Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 266x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ben op zoek naar een leuke band! Leeftijdscategorie 30-55 jaar. Liefst omgeving Almelo/Hengelo/Enschede Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 Genre: Rock, Pop, Country..en ben bereid ook andere muziekstijlen te proberen, ik heb een brede muzieksmaak en ben gedreven! Een klik en een leuke sfeer vind ik belangrijk 😃 Wekelijks repeteren, … meer »

Roos

Beginnende zanger zoekt pop-/rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 228x bekeken

Beginnende zanger zoekt pop-/rockbandHallo! Ik ben Luuk Mank, 24 jaar, en heb een aantal maanden zangles gehad aan de Popschool Leiden (ook een optreden gehad). Ik ben op zoek naar een chille band met een goeie vibe, heb verder eigenlijk echt geen voorkeuren voor leeftijd, geslacht of andere zaken. Ik ben flexibel wat betreft repeteren. Ik hoor graag van jullie!

Muzikantenbank user Luuk MankLuuk Mank

Zanger zoekt muzikanten Rock & Roll band Groningen

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 148x bekeken

Romke Ron ex-Frontman The Sixtie-Four, zoekt muzikanten voor een Rock & Roll & Bluesband.  Een drummer. Bassist en sologitarist Er staat van alles over The Sixtie-Four op youtube. Muzikanten binnen een straal van 50 km van Hoogezand en omstreken. Het doel is optreden.  Covers maar ook eigen nummers. Onze bestaande setlist van ruim 40 liedjes kan aangepast worden. Ervaring is vereist in deze muziekgenre. … meer »

Ron

Bruiloft

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 215x bekeken

Hoi allemaal! Ik zoek een pianist of gitarist en het liefst ook nog iemand die een tweede stem kan zingen. Ik mag 1 juni zingen op een bruiloft (4 nummers) echter kan degene met wie ik dit zou doen niet meer. Je krijgt er 150 euro voor + reiskosten. Hoor je graag! Groetjes, Serena

Serena

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 280x bekeken

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!Heyhoi, Ik ben Medy (19 jaar) en ik ben opzoek naar een groepje jongeren die zingen en of een instrument bespelen. Ik zit al een tijdje op zangles en heb al ervaring met een band en ik heb daarnaast ook al podiumervaring! Het lijkt mij heel leuk om met wat studenten een popbandje op te starten. Ik ben zelf woonachtig in Apeldoorn, maar studeer in Utrecht dus alles in die omgevingen is prima! Ik speel … meer »

Medy

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 189x bekeken

Zangeres zoekt band of comboHoi Ik ben een spontane en goedlachse zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging in een beginnende of al bestaande band. Omgeving Malden. Ik heb jarenlang in een band gezongen in duits/Oostenrijks Oberkrainer genre. TIJD VOOR IETS ANDERS! Ik wil graag de jazz ,easy listening kant op.Bijv. Diana Krall Maar ook bigband spreekt mij aan. Dus op zoek!!!!!!

Muzikantenbank user Ingrid JanssenIngrid Janssen