Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band (eigen werk)

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 345x bekeken

Zangeres zoekt band (eigen werk)Mijn naam is Maxime en ben op zoek naar een band onder de naam: ‘Louime’ in het gerne: Pop, Reggae en folk met inspiratie van Will and the People, Selah Sue, Amy Winehouse & Bob Dylan. De filmpjes die je ziet, is eigen werk. In Utrecht heb ik in meerdere bands gespeeld alleen ben ik nu op zoek naar een band dat meer in de buurt ligt, in de regio tussen Eindhoven en Weert. Graag een formatie … meer »

Muzikantenbank user Maxime BeelenMaxime Beelen

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 233x bekeken

Ik ben een allround zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb een aantal jaren les gehad (klassiek en jazz), veel ervaring met harmonie zingen (mezzo sopraan in een koor en achtergrond zang in een progrock band). Als solo zangeres heb Ik gezongen in een Balkan orkest, en aan een aantal huiskamer concerten mee gedaan, onder begeleiding van een pianist, gitarist of accordeon. Thuis begeleid … meer »

Muzikantenbank user Petra DozePetra Doze

Zanger/gitarist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Op zoek naar een band, geen 13 in een dozijn rock covers, maar originele muziek. Vorige band was Nederlandstalige punkrock, ik schreef de teksten. Ik heb geen heel hoog bereik, wel laag. Ik speel ook gitaar, geen ingewikkelde dingen, maar een solo of slag lukt wel. Leeftijd ergens vanaf 30, 40 zou ik zeggen. Kijk ook eens op https://www.youtube.com/channel/UCu0nGn6N25DZfLP0SeayIkw als je me wilt … meer »

Muzikantenbank user Vincent WiersVincent Wiers

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 374x bekeken

Zangeres zoekt bandHi all ! Ik ben Maike, 33 jaar uit de buurt van Eindhoven en wanhopig op zoek naar een band! Zelf heb ik 2 jaar mijn eigen band gehad maar door alle toestanden nu zijn er helemaal geen repetities meer. Omdat er niemand bereid was een oplossing te zoeken heb ik besloten te stoppen. Ik zing vele genres, jazz, rock, reggae, dance, house, indi, enz.. ben een semi proffesionele zangeres. … meer »

Maike Janssen

Zangeres zoekt christelijke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 232x bekeken

Hoi! Ik zou het een onwijs gave uitdaging vinden om een christelijke band op te zetten. Denk aan covers van Hillsong, Casting Crowns, Gaither etc. Maar ook eventueel eigen werk tot stand brengen. Ik heb zelf kleine band ervaring maar nu zou ik toch wel iets vast willen. Lekker repeteren en wie weet ergens een optreden meepakken in de toekomst. Alles dus gezocht, mede zangers/zangeres, muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Iris SteenhuisIris Steenhuis

Hard rock nederlandse frieze erotische muziek maken in het fries mijn dialect en nederlands

Zanger / Zangeres zoekt band in Drachten (Friesland) | 479x bekeken

Hard rock nederlandse frieze erotische muziek maken in het fries mijn dialect en nederlandshallo ik ben marjan 38 jaar uit friesland en ik wil dat jullie mij accepteerd wie ik ben ik zoe 2 electrische gitaaristen liefst geen huisdieren hebben en beetje veel stevige man of vrouw en houd van veel bier en cola met suiker ik zoek een volle man of v rouw geen huisdieren hebben maar goet basgitaar kan spelen ik zoek volle vrouw of man die goed keybord kan spelen en geen huisdieren hebben ik … meer »

marjan tjepkema

Ik zoek een jaren 50/60 band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 183x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Jari Hamming en ik ben 17 jaar oud en woon in de buurt van Amsterdam en ik zoek een band. Mijn muziek stylen zijn (rockabilly, country, blues en rock n roll) in de jaren 50 en 60. Zoals Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Roy Orbison en Carl Perkins en nog veel meer. Ik zing zelf en speel gitaar der bij en ik zoek een band waar ik kan spelen. Plaats maakt niks uit.

Jari Hamming