Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Energieke gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 253x bekeken

Doorstartende feestband bestaand uit 2 zangeressen, bassist, drummer/zanger is op zoek naar een energieke allround gitarist. Geen broodspeler, maar een bandlid. Het repertoire bestaat uit snel afwisselende medleys, met de hits van toen tot nu, foute meezingers en guilty pleasures. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal.

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Salsaband Pimiento zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 155x bekeken

Salsaband Pimiento zoekt pianistOnze pianist gaat ons verlaten dus er komt plek voor een waardige opvolger. Pimiento speelt salsa – van Fania tot 2024 – maar ook andere dansbare Latin stijlen zoals bachata, rumba, bolero en merengue. Op dit moment bouwen we ons repertoire verder uit met eigen nummers. Als pianist beheers je deze verschillende stijlen en montuno’s, claves en bas-tumbao’s zitten ook in je systeem. Kunnen … meer »

Muzikantenbank user EvertEvert

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 530x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 331x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Muzikantenbank user Huub TielemanHuub Tieleman

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 324x bekeken

Hi, ik ben op zoek naar een gitarist voor een rock/pop band die ook wil werken aan eigen nummers. Ben je creatief, vaardig op de gitaar en ben je 20+? Stuur mij dan een bericht!

Muzikantenbank user Annette NiessenAnnette Niessen

Jaren 80 coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 392x bekeken

Hallo, Wij zijn een coverband en we repeteren één keer in de maand in de Starsound Studio in Utrecht. Als 50 plussers vinden wij de muziek uit de jaren 80 erg leuk om na te spelen. Denk hierbij aan new wave bands als Talk Talk, The B-52's en Duran Duran maar ook Chic, The Eurythmics en Propaganda behoort tot ons repertoire. Onze band bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist, toetsenist en drummer. … meer »

Albert

Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 385x bekeken

I.v.m. vertrek van onze zangeres, zoeken wij met spoed vervanging. Onze oefenruimte is in Maarssen en wij oefenen op maandagavond. Bezetting: 3 gitaristen,toetsenist, drummer en zanger. Liefst met band ervaring. Repertoire jaren 60 t/m heden. Leeftijd vanaf 40+

Paul Overdiek

GEZOCHT: Zangeres voor Rockband!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 444x bekeken

Ben jij een ervaren zangeres of wil je graag een nieuwe start maken in de muziek? Wij, een energieke rockband bestaande uit bandleden van 45 jaar en ouder, zijn op zoek naar jou om samen de muziekwereld te veroveren! Ervaring is geen vereiste, dus maak je geen zorgen als je niet veel podiumervaring hebt. We bieden een warme en gastvrije omgeving waarin je je talenten kunt ontwikkelen. Onze oefenruimte … meer »

Jacco

Rock Bassist 39 Utrecht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 425x bekeken

Rock Bassist 39 UtrechtErvaren bassist (backing vocals) (39) uit Utrecht zoekt rockband met eigenwerk dat ambitie heeft om op te treden. liefst oefenen in centrum Utrecht. Heb ruim 25 jaar ervaring in de muziek zowel schrijven van muziek, zang, gitaar en veel contact gehad met programmeurs door heel Nederland en België. Zie graag jullie reacties en audio tegenmoet. Muzikale groet

Muzikantenbank user Baliekluiver030Baliekluiver030