Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt naar.......

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 136x bekeken

Ook hier wil ik toch eens een poging wagen. Het moet toch mogelijk zijn om aansluiting te vinden bij een bestaande band of mensen die iets dergelijks als dat ik graag wil ook wel zien zitten? Wat zoek ik nu zelf? Zelf voel ik me het prettigst in het Duits of Nederlands . In het Duits denk ik dan vooral aan de Schlagers zoals daar bijvoorbeeld zijn: Du , Schön ist es auf die welt zu sein , Engel. … meer »

Eric Seerden

Zanger zoekt naar.......

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 158x bekeken

Ook hier wil ik toch eens een poging wagen. Het moet toch mogelijk zijn om aansluiting te vinden bij een bestaande band of mensen die iets dergelijks als dat ik graag wil ook wel zien zitten? Wat zoek ik nu zelf? Zelf voel ik me het prettigst in het Duits of Nederlands . In het Duits denk ik dan vooral aan de Schlagers zoals daar bijvoorbeeld zijn: Du , Schön ist es … meer »

Eric Seerden

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 288x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben Vivienne en zoek een leuke en gezellige band om mee te repeteren en op te treden. Ik houd voornamelijk van Pop, Soul en R&B, maar sta zeker ook open voor andere muziekgenres. Zijn jullie nog op zoek naar een zangeres zou ik graag een keertje samen muziek willen spelen.

Muzikantenbank user Viviënne NyvannViviënne Nyvann

Zanger zoekt (rock) band

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 181x bekeken

Ik ben op zoek naar een coverband en dan het liefst een classicrock band. Heb ruime band en podium ervaring en heb als zanger in diverse bands met verschillende muziekstijlen gezongen, kan van alles wel zingen maar een classic rockband of stevig Rock / pop repertoire heeft mijn voorkeur. Tot voor kort was ik ook de leadzanger van een 60s 70s rockband maar deze band is helaas gestopt. Volgens mij heb … meer »

Muzikantenbank user HansHans

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Zangeres zoekt bandHoi, Ik ben Sandy (39 jaar) en ik zoek een band met (enige) ervaring in omgeving Essen/Kalmthout (België) of Bergen op Zoom/Roosendaal (Nederland) en omgeving Breda gaat ook qua afstand! Ik volg zangles bij Petra Honing van A Different Tune. Ik heb geen last van podiumvrees, na ruim 10 jaar toneel ervaring bij toneelvereniging weet ik hoe geweldig het voelt om voor een volle zaal te spelen. Ik hou … meer »

Muzikantenbank user Sandy LeendertseSandy Leendertse

Zanger zoekt schrijfpartner(s)

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 176x bekeken

Getalenteerd zanger met bescheiden gitaarkwaliteiten zoekt muzikanten in of rond de stad Groningen om op fanatieke basis samen nummers mee te schrijven en om uiteindelijk mee op te treden. Het mooist zou zijn als je goed gitaar en/of piano kan spelen en handig bent met productie. Genre Americana / Pop / Blues / Folk. Leeftijd en geslacht maken mij niet uit. Ik ben zelf 32. Zie bijgevoegd YouTube-filmpje … meer »

Muzikantenbank user Rudmer HeijRudmer Heij