Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band in oprichting Den Haag

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 4x bekeken

Hi drummers in Den Haag e.o. Wij zijn een bassist, lead/slaggitarist (conservatorium) en slaggitarist/frontman/zanger die een eigen mix van covers (evt. eigen nummers) wil gaan spelen om tzt af en toe op te treden. Het is echt om plezier te hebben en mooie gigs te realiseren maximaal 10x per jaar. Qua repertoire kan je denken van b.v. Pearl Jam, Chris Cornell tot RHCP, Daft punk, Snow Patrol of … meer »

Mario van Dam

Drummer en bassist gezocht voor jazzcombo

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 109x bekeken

Jazzcombo 'Daddy's Hobby Jazzband' in Best zoekt drummer en bassist. Het combo bestaat verder uit tenorsaxofonist, pianist, gitarist, zangeres. Repertoire: realbooknummers. Swing, ballads, latin. We zijn vitale 65-plussers, spelen al jaren samen, repeteren overdag, om de twee weken, en treden een paar keer per jaar op. Enige jazzervaring en improvisatietalent worden zeer op prijs gesteld.

Jan Kees van der Veen

Gezocht enthousiaste en gezellige drummer.

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Gezocht gezellige en enthousiaste drummer regio westland haaglanden voor een pas gestarte coverband. We bestaan reeds uit 2 zangeressen basgitarist en slag en sologitarist. Leeftijd band 50 plus We oefenen 1 keer per week. We spelen rock /pop /70's enz Lijkt het je wat stuur een bericht. We hopen je zsm te zien en te horen.

Edith Laterveer

Heeeeej beste drummerts

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Heeeeej beste drummerts, Regio Bergen op Zoom - Tilburg Advertentie graag 2 X lezen a.u.b. :-) Wij zijn een 50+ vriendenclub die toevallig muziek kunnen maken. Wij " bij elkaar geraapt gajes " repeteren ongeveer 1 X per week om muziek te maken uit de jaren '80 - '90 en nog meer klassieker van Nederpop tot rock. Nummers van De Dijk, The Scene, Black Crowes, Raymond van het Groene Woud en … meer »

C Huybregts

Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 276x bekeken

Vanwege gezondheids redenen moet onze drummer afhaken en zoeken wij met spoed vervanging. Band bestaat uit ervaren muzikanten.Bezettig 3 gitaristen, toetsenist en zanger. Setlist bestaat uit nummers vanaf jaren 60 t/m heden. Gewenste leeftijd vanaf ca.40 jaar. Wij hebben een eigen oefenruimte in Maarssen en spelen iedere week op maandagavond. Accoustisch drumstel is aanwezig (excl. snare en bekkens) … meer »

Paul Overdiek

MoreCityProject zoekt drummer

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 159x bekeken

MoreCityProject zoekt versterking van een drummer. We hebben een nieuw “theater” programma met als thema “Het begon in Den Haag” De stad van waaruit de “beat golf” over Nederland rolde. De show omvat niet alleen muziek, maar ook gesproken tekst en oude filmbeelden. Dit programma rollen wij uit over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Motions, … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Muzikanten gezocht voor eigen werk in de buurt van Oss - pop en rock -

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Muzikanten gezocht voor eigen werk in de buurt van Oss - pop en rock -Hey muzikant in hart en nieren, Ben je een gitarist, drummer of gitarist (man/vrouw) en heb je zin om doelgericht en op een ontspannen wijze muziek te maken, dan nodigen wij je uit om kleurrijke pop- en rock te maken. Wij willen het hele traject van instuderen, opnemen, masteren, A & O management, optredens regelen, tourmanager en zelf het platenlabel zelf uitvoeren. Netwerken is meegenomen. Voor … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel