Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 256x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique

Zanger/zangeres gevraagd

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 311x bekeken

Gitarist, drummer en bassist (30, 50, 60) alledrie ervaren muzikanten, zijn op zoek naar een goede zanger of zangeres voor een her op te starten coverband. 
Wij willen een beetje de funky/bluesrock kant op gaan. We hebben al een setlist waar we eventueel nummers van kunnen spelen als jij die ook leuk vindt. Bedoeling is wel om de wat uitdagender en complexere nummers te gaan doen. Niet de geijkte … meer »

arnoud neervoort

Geluidstechnicus met eigen installatie

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 322x bekeken

Hoi hoi, ik ben zelf een muzikant in hart en nieren. Speel toetsen en doe tegelijk de techniek… 😊 Ik heb niet het allernieuwste spul maar het klinkt mooi (en is loei-zwaar 😂). Ik zoek zangers, zangeressen of bandjes in allerlei genres die van mijn diensten als geluidsman gebruik willen maken. Het is voor mij hobby dus aan de vergoeding komen we wel uit…

Muzikantenbank user John van OpdorpJohn van Opdorp

Attention wanna-be active Female Singer-Musicians!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 489x bekeken

Would you like to use your drive and talent as a professional FULL-TIME focus member of a band actually helping fix this human-ruined world? Of course that requires a deep acceptance that "the ship IS sinking". As the badly-designed Titanic sank the band played on and people died. Our band will help people fix the ship, stay afloat and reach new shores. Not just with the great new music we already … meer »

Kiki King

Mede zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 250x bekeken

Mede zanger(es) gezocht door pop/rock coverband uit de Bollenstreek. We zoeken een spontane, energieke en flexibele achtergrondzanger(es) die uiteindelijk de helft van de nummers voor zijn/haar rekening neemt. We oefenen elke woensdagavond in onze eigen studio. Laat van je horen!

Chrissie Weijers

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars willen wij een nieuwe band oprichten in de genre van postpunk met de juiste sound en energie. Wij zijn op zoek naar een zanger die het leuk vindt om een nieuwe band op te richten en samen eigen liedjes te maken. Ben jij geïnteresseerd en lijkt het je leuk om ideeën uit te wisselen? stuur ons dan snel een berichtje! Groetjes … meer »

Marcel van Tuyll

Metalcore/Melodic Deathmetal band zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Metalcore/Melodic Deathmetal band zoekt vocalistWij zijn een metalband uit omgeving Rotterdam, Zuid-Holland genaamd SHEOL. Wij zoeken een vocalist die meerdere scream technieken beheerst maar ook cleans kan, denk aan de bands (Ice nine kills, In flames, Periphery en Whitechapel). Wij zijn allemaal muzikanten met stage ervaring uit voorgaande bands en zijn tussen de 19 en 22 jaar. Wij zitten nu nog in ons beginfase dus we zijn nu vooral nog veel … meer »

lukas