Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mustang Medicine (Americana band) zoekt badass drummer (Utrecht/Amsterdam)

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 316x bekeken

Mustang Medicine (Americana band) zoekt badass drummer (Utrecht/Amsterdam)Mustang Medicine brengt je in een stevige roes van country en blues. In de come down kan het ritme van een stevige galop soms zomaar overgaan in een draf van dromerige pop. Het is maar net waar deze band zin in heeft, een koppig paard kun je wel bedwelmen maar laat zich niet temmen. 3 maart komt onze debuut EP uit, wij hopen daarna voor meer leuke optredens geboekt te worden. Om in de drukke tijden … meer »

Liesbeth

Pop-/rock zanger gezocht (Hoofddorp en omgeving)

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 278x bekeken

Pop-/rock zanger gezocht (Hoofddorp en omgeving)Hallo, wij zijn BeatMotivation, een ouderen/jongeren coverband in Hoofddorp in leeftijd variërend tussen 54 en 69 jaar jong. Wij spelen "gouwe ouwe" pop-/rock songs vanaf jaren 60. Wij hebben een oefenruimte in Hoofddorp waar wij meestal op maandagavond oefenen/spelen. Wij zijn op zoek naar een zanger. Wat wij in eerste instantie belangrijk vinden van een nieuw bandlid is dat wij een "klik" hebben … meer »

Bob Adama

Pianist zoek werk

Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 106x bekeken

Pianist zoek werkHi..welk restaurantje zoek nog wat live muziek voor de achtergrond sfeer..ik speel voor jong en oud met easy listening/jazz et cetera..staat er geen piano dan kan ik wel voor 1 verzorgen.heeft u een bruiloft,opening evenument,borrel,cafe etc bel of mail gerustrequest728@***.comTel nr is 0618756173

Muzikantenbank user jody campbelljody campbell

Acoustisch trio zoekt gitariste/bassiste met vocale kwaliteiten

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 276x bekeken

Hey hallo. Een uitdaging. We zijn een trio ( gitaar, toetsen en zang ) die graag acoustisch willen gaan spelen. We zijn op zoek naar een extra gitariste en/ of bassiste die naast het acoustisch spelen ook vocale kwaliteiten heeft. We spelen graag Franstalige nummers ( moderne, geen standaard chansons ) , en Engels en Nederlandstalige nummers, wel covers. repeteren voorlopig in A'dam Noord. Eventueel … meer »

Muzikantenbank user wim colleewim collee

Fort55 zoekt toetsenist(e)!

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 141x bekeken

Fort55 is een gezellige soulband uit Uithoorn (NH). We spelen soul, met uitstapjes naar pop en disco. Denk aan Stevie Wonder, Aretha Franklin, Blues Brothers. We zoeken een toetsenist(e) die de huidige basis (drums, bas, gitaar, 2x zang) wil aanvullen. We zijn ervaren muzikanten (28-59 jaar), maar geen broodspelers. Afgelopen periode hebben we ongeveer eens per maand opgetreden op feestjes en festivals. … meer »

F. Koole

Coverband met veel werk zoekt veelzijdige zangeres / vaste front vrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 448x bekeken

Coverband met veel werk zoekt veelzijdige zangeres / vaste front vrouwBen jij onze speld in de zangeressen hooiberg? Onze speld is een veelzijdige zangeres (20-35j) met een professionele instelling en uitstraling. Zij zoekt een vaste band met 4 tot 8 optredens per maand. Muziek maken is haar grootste passie, zij ziet het als een serieus vak. Weekenden en feestdagen wil zij 't liefst zingend doorbrengen. Zij switcht soepel van jazzy easy listening op de achtergrond … meer »

Muzikantenbank user Jan-Marein OelderikJan-Marein Oelderik

Drummer voor Tribute: A Perfect Circle

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 181x bekeken

A Perfect Circle - progressieve rock. Het idee is om deze band te gaan coveren - daarvoor zoeken we nog een drummer. Inmiddels bestaan we uit: bassist, leadgitarist en vocalist. Uitgangspunt is: 1x per week oefenen, en uiteindelijk hier en daar wat spelen. Om een idee te krijgen wat we live willen spelen: https://www.youtube.com/watch?v=EKrGLwvmB64 Het is voorlopig de insteek dat we in Purmerend … meer »

John

Bas speler gezocht voor harmonieorkest Winnubst uit Den Helder

Bassist en Blazer gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 657x bekeken

Bas speler gezocht voor harmonieorkest Winnubst uit Den HelderHarmonieorkest Winnubst uit Den Helder is een modern orkest met een breed scala aan optredens. In mei hebben wij het promsconcert in theater de Kampanje met ieder jaar een artiest. Vorig jaar was dit Ellen ten Damme, maar we hebben ook opgetreden met Pearl, Charlie Luske en Karin Bloemen. Optredens tijdens Sail Den Helder, seizoensafsluiting in de Helderse Vallei en ons concert op het KIM. Een diversiteit … meer »

Judith Waltman