Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: Toetsenist voor Coverband

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 197x bekeken

Gezocht: Toetsenist voor CoverbandWij zijn Doctor's Order, een enthousiaste coverband en wij zoeken een getalenteerde en toegewijde toetsenist tussen de dertig en vijfenvijftig jaar oud om ons team te versterken. *Wat we zoeken:* - Ervaring met het spelen in coverbands - Goede improvisatievaardigheden - Beschikbaarheid voor repetities en optredens - Teamspeler met een positieve instelling *Wat wij bieden:* - Gezellige en … meer »

Muzikantenbank user Rob BakkerRob Bakker

Salsaband Catambú zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 195x bekeken

Salsaband Catambú zoekt een toetsenistHallo toetsenist/ pianist, We zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar een salsapianist met ervaring in de salsa. Repetitie woensdagavond 1 x per 14 dagen oneven weken.Arnhem Zuid. We zijn een grote gezellige band (14- 15 man/vrouw) en repeteren met een dirigent/repetitor. Jong en oud kunnen reageren! Kijk op www.catambu.nl voor meer informatie.

Marijke Bruin

Muzikanten geozcht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 319x bekeken

Hoi, wij zijn een gitarist en bassist op zoek naar mensen om een nieuw band op te richten. We willen in de richting van Dance/Post Punk, denk aan LCD Soundsystem, !!! en Talking Heads (Hier is een playlist van tracks die we luisteren https://open.spotify.com/playlist/4AUcmMUcwNc7bcbpyJkPfM?si=d8d4e001cccc4a0b). We willen een of twee keer per week repeteren, nummers schrijven en misschien opnemen, … meer »

DaanW

Strot gezocht :)

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 319x bekeken

Wij zoeken een vocalist(e) met een rauw randje en een extra instrument is meer dan welkom. Het repetoire is nu rock/blues met een beetje funk, maar is bespreekbaar uiteraard naar je bereik en voorkeur. We repeteren de donderdagavonden in de oneven weken bij Newz in Tilburg. Enthousiast en klaar om lekker te spelen, mail me dan gerust Tot later

Mandy Kengen

Fleetwood Mac Tribute Act zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 143x bekeken

Nieuwe Fleetwood Mac Tribute band zoekt toetsenist! De huidige bezetting is: Zangeres Gitaar + backing voc. Gitaar Bas + backing voc. Drums + backing voc. We repeteren 1x in de 3 weken rondom Utrecht. We zijn allemaal tussen de 30 en 35 jaar (maar vinden leeftijd niet per se belangrijk). Er staan nog geen shows, maar we hebben een goed netwerk, enthousiasme en allemaal podiumervaring. … meer »

Muzikantenbank user Justin van ReijenJustin van Reijen

Classic Hardrock en Metal band Starburst zoekt jou

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Classic Hardrock en Metal band Starburst zoekt jouWij zijn enthousiaste hobbymuzikanten tussen de 30 en 50 en we spelen graag Hardrock en Metal uit de jaren 70, 80 en 90 in onze vrije tijd. Denk aan Led Zeppelin, Black Sabbath en Deep purple, etc. We gaan niet streven naar een aantal optredens per jaar, dat veroorzaakt alleen maar stress. Ons doel is gewoon lekker ons muzikale ei kwijt te kunnen en om ook van elkaar te leren en het gezellig te hebben. … meer »

Muzikantenbank user Dave van LitsenburgDave van Litsenburg

Band in oprichting zoekt Bassist(e), Gitarist(e), Toetsenist(e)/Zangeres.

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 651x bekeken

Wij, drummer en zangeres uit Zutphen, zijn bezig een band op te richten om melodieuse, meerstemmige popsongs te spelen. Songs van deze tijd afgewisseld met mooie nummers van eerdere datum. Samen mooie setlists samenstellen met bijvoorbeeld: J.J. Cale/Eric Clapton, Marc Cohn, Common Linnets, George Ezra, Douwe Bob, Joe Cocker, CCR, Coldplay, Fleetwood Mac. Een bezetting met mannen en vrouwen van … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 139x bekeken

Bestaande coverband is op zoek naar een toetsenist. De band bestaat op dit moment uit zangeres, gitarist, bassist en drummer. Setlist bestaat voornamelijk uit pop/rock met uitstapjes naar country en folk. We repeteren op maandagavond in Zevenaar en zijn in de leeftijd 25-40. Doel is plezier maken en af en toe een optreden. Een overzichtje van wat we op dit moment spelen: https://open.spotify.com/playlist/0JoUkOf9QVfJiEtU9NTgtm

Muzikantenbank user Roy GerritsenRoy Gerritsen