Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 128x bekeken

P!nk Tribute zoekt toetsenistWord jij de nieuwe toetsenist van onze P!nk tribute band? Ben je een P!nk-liefhebber en heb je altijd al de magie van haar muziek op het podium willen brengen? Dan is dit je kans! Wij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze (semi)professionele tribute band te versterken. Als je ervaring hebt in bands en vertrouwd bent met in-ear gebruik, … meer »

Patrick

Americana band zoekt percussionist-drummer (m/v)

Drummer en Percussionist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 170x bekeken

Onze band uit Ermelo bestaat uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) tussen de 35 en de 55 jaar. Wij zoeken een timekeeper om ons aan te jagen en om samen het publiek op te stoken. Wij hebben er allemaal een baan naast, dus we spelen zeker voor de lol, maar zijn evengoed serieus met de muziek bezig. De eerste optredens komende zomer zijn gepland en het doel is om vanaf volgend … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

The Apple Tribute band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 163x bekeken

The Apple Beatles tribute band is op zoek naar de John Lennon en/of Paul McCartney stem. Wij brengen vooral de beginjaren ten gehore op het podium. Het publiek komt volledig in extase bij onze optredens en voor de uitbater betekent dat een uitverkocht huis. Heb jij de Beatles vibes en wil een aantal gigs in een jaar? Meld je dan. Wij repeteren afwisselend in Amersfoort en Apeldoorn. Wij trekken … meer »

Hans van Baren

Sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 233x bekeken

De band Oltplay zoekt een sologitarist, wij zijn een coverband en spelen oldies uit de jaren 60,70 en 80 en soms iets moderners Er wordt iedere donderdagochtend geoefend in een studio in Zevenaar. We spelen voor ons plezier en treden een aantal keren per jaar op.heb je interesse neem dan contact met mij op ccr,beatles,stones,pink floyd,byrds,eagles, etc.

Muzikantenbank user Wim WillemsenWim Willemsen

Gitarist/zanger gevraagd

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 165x bekeken

Vroeger maakten we muziek en dat zijn we opnieuw op gaan pakken. Helaas is onze zanger/gitarist ons ontvallen. Wie vindt het leuk om af en toe samen te spelen en bij gelegenheid een keer op te treden? In kleine bezetting (drums-toetsen-gitarist/zanger) maar dat kan groter worden. Omgeving Noord-Limburg/Oost-Brabant/Gelderland.

Muzikantenbank user Bert van WanrooijBert van Wanrooij

Gezocht: ervaren rock/hardrock drummer!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 283x bekeken

Onze classic style rock/hardrock band heeft een plekje vrij op de drumkruk. Wij bestaan uit een Zanger, bassist en gitarist. Onze muziek heeft zijn wortels in classic sounding hardrock/heavy metal, maar we staan ook open voor het verkennen en combineren van andere genres (denk aan funk/surf/prog/ballads). Momenteel zijn we bezig met de productie van ons eerste album. Je kunt hier alvast een voorproefje … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Ervaren hobby leadgitarist gezocht.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 309x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren hobby leadgitarist om onze band te komen versterken. Band bestaat uit zangeres, drummer, bassist en slaggitarist. Wij spelen voornamelijk guilty pleasure Rock/Pop nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid met elkaar staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met het maken van eigen nummers. Voorkeur gaat uit naar … meer »

Ramon Lamers