Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist/drummer/saxofonist gezocht voor jazz band

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 222x bekeken

Hallo! Ik wil graag een jazz band starten, momenteel ben ik op zoek naar een bassist, drummer en saxofonist (zelf speel ik piano). Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen iedere 2 weken op een zondagmiddag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek te schrijven. We … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 138x bekeken

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummerOnder professionele begeleiding repeteren we eens per 2 weken op woensdagavond in de Meent in Nuland. Uitgangspunt daarbij is lerend repeteren met vooral veel ruimte voor improvisatie. De bezetting bestaat uit gitaar, bas, piano/ keyboard, percussie, fluit, altsax, tenorsax, trombone en trompet. Voel je er wat voor om ons te versterken dan kun je via 06-51563994 contact op nemen met Wil Janssen

Wil Janssen

Drummer gezocht reg. Rotterdam

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 109x bekeken

Hi, Ik ben Artjom (44) en ik speel instrumentale hard rock / metal. Ik ben opzoek naar een drummer om samen te jammen, optreden, muziek schrijven op een chille manier ) https://soundcloud.com/the_right_thing/albums - ik heb daar 10 nummers, maar ik heb veel meer muziek om te spelen. Zelf heb ik 20+ jaar klassieke gitaar gespeeld en meerdere jaren in en hard rock band.

Artjom

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 239x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richtenHallo, ik ben een zangeres uit Geleen. Ik wil graag een jazz band oprichten, dit is al een tijdje mijn wens. Ik hou veel van Diana Krall, Sarah Vaughan en Shirley Horn bijvoorbeeld. Het lijkt me leuk om de jazz standards te zingen, en ben aan het denken aan toetsenist, een drummer, bassist, evt. saxofoon Hier kun je een liedje van Katie Melua die ik gezongen heb: Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=CDZVY1EWvz8

Muzikantenbank user Jean SmeethJean Smeeth

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer en Bassist

Bassist en Drummer gezocht in Assen (Drenthe) | 225x bekeken

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer en BassistWij (Fireship) zijn opzoek naar een enthousiaste drummer en Bassist om de bemanning van het Fireship weer compleet te maken. Fireship is een Hardrock band met een repetoire van covers, aangevuld met eigen werk. We zijn een enthousiaste club van dertigers en we repeteren wekelijks in Assen. ( Tijdens vakanties hebben we een uitwijkmogelijkheid naar bovensmilde) Het doel is om de covers steeds meer … meer »

Winston

Americana band zoekt percussionist-drummer (m/v)

Drummer en Percussionist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 170x bekeken

Onze band uit Ermelo bestaat uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) tussen de 35 en de 55 jaar. Wij zoeken een timekeeper om ons aan te jagen en om samen het publiek op te stoken. Wij hebben er allemaal een baan naast, dus we spelen zeker voor de lol, maar zijn evengoed serieus met de muziek bezig. De eerste optredens komende zomer zijn gepland en het doel is om vanaf volgend … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

Alt-rock drummer Groningen gezocht MONOWOLF

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 161x bekeken

Alt-rock drummer Groningen gezocht MONOWOLFHi mijn naam is Dirk Wolf. ik speel in een alt-rock duo genaamd MONOWOLF. We hebben o.a. shows gedaan in Warhol, Simplon en tijdens ESNS 2024 waarover 3voor12 schreef: ''MONOWOLF is dan wel met een man minder, maar dat is totaal niet te merken of te horen. Dit duo gaan we zeker in de gaten houden!'' Ook zijn we in gesprek om als voorprogramma te spelen voor de schotse band Gallus (Marshall Records). Echter … meer »

Muzikantenbank user Dick WolfDick Wolf

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 315x bekeken

We zijn een coverband in oprichting met 4 enthousiaste 50/60plus muzikanten met band/podium ervaring: zang (2x), gitaar, mondharmonica, toetsen, bas. Ambitie: plm 20 nummers zo goed mogelijk neerzetten, uiteindelijk een paar keer optreden op kleine podia en dan weer verder kijken. Goede sfeer en plezier staan voorop. Onderstaande nummers hebben we er al aardig in. Dit soort muziek willen we spelen: Out … meer »

Muzikantenbank user Guus SlinkertGuus Slinkert