Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Iers folk bandje An Réigiún (in ontwikkeling)

Accordeonist, Gitarist en Overig gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 254x bekeken

Wij bestaan uit 3 zangers, een gitarist en een banjo speelster. Wij zoeken: (m/v) - extra gitarist - mandoline - viool (fiddle) - Trekzak- of accordeonspeler We oefenen gemiddeld 1x per week. Dag- en tijd in overleg. Omgeving Grootebroek. Jan, 06-13698278 PS: Bijgevoegde YouTube filmpje is niet van toepassing, maar had ik nodig de advertentie te kunnen plaatsen. Lied zit wél in ons repertoire.

Jan Ruiter

Drummer of Drumster! Gezocht voor Rockband met Bluesinvloeden.

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 474x bekeken

Drummer of Drumster! Gezocht voor Rockband met Bluesinvloeden. Drummer of Drumster! Gezocht voor Rockband met Bluesinvloeden. De band is nog niet zo lang samen en zoekt naar ijzersterke nummers uit de 60's en 70's. Er is al wat repertoire en er wordt gewerkt naar een aantal optredens dit jaar. De bezetting is Zang (zangeres), 2 gitaren, bas en dus een drummer/drumster. De bandleden zijn 50 plus … meer »

Arnold

Pop songwriter op zoek naar goede zangers/zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 650x bekeken

Pop songwriter op zoek naar goede zangers/zangeressenWil jij graag pop songs maken? Dan wil ik graag samenwerken! Ik schrijf songs en ben op zoek naar zangers en zangeressen die goede songs willen maken/opnemen, met pakkende refreintjes en goede teksten. Denk aan Clean Bandits, Chainsmokers, Pink, Sia Charlie Puth en Ed Sheeran. Engels of Nederlands, maakt mij niet uit :). Mijn CV: 7 jaar in de rap/rock/pop band Skere Heren, ervaring met songwriting … meer »

Muzikantenbank user Marvin AdamMarvin Adam

LOS LAMALOS latin big band zoekt een ervaren CONGA speler en een TROMBONIST

Blazer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 837x bekeken

LOS LAMALOS is een 17 koppige latin big band die wekelijks repeteert op dinsdagavond vanaf 20.00 in de Q-Factory in Amsterdam Oost (betaald parkeren). We zijn een strakke, serieuze en vrolijke big band en spelen olv Frans Cornelissen. We spelen salsa, mambo's, montuno's, cha cha cha, danzon en nog veel meer. Elk bandlid betaalt contributie. Heb je interesse, mail naar arianeponse@*****.com

Muzikantenbank user Ariane PonseAriane Ponse

Erv.Zanger (52) zoekt handige toetsenman voor Cover-duo

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 335x bekeken

Ik ben een ervaren Zanger uit het cover-circuit en ik ben op zoek naar een handige en ervaren Toetsenman/vrouw voor een duo. Het is de bedoeling om in kroegen en op feestjes te gaan spelen en het repertoire is liefst zo breed mogelijk, dus van Rock, pop, disco, tot Nederpop en ook het levenslied. Licht en geluid is aanwezig. Ook toestenbord en midi-files aanwezig. Graag in of rond Amsterdam. Bel of … meer »

Muzikantenbank user Jos MandersJos Manders

Groovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is voor ambitieus rock trio met optredens

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 610x bekeken

Groovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is voor ambitieus rock trio met optredensGroovy drummer gezocht die snapt wat hangen in de tel is om next level te gaan met ambitieus Amsterdams rock trio met (betaalde) optredens EXP is mijn soloproject waarvan ik alle nummers en partijen schrijf. Momenteel werk ik met wisselende sessiebassisten en drummers tot ik de juiste club heb. De trein rijdt dus en er zijn betaalde gigs. Ik speel een combinatie van eigen werk en covers waarbij … meer »

Karst van Oosten

Soul/funk/jazz/rock drummer gezocht met 60s/70s geluid en filosofie

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 687x bekeken

Drummer gezocht voor mijn power trio EXP. Ik ben een ambitieuze en fanatieke gitarist/frontman die van en voor de muziek leeft 24/7, EXP is momenteel mijn hoofdband en stop er zo'n 20 uur per week in om next level te gaan. Ik speel momenteel met een gedreven bassist/backing vocalist en wisselende drummers en op zoek naar de juiste man/vrouw om power trio compleet te maken. Muziek die we spelen ligt … meer »

Karst van Oosten