Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Eigen-werk band zoekt groovy bassist(e)

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 191x bekeken

Wij, zanger, drummer, en gitarist zoeken een groovy bassist(e). Stijl van funky soul, desgewenst aangekruid met andere stijlen die er tegen aan leunen (dus verwacht geen sludgemetal uitstapjes en dergelijke). Nummers staan nog wat in de steigers dus eigen inbreng is zeer wenselijk! Wereldberoemd hoeven we niet te worden maar zo veel mogelijk optreden is wel de bedoeling. Omgeving Alkmaar en Purmerend.

Gerard

Instrumentalisten voor interactie en eigenzinnigheid!

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 337x bekeken

Het collectief Rauschenberg zoekt instrumentalisten die intuïtief spelen, 'beweeglijk' zijn en open staan voor eigenzinnige en avontuurlijke muziek. Klankbeleving staat voorop! De bezetting bestaat inmiddels uit: 2 gitaristen ( suondmakers/gitaarsynths enz), drummer / percussie en vocalen ( stemsynth). We maken gebruik van loops in vele vormen. Onze aandacht gaat specifiek uit naar een: trompettist, … meer »

Toon Borghuis

Zanger(es) die meerstemmig zingen in het bloed heeft

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 866x bekeken

Zing jij ook altijd bij een nummer de 2e stem mee, of als die er al is een 3e? Kan je dat niet laten? Dan zoek ik jou wellicht 😃 Ik zoek 2 of 3 zangers en een pianist of gitarist die net als ik een kick krijgen van de muzikale klik die je kan hebben. Repertoire: alles wat we mooi en grappig kunnen neerzetten. Pop, kleinkunst, jazz en misschien ooit wat eigen werk? Leeftijd maakt me niet zoveel … meer »

Muzikantenbank user Joke LooijeJoke Looije

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist en percussionist/drummer (omgeving Amsterdam).

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 604x bekeken

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist en percussionist/drummer (omgeving Amsterdam).Niet lang geleden ben ik een band gestart waar uiteindelijk onderstaande formatie uit is gekomen. We zijn op het moment druk bezig met het schrijven van eigen werk en het eerste grote optreden waarbij wij als band 'uit de kast komen' staat gepland voor september. Hierna willen we de studio induiken om alles strak op te nemen en op spotify te gooien. We zijn opzoek naar een bassist en een drummer … meer »

Laila

Het Zaans Showorkest zoekt trombonisten

Overig gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 129x bekeken

Het Zaans Showorkest zoekt trombonistenWelke trombonist wil het leukste orkest van de Zaanstreek, Het Zaans Showorkest, komen versterken? We zijn op zoek naar een bastrombonist en een 1e trombonist. Kijk maar op onze website, want daar vind je de contactgegevens en meer informatie over ons orkest. www.hetzaansshoworkest.nl

Caroline Clijnk

Experimentele muziek

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 245x bekeken

Experimentele muziekIk wil een groep opzetten om experimentele muziek te maken. Ik speel zelf fender rhodes piano en rhodes piano bass. Verder schrijf ik gedichten en werk met loopers e.d. Zou mooi zijn om met drie gelijkgestemden af en toe te spelen improviseren. Gitaar, percussie, zanger(es). Scholing maakt niet zoveel uit, wel kunnen luisteren en anticiperen op wat er tot stand komt. Lijkt me heel leuk om … meer »

Sander

Lookeen zoekt toetsenist en/of gitarist (die ook kan zingen)

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 452x bekeken

Lookeen zoekt toetsenist en/of gitarist (die ook kan zingen)We zijn een alternative rock band die eigen nummers speelt, afgelopen jaar hebben we in verschillende plekken opgetreden en een aantal nummers opgenomen. We hebben meer dan 10 nummers geschreven en onze eigen plaat label om op te nemen, mixen en uit te brengen. We hebben een solide basis met ze vieren (zang, gitaar, bas, drums en af en toe toetsen) maar om onze nummers volledig door te voeren hebben … meer »

danny

Ervaren DJ gezocht

DJ gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 265x bekeken

Ben je een ervaren DJ die met bruiloften en andere feesten met gemengd publiek overweg kan. Kun je verschillende stijlen aan? Heb je eigen apparatuur en vervoer? Dan zijn we op zoek naar jou ! Wellicht hebben we leuke klussen voor je en kun je ons team versterken. Interesse? Bel ons op 06-28480234. Dan kun je ons een email sturen met CV en liefst foto. met muzikale groet, Het team van Huur … meer »

Barry

Iers folk bandje An Réigiún (in ontwikkeling)

Accordeonist, Gitarist en Overig gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 359x bekeken

Wij bestaan uit 3 zangers, een gitarist en een banjo speelster. Wij zoeken: (m/v) - extra gitarist - mandoline - viool (fiddle) - Trekzak- of accordeonspeler We oefenen gemiddeld 1x per week. Dag- en tijd in overleg. Omgeving Grootebroek. Jan, 06-13698278 PS: Bijgevoegde YouTube filmpje is niet van toepassing, maar had ik nodig de advertentie te kunnen plaatsen. Lied zit wél in ons repertoire.

Jan Ruiter