Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en toetsenist voor nieuwe country coverband

Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 142x bekeken

Wij zijn een country coverband i.o.wij zoeken nog een drummer en toetsenist voor onze Band. Ons repertoire is van George Jones tot Doobie brothers etc etc lekkere ballads tot up tempo country. Mocht je dit aanspreken en je woont in de omgeving Apeldoorn neem dan contact met mij op Olaf van den Berg telefoonnummer: 0612139488. Of laat een bericht achter. Muzikale groet Olaf

Olaf van den Berg

Voor onze country-americana coverband Bakersfield zijn wij op zoek naar een drummer.

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 254x bekeken

Onze huidige drummer is er helaas mee gestopt, dus zijn we op zoek naar een vervanger. Qua muziek kan je denken aan de volgende artiesten: - Stealers Wheel - Dwight Youkam - The Band - Tom Petty - Steve Earle - Bob Seger - Allman Brothers Band. Repeteren om de week in Apeldoorn. De huidige bezetting bestaat uit een bassist (37 jaar) zanger/gitarist (40 jaar) solo gitarist (48 jaar) slag gitarist … meer »

RobertBassist

Zangeres /gitariste gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 85x bekeken

Ervaren zangeres(65 jaar) en bassist (61 jaar) zoeken een zangeres die ook gitaar kan spelen. Wij wisselen nummers waarbij droefenis en ellende centraal staan graag af met vrolijke op-tempo nummers. Verder vinden we afstemming en goed naar elkaar luisteren van groot belang. De bassist speelt ook een paar jaar akoestisch en elektrische gitaar.

Henk Jan Hazenkamp

Gitarist gezocht voor wereldmuziek

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 146x bekeken

We doen repertoire uit alle windstreken, dus van Zap Mama tot Noors en Spaans. Niveau: gevorderde amateur. Het is nog startend in/rond Arnhem. Meerstemmige zang + 2 of 3 instrumentalisten. We zoeken een goede gitarist om dit te begeleiden. We oefenen om de week op dinsdagavond. We zijn met 3 zangeressen, die ook allemaal een instrument spelen (viool, lichte percussie, dwarsfluit).

Ellen

Gezocht zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 152x bekeken

Wij vrij ervaren gitarist, drummer en bassist zijn op zoek naar een ervaren zanger of zangeres voor onze bluesrock band in opbouw. Podium ervaring is een must, eigen inbreng word gewaardeerd. We spelen nu covers maar staan ook open voor eigen werk. Bij voorkeur uit de steden driehoek Zwolle, Apeldoorn, Deventer. We spelen bluesrock in de stijl van Philippe Sayce, Henrik Freislader, King King, Albert … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis

Metalcore band drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 86x bekeken

Goede dag wij zijn silphixia en we zoeken een drummer. Wij zoeken iemand in de regio nijmegen/arnhem met goede zin. Ik durf niet echt te zeggen wat de inspiratie is maar het is enig beloofd. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kunnen we altijd iets doorsturen. Wij zijn te bereiken via silphixia24@*****.com

Martijn

Timbalero gezocht voor Orquesta Catambú te Arnhem

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 109x bekeken

Timbalero gezocht voor Orquesta Catambú te ArnhemSalsaband Catambú zoekt per direct een timbalero. Repetities 1 x per 14 dagen oneven weken op de woensdagavond in Arnhem Zuid. We repeteren onder leiding van een latin dirigent, laten onze arrangementen speciaal voor onze bandbezetting maken, repeteren in een grote ruimte, zijn met ongeveer 14 vrouw/man. We werken lekker door tijdens de repetities en treden een paar maal per jaar op, vooral in … meer »

Marijke Bruin

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 141x bekeken

Hee hoi, ik ben Rolinka, zangeres, 49 lentes jong, en op zoek naar een gitarist of toetsenist om samen een muzikaal duo te vormen. Zing al m’n hele leven, in verschillende settings, maar pas 15 jaar geleden ben ik mijn droom gaan waar maken: zingen in een popband. Door allerlei omstandigheden zing ik op dit moment als backing vocal (overigens met veel plezier) in een countryband, maar ik mis het … meer »

Muzikantenbank user Rolinka van der WoudeRolinka van der Woude

Allround Blaaskapel/band zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 109x bekeken

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau. Ik zoek muzikanten die in een ongedwongen sfeer muziek willen maken. Gezelligheid en plezier is belangrijk … meer »

slagwerker