Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezellige muzikanten gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 279x bekeken

Gezellige muzikanten gezocht!Hoi allen! Wie heeft er zin om samen muziek te maken en te kijken of we dit kunnen uitbreiden tot zoveel mogelijk optredens. Ik ben Willeke, 27 jaar en wonend in Utrecht. Op dit moment zing ik in een bandje op onze tennisvereniging. Hartstikke leuk! Maar graag zou ik wat meer willen doen en helaas zijn deze mannen niet in de gelegenheid daarvoor. Ik ben opzoek naar enthousiaste mensen, die … meer »

Muzikantenbank user WillekeWilleke

Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 113x bekeken

Hey muzikale talenten. Ik zoek mede musici om n fantasy / celtic band te vormen. Samen muziek maken en wie weet groeien we tot een mooie nieuwe muzikale formatie. Wil je mij eerst meemaken in een voorstelling met vele genre muziek? Binnenkort nabij 's-Hertogenbosch? Stuur mij dan een bericht Whira (Ingrid)

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 131x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 76x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Fabiana

22-jarige zangeres zoekt band :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 247x bekeken

22-jarige zangeres zoekt band :)Hai allemaal, Ik zal mezelf eerst even voorstellen: ik ben Roos en ik ben 22 jaar en ik kom uit Utrecht. Van mijn 6de tot m’n 14de heb ik in een koor gezongen, en vanaf m’n 15de tot m’n 19de op zangles gezeten. Al een hele lange tijd doe ik niks meer met muziek en ik merk de laatste tijd dat het echt heel erg mis. Ik wil er super graag weer iets mee gaan doen! Gewoon voor de fun en kijken … meer »

Muzikantenbank user Roos VermeerRoos Vermeer

Rock 'n Roll singer looking for a band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 139x bekeken

Rock 'n Roll singer looking for a band.Hi! My name is Diego and I am from Uruguay, just moved to Groningen and I am looking for people to play with. I am singer and can also play some rhythm guitar. I would like to form a professional band, rehearsing regularly and hopefully playing often making some money out of it. If you want the same and have any questions please feel free to contact me. Best!

Muzikantenbank user Diego MedinaDiego Medina

Singer/songwriter zoekt band (indie/rock)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 123x bekeken

Ik ben op zoek naar een bandje van mensen rond de 18-25 jaar in de regio van Amsterdam. Zelf schrijf en zing ik veel eigen liedjes. Ik wil hier graag een nieuw leven aan geven door middel van een band en ook omdat het mij natuurlijk ook gewoon een leuke ervaring lijkt om samen muziek te maken. Ik ben totaal niet genre gebonden, maar zelf luister ik wel veel naar indie/rock en alternatieve muziek. … meer »

Muzikantenbank user Nevin SmitNevin Smit