Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

5forU zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 348x bekeken

Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn wij, 5forU, op zoek naar een ervaren zanger(es), die de leadzang van ons zelf geschreven repertoire kan vormgeven. Om een indruk te krijgen van onze nummers kun je terecht op onze website www.5foru.nl. Wij repeteren 2 wekelijks op zondag van 12.00 tot 16.00 op de Jacobiberg in Arnhem. Mocht je geïnteresseerd zijn na het beluisteren van onze muziek, mail … meer »

Gerard Walters

End of Ignorance (Grunge) zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 381x bekeken

End of Ignorance (Grunge) zoekt leadgitaristHallo! Wij zijn End of Ignorance! Een grunge band uit Arnhem/Nijmegen bestaande uit een zanger/gitarist, bassist en drummer. Wij zijn op zoek naar versterking! Onze inspiratiebronnen zijn vooral bands als Nirvana, Soundgarden, Alice in Chains aan de ene kant, maar ook bijvoorbeeld Black Flag en Fugazi. Van de zomer hebben wij onze eerste EP, 'FUBAR', uitgebracht. Dat geeft een goed overzicht … meer »

Muzikantenbank user End of IgnoranceEnd of Ignorance

Beginnende band zoekt cagon speler toetsenist en zangeres of zanger

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 368x bekeken

Wij, Zangeres, gitarist en bassist de laatste ervaren muzikant de andere allemaal beginnend. Leeftijd 48,55 en 57 jaar We denken niet aan optreden in eerste instantie. Eerst maar eens wat neer zetten wat door de beugel kan. Wij komen uit Nijmegen en zou fijn zijn dat jij daar ook vandaan komt of omg. Het gaat ten eerste om de fun en gezelligheid dan komt de rest van zelf. W zijn in eerste instantie … meer »

Jos

Toetsenist zoekt gitarist/zanger

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 248x bekeken

Ik ben een toetsenist (52) en ben op zoek naar gitarist om singer-songwriterachtige muziek te maken. Covers, misschien ook wat eigen werk proberen te maken. Naast toetsen wil ik er ook bij kunnen zingen (1e of 2e stem). Hopelijk kun/wil jij dat ook. Qua niveau zijn mijn toetsenwerk en zang te vergelijken met een gemiddeld coverbandje. Het gaat mij vooral om de lol van het spelen. Van daaruit … meer »

Marcel

Gitarist en drummer zoeken mensen om n bandje mee te vormen.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 325x bekeken

Hoi, wij zijn Teun en Gijs, allebei 19 jaar oud. Het lijkt ons leuk om een bandje te starten. Wij hebben allebei een hele brede muzieksmaak, maar het liefst spelen we toch wel iets in de stijl van de red hot chili peppers en dat soort muziek. Ook lijkt t ons leuk om eigen muziek te maken. We zoeken nog een bassist, een zanger, en misschien een extra gitarist. Als dit je leuk lijkt horen we t graag, … meer »

Teun

Basgitaar n contrabas

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 293x bekeken

Basgitaar n contrabasGoedendag, Waar ben ik naar opzoek 2 verschillende stijlen. Ik speel contrabas blues, jazzy, pop, rock. En ik speel een fretloze 5 snarige bas, waar ik nog les in heb en ook in een klein bandje mee speel. Waar ben ik naar opzoek opzich vind ik alles leuk om te doen. Geen hardrock das niet mijn ding. Ik vind akoestisch ook heel mooi. Een kleine bezetting ook mooi. Zoek je n bassist je kunt altijd … meer »

Jos

Band in oprichting zoekt drummer en gitarist (regio Nijmegen)

Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 540x bekeken

Hoi, Voor een band in oprichting ben ik zoek naar een gitarist en drummer. Samen een eigen repertoire opbouwen (evt. aangevuld met covers) en het podium op is het doel. Veel ervaring is niet vereist, gedrevenheid wel. Leeftijdscategorie: 30 - 50. Muziekstijl: Rock, Alternative. De muziekstijl bouwen we samen op, dus het is allemaal nog niet in beton gegoten. Gewenst: 2 tot 4 keer per maand repeteren … meer »

Martijn Zoetekouw