Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

SoGett wil Full Gear (Gezocht Bassist Toetsenist)

Bassist en Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 480x bekeken

SoGett wil Full Gear (Gezocht Bassist Toetsenist)SoGett streedt als duo op onder de naam SoGett 2 Americana. Voor diverse gelegenheden is het echter fijn om met complete band op te treden. Daarom zijn we op zoek naar ervaren muziekanten om de formatie: SoGett Full Gear van de grond te krijgen. Het repertoire staat vast, PA en installatie voor in-ear monitoring is geregeld. Tijdens optredens begeven we ons op een road trip door het landschap van … meer »

M. Hendriks

MOONDANCE zoekt ervaren bassist

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 175x bekeken

Moondance, gezellige ambitieuze band met ervaren muzikanten, 55+, zoekt een ervaren bassist. Stijl: Funk/Soul/Blues/Jazzy/latin. Bezetting: zangeres, toetsenist, solo-gitarist, drummer, percussionist Geen 13 in dozijn muziek, maar de wat minder bekende nummers. O.a. Van Morrison, George Benson, Ry Cooder, Bonnie Rait, Bill Whiters, Crusaders/B.B. King, Molly Johnson, The Neville Brothers, Taj Mahal. … meer »

Muzikantenbank user Ton RuisTon Ruis

Atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 114x bekeken

Hoi! Wij zijn een drummer en gitarist die op zoek zijn naar een vocalist, bassist en een 2de gitarist die zouden willen spelen in een atmosferische black metal band. Bands zoals Mgla, Drudkh, Aethernaeum en Burzum zijn een aantal voorbeelden van ons. Wij zijn van plan om met eigen nummers bezig te gaan. Oefenen moeten we nog even bekijken waar we dat doen, maar sowieso wel 2x per maand. Voor eventuele … meer »

Memoria

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 365x bekeken

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?Wij zijn op zoek naar muzikanten om een tribute aan ANOUK haar muziek te brengen. Een goede band met strakke muzikanten. We streven naar professionele kwaliteit. De bedoeling is om zo’n 5-10 keer per jaar te spelen. Mocht dit meer worden, dan gaat dit in overleg. Repeteren voor een show, geen vaste dag in de week. Ben jij geïnteresseerd om aan te haken? We zoeken naar nieuwe, frisse muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Deanne HuigenDeanne Huigen

Ervaren gitarist zoekt muzikanten in Noord Holland.

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 171x bekeken

Ik ben gitarist, 56 jaar uit Alkmaar. Ik heb een goed huwelijk, een leuke baan, en heb niet meer de ambitie om nog eens steenrijk en wereldberoemd te worden. Ook heb ik geen zin meer om gigantische setlisten in te moeten studeren. Toch speel ik een aardig moppie gitaar en zou het fijn vinden als ik hier een paar andere muzikanten zou vinden. Gevorderde muzikanten dus, zonder al te veel ambities. Gewoon … meer »

Muzikantenbank user Serge van den AkkerSerge van den Akker

Gezocht muzikanten / songwriter

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 268x bekeken

Gezocht muzikanten / songwriterWelkom Fijn je mij vindt. Samen muziek maken, een band vormen. Ooit optreden op Castlefest voor een mooi publiek is 1 van mijn dromen en uitdagingen. Misschien is dat ook jouw uitdaging??? Het contact maken en een voelen met het publiek. Zelf zing ik en mijn droom is met anderen aparte (eigen) muziek te maken. Ik heb veel gezongen in koren. Aantal musicals. 7 jaar klassieke zangles genoten. … meer »

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

Zin om samen te jammen?! Gitarist, bassist & drummer of toetsen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 207x bekeken

Mijn naam is Kai, ik ben 29 jaar en speel een aantal jaren gitaar. In het verleden heb ik een paar keer opgetreden en wie weet waar dit naar toe gaat. Het belangrijkste is om na te gaan of er een muzikale klik is en als je grotendeels op gehoor kunt spelen dat zou helemaal geweldig zijn. Genres vind ik niet zo belangrijk, laat gewoon je creativiteit erop los en probeer desnoods je mood om te zetten … meer »

Knightforest