Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band/band starten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 253x bekeken

Gitarist zoekt band/band startenGoedendag, Ik ben een 19 jarige gitarist uit Aalsmeer. Ik haal veel invloeden uit punk rock, stonerrock en Dark New Wavey. Bands zoals , - Queens of the stone age - The Dead Weather - Rage Against the machine Eigenlijk alles waar ik lekker een dikke fuzz riff onder kan schrijven. Ik zoek een band of mensen die met mij een band willen beginnen in deze genré. Ik kom uit Aalsmeer en ik kan een … meer »

Muzikantenbank user Rens De VosRens De Vos

Southern Soul Collective zoekt trompettist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 246x bekeken

Southern Soul Collective is een nieuw initiatief dat zich richt op de soulmuziek die in de jaren '60 ontstond in de zuidelijke staten van Amerika. Denk aan: Aretha Franklin, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Ann Peebles en Candi Staton. Ons doel is deze muziek zo authentiek mogelijk neer te zetten, en veel op te treden met een mix van ballads en up-temponummers. Daarnaast zijn we bezig … meer »

Joep Wetzels

Rockband zoekt frontman/zanger/vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 210x bekeken

Wij zijn op zoek naar een frontman/zanger (leeftijd 20-30) om onze band compleet te maken. We zijn op zoek naar een echte entertainer met het nodige zangtalent. Wij (Danny (Bass), Mitchell (Drums) en Kjeld (Gitaar)) zijn net begonnen met ons bandje maar we willen vooral rock n roll spelen, denk hierbij aan bands zoals Aerosmith en Cream tot wat modernere rock zoals Wolfmother en Radio Moscow. We … meer »

Muzikantenbank user Kjeld JansenKjeld Jansen

Semi prof band zoekt backing vocalisten (M/V)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 458x bekeken

Hi allemaal, Ik ben Dasilvian Bruce singer / songwriter / producer uit Amsterdam. Samen met mijn band genaamd Minds of Music ben ik opzoek naar backing vocalisten die meerstemmig kunnen zingen, kunnen dansen en entertainen. Na optredens op een aantal food festivals en het bevrijdingsfestival van Amsterdam en de halve finale van de Amsterdamse Popprijs is het tijd om door te pakken met onze … meer »

Muzikantenbank user Dasilvian NooitmeerDasilvian Nooitmeer

The Tune zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 198x bekeken

The Tune zoekt een toetsenistHe muzikant! Wij zijn een 3 koppige band uit Hoorn die nu al iets langer dan een jaar actief is, en we hebben inmiddels al aantallen nummers en optredens gehad. Wij zijn om te omschrijven een pop/rock band, maar wat we maken is singer-songwriting muziek maar dan ver-rockt. Het enige wat we nog zoeken wat onze muziek voller maakt is een toetsenist die: - het begrip ‘less is more’ begrijpt - … meer »

Muzikantenbank user Stijn GroenlandStijn Groenland

Folkband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 221x bekeken

Wij zijn An Foy en spelen folkmuziek en af en toe maken we een uitstapje naar een popsong. We zijn op dit moment op zoek naar vocale uitbreiding; we zoeken een zangeres of zanger om met ons samen leuke folk liedjes te spelen en af en toe een optreden te doen... Met folk bedoelen we allerlei muziek: Iers, Engels, Spaans, Duits en Nederlands ! Onze bezetting is viool, fluit, bas, toetsen en gitaar. Als … meer »

rob koekebakker