Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singersongwriter en jij gitarist/songwriter

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 151x bekeken

Create art and don't find excuses not to.... Ik, Naomi (met umlaut op de o), zangeres, wil jou vinden; een gitarist die met mij wil beginnen en dan verder gaan opzoek naar anderen... koffie drinken en praten (liefst in Arnhem)? Voor mijn sound check: https://www.youtube.com/channel/UCrVQnpB-nU35NS6BmpgqC1w Heb deze songs gemaakt met mijn smartphone...geeft een beeld...hopelijk. Maar … meer »

Naömi

Zangeres zoekt pianist(e)/evt zanger(es) om eigen liedjes programma mee te ontwikkelen omgeving Amersfoorrt

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 145x bekeken

Zangeres zoekt pianist(e)/evt zanger(es) om eigen liedjes programma mee te ontwikkelen omgeving AmersfoorrtHALLO Ik schrijf zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers en ik wil graag een liedjesprogramma ontwikkelen om mee op te treden. Daarnaast vind ik het hele creatieve proces van gevoelens en gedachten omzetten in muziek erg leuk en ik zoek een pianist om dit creatieve avontuurr samen aan te gaan. JIJ? Ben jij een creativeve muzikant(e), pianist (e), die makkelijk speelt en creatief omgaat … meer »

Muzikantenbank user MoLady BroekmansMoLady Broekmans

Beginnend zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Beginnend zangeresIk hoor nu al zo vaak dat ik iets met mijn stem moet gaan doen dus ik trek de stoute schoenen aan! Ik ben 37 jaar en zoek een toffe band die een zangeres zoekt. Ik heb niet veel ervaring maar ben in ieder geval enthousiast! Ik zing graag nummers van Anouk, The Cranberries en Alanis. Dit is ter indicatie van wat ik 'kan', qua muzieksmaak is mijn keuze breed en sta ik overal voor open. Ik kom uit de … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Pop/ballads/indie/rock zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 151x bekeken

Pop/ballads/indie/rock zangeres zoekt bandHi, Mijn naam is Amira, 22 jaar en ik ben woonachtig in Amsterdam. Ik zoek graag een band/groep die met mij samen muziek wil maken en live wil optreden. Ik heb 10 jaar lang zangles gehad en kan ook teksten en melodieën verzinnen. Veel mensen hebben mij verteld dat ik talent heb en goed kan zingen. Om mijzelf te bewijzen wil ik heus live zingen, zodat het duidelijk is dat ik het in mij heb. Als … meer »

Muzikantenbank user amiraamira