Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Gezocht toetsenist(e) met backing vocal voor eclectische Tilburgse band met eigen werk. We hebben ongeveer anderhalf uur aan veelzijdig materiaal en nemen op dit moment onze debuutplaat op. Wij maken ons klaar om regelmatig op te treden. Eigen studio en apparatuur beschikbaar. Leeftijd 40 plus, vocale kwaliteiten, creatieve input bij componeren nummers zijn een pre.

simon Luszpinski

Coverband zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 109x bekeken

Commercieel ingestelde coverband nog op zoek naar een ervaren toetsenist die weet wat spelen is met aanvullende tracks. Allround playlist: pop, dance classics, rock Nederlands, etc. Zo'n 30 optredens per jaar, leuke vergoeding en vooral veel plezier en een goed niveau. Wij zoeken geen pianovirtuoos maar een functionele toetsenist met evt mogelijkheid om backing te verzorgen. Leeftijd va 30

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

Toetsenist en Gitarist gezocht voor cabaretvoorstellingen!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Toetsenist en Gitarist gezocht voor cabaretvoorstellingen!!Wij, cabaretvereniging Wè Nou Wir uit Nieuwkuijk, zijn op zoek naar een toetsenist en gitarist voor tijdens onze voorstellingen op 15,17 en 18 juni. Wij schrijven onze liedjes zelf , wel op bekende melodieën. Eenmaal per jaar tijdens de kermis hier geven wij 3 avonden een cabaretvoorstelling. Natuurlijk zal hiervoor gerepeteerd worden de weken ervoor. Super leuk is het wel in ieder geval !

Muzikantenbank user Marleen VerhoevenMarleen Verhoeven

Bassist gezocht HELMOND

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 258x bekeken

Bassist gezocht HELMOND🎸 POP ROCK BAND BOLD ZOEKT ERVAREN BASSIST! Ervaren female fronted pop/rock coverband uit omgeving Deurne - Heeze maakt een doorstart. We zijn daarom op zoek naar een energieke bassist die ons geluid compleet maakt. 🚀 OVER ONS: Ons repertoire bestaat uit een brede mix van verschillende muziekstijlen. We spelen graag moderne rockhits, maar zijn ook zeker niet vies van classics van toen. … meer »

Muzikantenbank user Evy van RossumEvy van Rossum

Hot Stew zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 216x bekeken

Serveer jij je toetsenpartijen het liefst uit met de nodige groove? Met geregeld een fijne solo on the side? Grote kans dat jij je nieuwe band hebt gevonden. Wij zijn Hot Stew. Een energieke negenkoppige coverband, met vooral soul, funk en pop op het menu. We hebben inmiddels aardig wat toffe optredens achter de rug, en ook de komende maanden volgen er leuke gigs. Die speelt onze huidige toetsenist … meer »

Muzikantenbank user Roel van EerdewijkRoel van Eerdewijk

Nieuw op te zetten band in Eindhoven zoekt 40+ ers: (solo) gitarist, bassist en toetsenist

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 388x bekeken

Wij - drummer en zangeres - zoeken nog een solo-gitarist, gitarist, bassist en toetsenist om samen rock- en pop nummers te spelen. We willen ook gaan werken aan eigen nummers, en hebben al wat ideeën. We gaan wekelijks oefenen in Eindhoven (of directe omgeving) en zoeken 40+ ers of muzikanten die met 40+ ers in een band willen spelen. Dus alleen reageren als je daaraan voldoet! Geen probleem … meer »

music lover

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 239x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richtenHallo, ik ben een zangeres uit Geleen. Ik wil graag een jazz band oprichten, dit is al een tijdje mijn wens. Ik hou veel van Diana Krall, Sarah Vaughan en Shirley Horn bijvoorbeeld. Het lijkt me leuk om de jazz standards te zingen, en ben aan het denken aan toetsenist, een drummer, bassist, evt. saxofoon Hier kun je een liedje van Katie Melua die ik gezongen heb: Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=CDZVY1EWvz8

Muzikantenbank user Jean SmeethJean Smeeth