Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist voor vrouwelijke meer rock dan popband gezocht!

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 136x bekeken

Toetsenist voor vrouwelijke meer rock dan popband gezocht!Wij zijn een all female band die op zoek zijn naar een vrouwelijke toetsenist om onze songs te verrijken. Momenteel spelen we alleen covers. Oude pop & rock van ZZ Top, Luke Nelson, Skunk Anansi, The Cure Maar ook nieuwe muziek van bijv. Wet Leg, Royal Blood en Wende. Onze leeftijden zitten in de 40 en 50. Alhoewel we sinds kort in een nieuwe samenstelling spelen en de muzikanten "pas" 5 jaar … meer »

Muzikantenbank user PatriciaPatricia

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenoten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 225x bekeken

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenotenHoi! Ik ben Emma, 27 jaar en woon en werk in Den Haag. Ik speel al lang gitaar, zowel akoestisch als elektrisch. Door alleen in mijn eentje gitaar te spelen word ik niet veel beter. Dus ik zou graag wat meer uitdaging krijgen door met anderen te spelen en evt op te treden! Ik vind zingen ook erg leuk maar heb nog geen groot bereik. Dus als tweede stem zingen of bij geschikte liedjes de zangeres … meer »

Emma

Toetsenist gezocht!!

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito toetsenist. We zijn op zoek naar een toetsenist die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden … meer »

Hans Bal

Recent gestarte Folk-Band zoekt mede-muzikanten

Accordeonist, Overig en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 199x bekeken

Recent gestarte Folk-Band zoekt verdere invuling met Toetsenist, Accordeonist, Fluitist. Ook nog kunnen zingen zou mooi zijn. Huidige bezetting: Bassist. Slaggitaar/zang, Sologitaar/mondharmonica/zang. Allen pensionado. Lezen bladmuziek. Meerstemmige zang. Focus van de muziek ligt op Iers, Keltisch, Folk, maar ook wel Pop jaren 60/70/80. Voor bladmuziek wordt gezorgd. Beschikken over eigen goed ingerichte … meer »

Muzikantenbank user Jelle WiersmaJelle Wiersma

Gitarist en toetsenist gezocht in Arnhem

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 214x bekeken

Ben jij een muzikale gitarist of toetsenist die het leuk vind om eigen muziek te maken en op te treden? Dan zoeken we jou! Wij zijn de band Art of Almost. Op dit moment zijn we met z’n vieren (zang, bas, gitaar, drum) en spelen vooral eigen werk (met soms een covertje tussendoor). We willen de band uitbreiden en zoeken daarom een tweede gitarist en een toetsenist. We zoeken iemand die creatief is … meer »

Muzikantenbank user Efraïm SalariEfraïm Salari

Bandleden gezocht voor nieuwe coverband omgeving Zaltbommel/Den Bosch

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tiel (Gelderland) | 218x bekeken

Hallo muzikale feestgangers in de omgeving Zaltbommel en Den Bosch, 🎶🎵 Ben jij een gepassioneerde muzikant 🎷 en/of zanger(es) 🎤 die ervan droomt om deel uit te maken van een energieke coverband in de regio Zaltbommel/Den Bosch? Dan is dit jouw kans om samen met gelijkgestemden iets fantastisch op te bouwen! Wij zijn momenteel op zoek naar getalenteerde individuen die willen samenwerken … meer »

Muzikantenbank user Remco V RijnsbergenRemco V Rijnsbergen

Pink Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 185x bekeken

Pink Tribute zoekt toetsenistij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een toetsenist om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We hebben al diverse optredens gepland staan en streven naar ongeveer 20 optredens per jaar. We zijn niet op zoek naar iemand die alle partijen van een nummer kan spelen, aangezien dit er nogal wat zijn. We zoeken iemand die de lead toetsenpartij op zich … meer »

Patrick