Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Popband uit Naarden zoekt drummer

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 178x bekeken

De Tuesday Afternoon Band (TAB) zoekt een drummer die wil instromen. Wij spelen popmuziek uit de sixties-eighties zoals The Shadows, The Everly Brothers, The Beatles, The Eagles, Hollies om er zo een paar te noemen. Muziek uit onze jeugd want wij zijn al in onze 70'er jaren. Wij doen dat met veel plezier en hopen dat ook met jou te gaan doen. Leeftijd van je vinden we niet belangrijk. Het is voornamelijk … meer »

Nico van den Born

The Unorganizeds zoeken drummer.

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 238x bekeken

HEY! Hou jij ook zo van (post)punk, grunge, (hard)rock en aanverwante muziek én vind je het leuk om dit te delen en spelen met 3 gezellige gasten (gitaar, bas en zang) van rond de 40-50? Dan zoeken wij JOU! We oefenen 1x. per 2 weken in Zoeterwoude-dorp op dinsdag van 19.30-22.00 onder het genot van een koud biertje en natuurlijk onze zelfgemaakte herrie😉 Drumstel is aanwezig evenals ruim … meer »

Cees

It Sil Heve zoekt muzkanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 114x bekeken

It Sil Heve zoekt muzkantenDweilorkest It Sil Heve uit Leeuwarden zoekt muzikanten. Kan jij trompet, bariton/euphonium spelen of ben jij bereid sousafoon te leren, meld je dan aan. Ook naast je hobby bij een fanfare of brassband ben je welkom. Wij repeteren elke woensdag van 19.30 tot 21.15 uur in Leeuwarden. Geen contributie!!! Voor meer informatie kan je ons vinden op instagram en facebook

Muzikantenbank user Edwin SteensmaEdwin Steensma

Floyd Tribute in Progress zoekt Muzikanten.

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 203x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Glenn en ben een 38 jarige toetsenist wonend in Rotterdam. Die op zoek is naar muzieksite met passie voor Pink Floyd en lijk je het leuk die passie te delen met ons. Reageer dan op deze advertentie. Bestaand op dit moment nog uit gitaristen , bassist en ik als toetsenist. We zoeken enthousiaste muzikanten zoals Zanger/zangeres Toetsenist(te) Drummer(percussionist) Saxofonist(te) Op … meer »

Glenn Coomans

Slagwerker gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 154x bekeken

Slagwerker gezochtHet Arnhems Fanfare Orkest is op zoek naar een slagwerker. Het AFO is het oudste orkest van Arnhem en een gezellige vereniging. We repeteren op donderdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website: www.arnhemsfanfareorkest.nl

Muzikantenbank user Ina OostendorpIna Oostendorp

Drummer gezocht black metal

Bassist en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 167x bekeken

Wij bestaan nu uit 2 mensen, lead gitarist en uiteindelijk de bedoeling dat ik rhythm speel maar ik speel voor nu multi instrumenten. Vandaar, drummer en bassist nodig! Blast beats en double bass? PERFECT! Gruwelijke bass tone? PERFECT! We zijn 20 en 19, hebben bij mij thuis de meest black metal oefenruimte ooit en we houden van gwn lekker chillen, spelen en schrijven. Kan je naar poortugaal … meer »

Vadokan

Artiest zoekt band voor live release show in Amsterdam

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 445x bekeken

Artiest zoekt band voor live release show in AmsterdamVoor de release show 25 augustus van mijn EP zoek ik een band bestaande uit een drummer, bassist en toetsenist. Tijdens de show, die plaats zal vinden in een bekend poppodium in Amsterdam, zullen er 6 nummers ter gehore worden gebracht. Nummers met een randje pop, synth, funk, akoestisch en elektronisch. Kortom, een variërend collectie aan tracks. De kaartverkoop + een lopende subsidieaanvraag … meer »

Muzikantenbank user Sjoerd JoostenSjoerd Joosten

Folk-/rockband in oprichting: muzikanten gezocht!

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 349x bekeken

Hallo, Wij zijn bezig een band op te richten, en daarvoor zoeken wij muzikanten (jou?). Qua muziekstijl mikken we op een mix van folk en rock. De muziek wordt duister, atmosferisch en rauw. Denk ergens tussen de Americans van Johnny Cash en de murder ballads van Nick Cave, geïnjecteerd met de riffs van Audioslave. Het idee is om een eigen repertoire op te bouwen, wellicht via de route van … meer »

Vincent