Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht voor coverband

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 383x bekeken

Wij hebben met onze coverband een herstart gemaakt en zoeken nu nog een leuke enthousiaste zangeres. Onze band bestaat uit ervaren muzikanten ( 40+) 2 gitaristen ( zang) basssist, drummer, toetsenist en (backvocal) zangeres. De muziek die wij spelen is rock, pop en blues van bekende en minder bekende artiesten, van de 60s tot nu. Denk bijv. aan Tina Turner, Ilse de Lange, Beth Heart, Abba, Anouk , … meer »

Muzikantenbank user dick schuilingdick schuiling

Soul/funk drummer gezocht in Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 182x bekeken

Strakke drummer gezocht voor een soul/funk band. We bestaan momenteel uit 3 man: gitaar/zang, gitaar, en basgitaar/zang. We zoeken een drummer die strakke ritmes kan toevoegen voor soulvolle muziek, a la Bill Withers, Curtis Mayfield. We oefenen 1x per 2 weken in Utrecht, daarnaast willen we af en toe optreden. Onze leeftijden zijn rond de 25. Als je geïnteresseerd bent, kan je ons een mail … meer »

Marten

Gitarist en slagwerker gezocht

Drummer, Gitarist en Percussionist gezocht in Assen (Drenthe) | 259x bekeken

Gitarist en slagwerker gezochtNa het vertrek van onze gitarist willen wij graag nieuwe muzikanten om ons heen verzamelen. We houden van subtiel, swingend, jazzy, soul, overdag optreden, vooral veel plezier beleven... Zangeres en bassiste zijn nog aanwezig. Gitarist en (het liefst) een percussionist zijn zeer welkom. We repeteren in Zorgvlied, op de grens van Friesland en Drenthe

Muzikantenbank user WillekeWilleke

Reggaeband zoekt drummer

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Reggaeband zoekt drummerH.I.M. Children zoekt naar een strakke (reggae)drummer 🥁!! Wij werken hard aan een nieuwe show met geheel eigen nummers zowel oud als nieuw. Band bestaat nu uit zanger, bassist, slag/solo gitarist, toetsenist en drumcomputer 🤪 Wat voor drummer zoeken wij? Wij zoeken een drummer die net als onze Japanse drummer strak door kan gaan, leeftijd speelt geen rol, ambitie daar integen wel. Wij zoeken … meer »

Muzikantenbank user Patrick HuijbregtsPatrick Huijbregts

Drummer en bassist voor rockband!

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 379x bekeken

Wij (gitarist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer en een bassist om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben al een boel nummers liggen. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven en om nieuwe nummers mee te schrijven. Wij vinden het leuk om regelmatig te repeteren, en als we daar klaar voor … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits

Drummer voor rock&roll band

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Voor een doorstart van de band zijn wij o.m. op zoek naar een drummer met enige ervaring. Qua volume ben je in staat om ook op een bescheiden nivo te kunnen spelen. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale … meer »

Ben

Gezocht: DRUMMER voor onze 60/70's band

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 240x bekeken

Gezocht: gemotiveerde DRUMMER voor onze 60/70 band. Wij spelen een zeer uitgebreid repertoire van o.a. Shocking Blue,Linda Ronstadt,CCR,Elvis,Nancy Sinatra(& Lee Hazlewood),Joan Jett,Jefferson Airplane,The Who,Suzi Quatro,Shandy Shaw,The Shadows, Earth&Fire,Wanda Jackson,Lynyrd Skynyrd,Mary Hopkins etc.etc.etc. Wij willen de 60/70's weer een beetje tot leven brengen en willen dat op het podium ook … meer »

Muzikantenbank user Lady TLady T

Bassist and Drummer needed for new project/band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 209x bekeken

I am a rock guitarist / songwriter looking for a bassist and drummer (and eventually a vocalist) to form a new band with original music and some covers. Influences include: RUSH, Marilion, Radiohead, Skunk Anansie, The Police, Manic Street Preachers, Gary Moore / Thin Lizzy, Deep Purple... etc etc etc... Region: Eindhoven/Veldhoven

Muzikantenbank user Mik VierlingsbeekMik Vierlingsbeek

Sludge/rock/punk drummer gezocht

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 157x bekeken

gezocht voor power duo : sludge/rock n roll drummer. style : Eyehategod, maar ook uptempo/punk nummers komen aanbod, slow en fast drumming drums.een vette roffel mag ik ook altijd graag horen, is een pré. ambitie? : geen idee. eerst maar eens kijken of het klikt ik kom zelf uit doetinchem, achterhoek, kspeel momenteel in ladybooster.

rens van onna