Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist gezocht voor bigband Gabanza uit Haarlem

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 126x bekeken

Bigband Gabanza uit Haarlem repeteert elke donderdagavond onder leiding van emiel bothenius Lohman. We zoeken een pianist. Gabanza is een Vereniging en ontvangt subsidie van de gemeente Haarlem. Het repertoire bevat nummers van o.a. Basie, Buble en Sinatra. Reageer ook als je weinig bigband ervaring hebt. Onze dirigent is pianist en kan je vast snel de fijne kneepjes...

Carlo schooonebeek

Jazz Pianist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 448x bekeken

Jazz PianistIn Purmerend repteren wij op Woensdagavond met het Waterland Jazz Collectief. We zijn opzoek naar een pianist om onze 16-koppige Big Band te versterken. We spelen Jazz & Jazz/Latin muziek.

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 514x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 169x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul

Welkom nieuwe toetsenist (omgeving Haarlem)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 100x bekeken

Hallo daar muziek liefhebbers! Wij zijn een pop/rock cover band en willen de liedjes die wij spelen versterken met een toetsenist. Het zijn liedjes die passen bij de stem van onze zangeres en bij onze capaciteiten. Alles bij elkaar een mix die zich ontwikkelt en wij vinden het leuk wanneer jij helpt die mix verder te ontwikkelen. Er zitten liedjes in van Sia, Lady Gaga, maar ook Kings of Leon, Maroon … meer »

Muzikantenbank user Marc KolMarc Kol

Drummer en toetsenist voor nieuwe country coverband

Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 142x bekeken

Wij zijn een country coverband i.o.wij zoeken nog een drummer en toetsenist voor onze Band. Ons repertoire is van George Jones tot Doobie brothers etc etc lekkere ballads tot up tempo country. Mocht je dit aanspreken en je woont in de omgeving Apeldoorn neem dan contact met mij op Olaf van den Berg telefoonnummer: 0612139488. Of laat een bericht achter. Muzikale groet Olaf

Olaf van den Berg

Toetsenist gezocht! Toetsenist gezocht! Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 105x bekeken

Op zoek naar een leuke allround coverband met (vaste) optredens? Zoek niet verder maar neem contact met mij op! Wij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist met podiumervaring. Coverbowl is de vaste huisband van een diner-cafe in Assen waar we maandelijks spelen. Daarnaast staan er grote buitenoptredens gepland en lopen er nog meer aanvragen voor optredens. Locatie oefenruimte in Bovensmilde. Leeftijd … meer »

Robert Joustra

Coverband zoekt een toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 108x bekeken

Wij zijn op zoek naar een toetsenist M/V voor een coverband uit rotterdam. Het repertoire is allround en van toen tot hedendaags.Qua sounds zoeken wij het in Rhodes / hammond / piano / strings in de basis.Repetities vinden plaats in een privé ruimte van de band.Kijk even op de website van www.msmband.nl. email: info@ m s m band.nl mobil 0616499149 /whatsapp. Gr van de msmband

roy janssen