Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Startende band met ervaren muzikanten zoekt toetsenist (synths)

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 198x bekeken

Beste Groningse muzikanten, Wij zijn Polke (Drums), Frank (Bas) en Faisal (Vocals/gitaar). Een band in oprichting met ervaren en gedreven muzikanten. Wij hebben allemaal (podium) ervaring in verschillende bands. Op dit moment zoeken wij een toetsenist die synthesizer speelt. Het genre dat wij met de nieuwe samenstelling voor ogen hebben ligt niet voor 100% vast, maar genres die genoemd zijn onder … meer »

Muzikantenbank user Polke van der KleijPolke van der Kleij

Tijmen zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 186x bekeken

Tijmen zoekt toetsenistTijmen zoekt een toetsenist om samen een deel van mijn muziek uit te voeren. De toetsenpartijen zijn al klaar en ingespeeld in de studio. Op mijn website staan 2 albums genaamd impop en altaar-ego. Een deel van deze nummers zou ik graag willen oefenen en uitvoeren. Backing vocals is wenselijk. Liefst een vijftiger leeftijdsgenoot. Laat maar weten.

Tijmen van Galen

Pianist / toetsenist gezocht

Drummer, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 205x bekeken

Pianist / toetsenist gezochtHeb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor onze recent gestarte muziekvereniging zijn we opzoek naar een pianist/toetsenist. Een (elektrische) piano is aanwezig! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na de lockdown al weer … meer »

Ron

Viool en Cello

Blazer, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Viool en CelloHeb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor onze recent gestarte muziekvereniging zijn er nog aanvullingen gewenst voor o.a. (alt)Viool, Cello en contabas. bij ons ben je welkom! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na de lockdown … meer »

Ron

Coverband zoekt toetsenist(e) (Eindhoven)

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 271x bekeken

Coverband zoekt toetsenist(e) (Eindhoven)Hallo allemaal, Dâ is ôk is opzoek naar een gezellige, enthousiaste toetsenist(e). Wij zijn een coverband, ontstaan vanuit een workshop en gegroeid tot een fanatieke, sfeervolle band. We spelen vooral voor de lol en hebben de ambitie om een aantal keren per jaar op te treden (gemiddeld de laatste jaren drie à vier optredens per jaar). Huidige samenstelling bestaat uit twee vrouwen (zang en bas) … meer »

Peter

Nieuwe pop cover feest (en kerst) party band zoekt toetsenist en/of saxofonist

Blazer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 459x bekeken

Nieuwe pop cover feest (en kerst) party band zoekt toetsenist en/of saxofonistNieuwe pop cover feestband + kerstband (ja ook kerst, je leest het goed). Ieder jaar denk ik er over en nu toch eens een poging wagen. Ik speel al in 2 andere bandjes, ben zelf slaggitarist 56jr. en zoek nu bandleden om een geheel nieuwe band op te richten. Wij hebben inmiddels een drummer, zanger, geluidsman, bassist (en ik op gitaar). We zoeken nog een toetsenist of saxofonist. Niveau: beginnend … meer »

Muzikantenbank user Nick van HolsteinNick van Holstein

Violist en Zanger met eigen werk zoeken accordeonist, pianist of gitarist voor folkrock-trio

Accordeonist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 326x bekeken

Wii zijn een violist (conservatorium-achtergrond) en een zanger. We schrijven poëtische nummers in het Nederlands met qua muziek een Engels tintje. Als trio willen we overal en nergens met onze eigen songs optreden. Als dat weer mag, uiteraard. We zoeken iemand die de groove en de harmonie voor zijn rekening neemt. We willen een trio vormen want dat past in één auto. Ook kan je dan op … meer »

Muzikantenbank user Jurgen HouwersJurgen Houwers

Toetsenist / Hammond speler gezocht

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 325x bekeken

Toetsenist / Hammond speler gezochtDe band Green Carpet uit Kranenburg (net over de grens bij Nijmegen) is opzoek naar een ervaren toetsenist. De band bestaat uit een muzikantenmix van Duitsers en Nederlanders, die allen veel ervaring hebben. Onze leeftijd ligt tussen de 45 tot 55 jaar. Wij zoeken een toetsenist die de juiste klanken kan spelen zoals Hammond, piano of strings. Wij zijn in bezit van een eigen oefenruimte in Kranenburg, … meer »

Sander