Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 165x bekeken

Hallo, Zin om zo nu en dan te jammen? Wij, gitarist, bassist en drummer zoeken een toetsenist om ons collectief aan te vullen. We hebben vooralsnog geen grotere ambities dan samen muziek te maken. We maken experimentele muziek en de muziekstijl wisselt per sessie. We zijn geen coverbandje. Neem gerust contact met ons op! groetjes Harm, Jiska en Carola

Muzikantenbank user Der ÜnterbaseDer Ünterbase

Percussionist

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 185x bekeken

Gezocht voor klein bolero orkestje een percussionist. Conga, bongo of klein percussie je draait je hand er niet voor om. Zuid Amerikaanse - en Cubaanse ritmes. Repetitie 1 maal per 14 dagen. geen kosten , repetitie in Nijmegen of Arnhem. Waarschijnlijk donderdagavond. zelf meedenken wordt gewaardeerd.;-)

Marijke Bruin

Rock-/popband zoekt een ervaren enthousiaste zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 243x bekeken

Ben jij een enthousiaste zanger of zangeres met ervaring (met name 2e stem) en het leuk vindt om 1x per maand op het podium te staan, dan zoeken wij jou! Wij zijn een pop/rock coverband bestaande uit een leadzangeres, drummer, bassist, sologitarist en slaggitarist. Repeteren elke donderdagavond in Borculo. Houden van gezelligheid en bovendien van een goed stuk muziek!. Jou inbreng en talent zullen … meer »

Wouter

Gezocht: Gitarist(e) met goede backingvocals!!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 218x bekeken

New Country band met eigen werk zoekt een ambitieuze gitariste/backing zangeres. De huidige setting: - Zanger/gitarist - Zangeres - Gitarist - Drummer - Bassist Ambitie: Wekelijks optreden in binnen en buitenland. Repetitieomgeving: Wekelijks in Nijmegen Materiaal op verzoek. Alleen bij serieuze interesse graag een PM. Graag horen we van je! #newcountry #gitariste #backingvocals

Thijs

Popkoor the Anthony Singers in NIjmegen zoekt enthousiaste nieuwe dirigent (m/v)

Overig gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 143x bekeken

Popkoor the Anthony Singers in NIjmegen zoekt enthousiaste nieuwe dirigent (m/v)Wie zijn wij? Een popkoor dat al meer dan 50 jaar bestaat en momenteel ongeveer 30 leden heeft in de leeftijd van 20 – 60 jaar. Elke vrijdagavond repeteren we van 20.00 – 22.30 uur in wijkcentrum de Ark van Oost in Nijmegen. We zijn erg trots op onze eigen band, bestaande uit toetsenist, gitarist, bassist en drummer. We houden van uitdagende arrangementen en een variatie in popnummers. We repeteren … meer »

Popkoor The Anthony Singers

Bolero orkestje zoekt......

Blazer, Gitarist en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 185x bekeken

Wij (pianist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar percussionist, violist/ fluitist, en tresspeler/gitarist voor een bolero orkestje in Arnhem. Affiniteit met deze soort romantische Cubaanse muziek is beslist nodig! Geen beginners meer. Repeteren 1 x per 14 dagen, waarschijnlijk op donderdagavond of zondagmiddag. Uiteindelijke doel is een paar maal per jaar optreden. Meedoen kost niets, we verwachten … meer »

Marijke Bruin

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 309x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een slag/sologitarist ( niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een zangeres, bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries… Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van … meer »

Ramon Lamers

5forU zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 344x bekeken

Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn wij, 5forU, op zoek naar een ervaren zanger(es), die de leadzang van ons zelf geschreven repertoire kan vormgeven. Om een indruk te krijgen van onze nummers kun je terecht op onze website www.5foru.nl. Wij repeteren 2 wekelijks op zondag van 12.00 tot 16.00 op de Jacobiberg in Arnhem. Mocht je geïnteresseerd zijn na het beluisteren van onze muziek, mail … meer »

Gerard Walters