peter Green, J.Hendrix e.a. Vooral zoveel mogelijk een mix van hedendaagse funky-blues-rockers en uit verleden.Repeteren om de 2 of 3 weken in Alkmaar of Krommenie.voor meer info:06-11290791 of: 06-51904204

Ron Spee

Pop,rock,party band zoekt ervaren drummer.

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 242x bekeken

Voor onze band The PartyRockers, zijn wij op zoek naar een ervaren drummer. Wij willen met de band straks weer flink aan de gang en spelen in feesttenten, op kermissen, bedrijfsfeesten, privefeesten enz enz. We zoeken een drummer / bandlid die: * Zich thuis voelt in de pop-rock-party hoek * Een teamplayer en weet wat het is om in een band te spelen * Enthousiaste, gemotiveerd * Vocaal iets kunnen … meer »

PartyRocker

Carmine Queen zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 382x bekeken

Wij zijn Carmine Queen, een collectief dat voornamelijk in projecten werkt waar we dan specifieke muzikanten voor zoeken. Natuurlijk komt het (gelukkig) voor dat een aantal muzikanten bij ons blijven hangen. Wij hebben op dit moment behoefte aan: - een mannelijke zanger - een drummer/drumster die veel stijlen aankan - saxofonist(en) Als je wil horen waar we zoal mee bezig zijn, op onze site … meer »

Muzikantenbank user Jos HustingsJos Hustings

Funky Good Time zoekt drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 261x bekeken

Funky Good Time is een alround band die al een jaar of 10 bestaat. Zeer regelmatig optredens, oa in The Waterhole Amsterdam, Schagen en Alkmaar. Onze formatie: bas, gitaar, drums, piano, en alt-,tenorsax en trompet en 2 zangeressen. Donderdags repetitie. Kijk op onze facebook pagina https://www.facebook.com/funkygoodtime1 Audities kort na de zomervakantie ivm gepland optreden

Jan

Muzikanten gezocht voor popkoor

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 679x bekeken

Muzikanten gezocht voor popkoorHallo, Popkoor Generation in Mierlo zoekt voor de begeleiding een toetsenist, bassist en drummer. Ons koor zingt een een gevarieerd repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige nummers (Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Blof, Beach Boys, Queen, Bette Midler). We repeteren elke maandagavond in Mierlo, waarbij naast het fanatiek oefenen ook ruimte is voor gezelligheid. Mocht je interesse hebben, … meer »

Erik Janssen

Bassist / Gitarist zoekt leden voor Rockband omgeving Utrecht

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 399x bekeken

Beste allemaal, ik zoek muzikanten om een Live Rockband te beginnen. Toen ik een stuk jonger was heb ik jaren in kroegbands gespeeld. Maar dan komen werk, relatie en kinderen. Nu ik deze fase heb afgesloten begint het weer te kriebelen. Ik ben ooit begonnen als bassist/zanger maar heb me afgelopen jaren meer toegelegd op gitaar en toetsen. Ik vind het prima om weer bas te spelen, maar zou het leuk … meer »

Alexander Mossel