Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende zanger zoekt 60's - 90's rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 151x bekeken

Beginnende zanger zoekt 60's - 90's rock bandIk ben een beginnende zanger van 18 jaar (ik zing nu ongeveer een jaartje), en ben klaar om met een aantal enthousiaste mensen een leuke band te beginnen! Ik zing voornamelijk rock, blues, en grunge uit de jaren 60 tot en met de jaren 90, maar alles erbuiten is des te spannender :) Zelf woon in ik Thorn, maar ben bereid om wat te reizen. Dus zoekt jullie nieuwe band nog een zanger, of wil je samen … meer »

Muzikantenbank user Raffaele van DunRaffaele van Dun

Hobby zangeres zoekt een metalband

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 102x bekeken

Hobby zangeres zoekt een metalbandhallo bands, muzikanten ik ben Ingrid ik kom zelf uit Hardenberg zelf ben ik 19 jaar en zing sinds mijn 13e en sindsdien ook al verkocht aan metal en vooral aan symphonic metal. ik ben ook daardoor zangles gaan volgen en er kwam op uit dat graag klassiek/opera zing met metal erbij. ik kan mijn normale zangstem ook wel zingen maar ben ik iets minder ervaren in omdat ik mijn klassieke/opera achtige … meer »

Muzikantenbank user Ingrid LamberinkIngrid Lamberink

(Power) Zangeres zoek gitarist/ pianist/ DJ of Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 186x bekeken

(Power) Zangeres zoek gitarist/ pianist/ DJ of BandNa 3 jaar zangles wordt het toch tijd om een stap verder te maken. Is nog een beginnend podium knaller maar wil hier in groeien en het beste eruit halen! Zing vooral pop nummers maar ook een Aretha Franklin of Ilse de Lange zing ik graag (covers).Benieuwd geworden, stuur me een berichtje en ik stuur graag wat materiaal toe. alisavdloo@*******.com

Muzikantenbank user Alisa van der LooAlisa van der Loo

Zanger zoekt zangeres en / of band

Zanger / Zangeres zoekt band in Almere (Flevoland) | 74x bekeken

Ik zanger 57 jaar ben op zoek naar een zangeres om samen een band te formeren. Aansluiting bij een band die al een Duitstalig repertoire heeft is ook prima natuurlijk. Het idee is om uiteindelijk samen een mooie avondvullende show te kunnen neerzetten. Het gaat hier vooral om Duitse POP Schlager muziek. Lijkt het je leuk om je hiervoor in te gaan zetten? Laat wat horen dan. Groet Eric

Eric Seerden

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Hi! Ik zou graag een band willen starten of een band joinen. Of gewoon met mensen van mijn leeftijd muziek maken. Misschien tot 18 jaar? Zelf speel ik keyboard en de gitaar (amateur), maar ik zing het meest. Ook ben ik aan het experimenteren met songwriting. In de aankomende zomervakantie ben ik ook van plan om eventueel nog de basgitaar en (elektrische) drums aan het lijstje toe te voegen. Ik heb … meer »

Muzikantenbank user IinIin