Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger / zangeres gezocht voor Southern Rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Southern rockband in oprichting uit Oss, bestaande uit 2 gitaristen, bas en drum zoekt een zanger en/of zangeres. We willen werken aan eigen nummers inspiratiebronnen hiervoor zijn b.v The Black Crows, Blackberry Smoke, Lynyrd Skynyrd en vele anderen. Leeftijd maakt niet uit, inzet een goede muzikale en persoonlijke klik vinden we veel belangrijker. Zelf zijn we in de leeftijd van eind 20 (1x) tot … meer »

Jeroen

Haagsche Night-Light, zoekt nieuwe zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 191x bekeken

The Night-Light, zoekt nieuwe zanger(es)! Ontstaan in de bruisende muziekscene van Den Haag, is The Night-Light een dynamische en energieke band die de donkere nachten wil verlichten met rauwe en meeslepende muziek. Sinds het prille einde van 2023 hebben ze op lokale podia gespeeld met een mix van krachtige covers en eigen nummers die het publiek lekker meeslepen. Wij zoeken een nieuwe zanger(es) … meer »

vince

Sundaze zoekt Vocalist! [Funk-Rock / Pop band uit Amsterdam]

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 159x bekeken

Sundaze zoekt een nieuwe Zanger, inspiraties zijn: - Red Hot Chili Peppers - Green Day - Maroon 5 - Rage Against The Machine - Foo Fighters - Blink 182 - The Beatles We spelen eigen materiaal en covers, afhankelijk van het type optreden. Nieuw materiaal ligt klaar om uitgeschreven en opgenomen te worden. EP links te vinden via: https://www.sundaze.nl https://www.youtube.com/watch?v=37WpKu8zUE8 Vele … meer »

Tom Ruys

Backing vocals m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 481x bekeken

Backing vocals m/vOnze band is op zoek naar een backing vocalist m/v. Enige ervaring is een pre wel toonvast.Bij voorkeur hoge alt. Repetities op vrijdag avond(omgeving Willemstad). Invloeden laten zicht het best omschrijven als pop, symfonische en progressieve rock. We zoeken een serieuze en fijne aanvulling voor de langere termijn die in ruime mate affiniteit heeft in deze stijl en niet op zoek is naar covers maar … meer »

Paul

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

sixtiesband The Thunderbirds een zoekt zanger die bekend is met repertoire uit de jaren 60,70 en 80 we oefenen in Zoetermeer. Wij zoeken iemand in de leeftijd vanaf 50jaar. Mocht het je aanspreken laat even iets van je horen. Grt Rob.

Rob Innemee

Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Zanger gezocht!BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark jr / Rival Sons … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS