Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band/muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 237x bekeken

Zanger zoekt band/muzikantenHoi allemaal, Ik ben Steven uit Zaandam. Via deze weg wil ik in contact komen met andere muzikale mensen in de omgeving Amsterdam/Zaandam. Graag zou ik willen samenwerken met een ervaren bandje of gitaristen om een leuk repertoire op te bouwen, maar ook het werken aan eigen nummers vind ik belangrijk. Over mij: Stem: lichte bariton stem. Genres: pop, jazz, bossa nova, akoestische muziek, eigen … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven

Zangeres zoekt 2 andere muzikanten voor Trio

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 338x bekeken

Mijn idee is om een lekker in het gehoor liggend repertoire (kan allerlei muziekstromingen aantikken) op te bouwen in korte tijd. Het uitgangspunt is om lol te trappen op bruiloften en partijen etc. om goed geld te verdienen. Liefst 3 of meer optredens per maand. Ik heb een eigen band met eigen repertoire waar ik mijn artistieke ei kwijt kan, dus voor mij is het echt puur om ook commercieel met muziek … meer »

Muzikantenbank user Charlotte van der LindenCharlotte van der Linden

Zangeres & songwriter op zoek naar Indie/Folk formatie

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 754x bekeken

Zangeres & songwriter op zoek naar Indie/Folk formatieHoi! Ik ben Lobke. Al jaren zing ik in een overwegend rock/funk coverband en ben op zoek naar een rustige tegenhanger in de (alternatieve) indie-folk richting. Ik ben vooral geïnteresseerd in muziek rondom Daughter, Ben Howard, Agnes Obel, noem maar op.. Covers zijn leuk, maar zou het liefst meer eigen werk willen maken. Ik speel zelf hooguit een paar akkoordjes op piano en zoek muzikanten die met … meer »

Muzikantenbank user Lobke EssinkLobke Essink

Zanger zoekt band Eindhoven

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 270x bekeken

Zanger zoekt band EindhovenZANGER zoekt band in EINDHOVEN. Ben jij op zoek naar een ervaren zanger voor jouw band of nieuw op te zetten formatie in de buurt van Eindhoven? Top, wie weet passen we bij elkaar. Ik ben Pieter. 10 jaar (cover)bandervaring +300 optredens. Sterke punten: entertainen, publieksinteractie en breed zangbereik (van Guus Meeuwis tot Pearl Jam). Gitaarspel in ontwikkeling. Ik heb zin in een nieuwe uitdaging. … meer »

Muzikantenbank user Pieter VerhaeghPieter Verhaegh

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 497x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben een zangeres 50 plus met een rauw randje en zoek een leuke band. Podiumbeest, gedreven, fijn met elkaar muziek maken. Ik ben o.a. thuis in de blues, covers, rock, en ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen. Omgeving Amsterdam, Aalsmeer, Hoofddorp, Haarlem.

Muzikantenbank user Ireighn HartelIreighn Hartel

Zangeres zoekt een jazz(y) gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 331x bekeken

Zangeres zoekt een jazz(y) gitaristHet lijkt me zo leuk om weer eens jazz(y) repertoire te kunnen zingen met live begeleiding. Ik ben Gerda, een ervaren zangeres uit Driebergen. Op zoek naar een gitarist(e) die het leuk vindt om te begeleiden. Repertoire jazz(y), swing, bossa nova, latin, evergreens. Leuk samen muziek maken samen is het doel. Optreden doe ik regelmatig, maar met begeleiding van muziekbanden en genre jaren 40/70. Dit … meer »

Muzikantenbank user Gerda BruiningGerda Bruining