Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rapster/zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 190x bekeken

Hoi ik zoek een band opstartend die met mij muziek wil maken. Ik woon in tilburg en wil muziek van nu maken zoals Frenna, Broederliefde, Ronnieflex. Afrikaanse riddem achtig vibe. Zelf kom ik uit de Aruba caribische sfeer vind ik ook erg dope. Het liefst start ik een nieuwe band wellicht mogelijkheden om samen in een wijkcentrum te gaan trainen.. zelf geen studio helaas. Join me? Groetjes Madaisy … meer »

Muzikantenbank user KM WilliamsKM Williams

Zangeres zoekt band/ DJ

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 260x bekeken

Hi you all, ik ben Niki, 23 jaar met een enorme passie voor zang. Ik ben op zoek naar een leuke, enthousiaste band/ DJ om ervaring op te doen en de liefde voor muziek mee te delen. Zelf heb ik nooit eerder in een band gezeten of met een DJ gewerkt, maar hé eens moet de eerste keer zijn en vandaar ook deze advertentie. Ik hou van verschillende muziekstijlen, maar zing vooral pop/rock muziek. Mochten … meer »

Muzikantenbank user Niki PauwNiki Pauw

Music is the spirit in life

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 303x bekeken

Music is the spirit in lifeHallo! Leuk je hier bent! Houd jij ook van celtic music? En speel je viool, harp, bassist, gitarist of anders, dan zou ik het heel leuk vinden om samen een band te vormen. Zelf zing ik en de celtische muziek spreekt mij aan en past goed qua mijn voice. Mijn woonlaats is nog Roosendaal, maar ook ben ik veel in den Haag en omstreken. Tot snel! Neem dan contact op dmv mail of whatsapp

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

Zangeres zoekt pianist, gitarist of band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 261x bekeken

Ik ben een zangeres die van verschillende stijlen houdt. Ik zing al jaren, heb ervaring met jeugdkoor, gemengd koor en a-capella koor. Ook zing ik vaak solo's. Recentelijk heb ik diverse optredens verzorgd in een verpleeghuis met behulp van een karaoke box maar live muziek is en blijft toch altijd leuker en fijner werken. Graag zou ik met enthousiaste muzikanten, pianist, gitarist of wellicht een … meer »

Muzikantenbank user Mariska M. ProschMariska M. Prosch

Zangeres zoekt mede-songwriter/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Vlissingen (Zeeland) | 324x bekeken

Zangeres zoekt mede-songwriter/bandIk ben opzoek naar een muziek partner/familie om samen liedjes mee te schrijven en/of covers mee te spelen. Het proces is voor mij belangrijker dan het product. Plezier zit hem in elkaar motiveren en inspireren, de rest volgt vanzelf. Zingen doe ik het liefst. Daarin voel ik me vrij. Daarnaast songwriting, composing en 'n beetje producing (kan goed overweg met DAW software). Om te kunnen componeren … meer »

Muzikantenbank user Zoë InderwischZoë Inderwisch

Zangeres zoekt haar eigen band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 431x bekeken

Zangeres zoekt haar eigen bandMijn naam Sheila Swerissen, ik ben een gelukkige jonge dame die graag succesvol wil touren over de hele wereld met haar eigen band en haar eigen gelukkige gezin; haar fantastische man Joli Nagoyelebo Lumingu en de kinderen mee wil nemen op tournee. Ik geniet ervan om te zingen op feesten en partijen zoals bruiloften en verjaardagen en andere leuke evenementen. Mijn vader Ron Swerissen betekent alles … meer »

Muzikantenbank user Geluksvogel Sheila SwerissenGeluksvogel Sheila Swerissen

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 367x bekeken

Zangeres zoekt bandHoi! Geen ervaring, maar veel passie voor muziek. Ik zou heel graag in contact komen met andere mensen om muziek te maken. Te jammen. Geef het een naam ☺️ Wie weet ooit in een bandje zingen? En dan graag in Noord Brabant. Hey lijkt me super tof andere mensen te ontmoeten met dezelfde passie. Geen dag zonder muziek!

Muzikantenbank user San DieSan Die