Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 469x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans

Songwriter zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 350x bekeken

Songwriter zoekt muzikanten-- English below -- Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer, bassist en optioneel nog een gitarist. Ik zie voor mijzelf dus vooral een rol als gitarist, maar wil … meer »

Muzikantenbank user Bas BlondeauBas Blondeau

Zanger(es) gezocht, liefst iemand die (slag)gitaar speelt!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 266x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger/zangeres, het liefst iemand met al bandervaring en die ook 2e (slag)gitaar kan spelen. Wij spelen pop-rock, covers zoals Arctic Monkeys, the Whitest boy alive, Bloc Party, Foo Fighters, maar willen ook graag eigen nummers maken en opnemen. We repeteren wekelijks op woensdag avond bij MON in Groningen. We hebben als doel om 3-5 keer per jaar op te treden. … meer »

Lennart van der Burg

LINKIN PARK | DJ/Sampler en Rapper gezocht

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 137x bekeken

LINKIN PARK | DJ/Sampler en Rapper gezochtBen jij een liefhebber van Linkin Park en wil je hun muziek eer aan doen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben op zoek naar muzikanten die een retestrakke Linkin Park Tribute band willen vormen. Ik zoek alleen nog een Rapper en DJ/Sampler. Zelf zal ik de vocals van Chester voor mijn rekening nemen. Ik zoek enthousiaste muzikanten met ervaring. Het doel is om 10-15 optredens per jaar krijgen … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Caverns zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Wij zijn Caverns, een 4-koppige metalband met eigen werk dat beïnvloed is door bands als Katatonia, Opeth, Karnivool en Mastodon. Na het uitbrengen van onze eerste EP Once Vivid Sky willen we een (eerste) zanger toevoegen aan de band, zodat Martin, zanger/gitarist meer focus krijgt voor vlot gitaarwerk. Verder bestaat de band uit Martijn (gitaar), Pim (Drums) en Rens (Bas). We zijn rond de 35 jaar … meer »

Caverns

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 357x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

Ben jij die toetsenman/vrouw of zanger(es) die graag danceclassics speelt / zingt?

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 242x bekeken

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!!!! Wij zijn een ervaren band die danceclassics speelt. Momenteel bestaan we nog uit: Zangeres gitarist bassist drums Mogelijk komt hier nog een zanger/zangeres bij. Wij repeteren in overleg om de 14 dagen rond Utrecht Heb je interesse (of weet je iemand) bel dan 06-55883522 https://youtu.be/zYkHOD8j4ak?si=i5FgnL2jhB2jlx4a

Jim Rader

Gezocht lead zanger (combinatie slaggitarist of keyboard ook welkom) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 278x bekeken

Wij zitten in de opstartfase van een nieuwe band en zoeken een leadzanger die wellicht ook slaggitaar of keyboard speelt. Doel is om wekelijks overdag een dagdeel te gaan spelen, muzikale gezelligheid staat voorop. Wij gaan covers spelen vanaf de jaren 60/70 tot heden gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. Op het moment bestaat de band uit bas, … meer »

Ton van Rijswijk