Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 267x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul

Rockbandje 11FOOT5 zoekt bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 489x bekeken

Rockbandje 11FOOT5 zoekt bassistHeb jij zin om muziek te maken met gezellige mensen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres :-). Wij zijn Hinke (zang), Tom (drums) en Christiaan (gitaar). Op dit moment repeteren we 1 à x 2 x per maand op zondagmiddagen bij het Viaduct. We zijn op zoek naar een leuke bassist(e) tussen de 30 en de 50 jaar die zin heeft om ons te versterken zodat we toe kunnen werken naar een aantal optredens per … meer »

Muzikantenbank user hinkehinke

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 196x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 390x bekeken

Fusio/Rockband "Persona Non Grata" is op zoek naar een enthousiaste bassist en een zanger (evt. met bij instrument). Het repertoire bestaat uit Rock, Jazz Rock, Fusion en Pop met werk van o.a. Focus, Santana, Kayak, Steely Dan, Robben Ford, King Crimson e.a. Het plezier en enthousiasme staan bij ons voorop met als doelstelling een paar keer per jaar optreden. We repeteren 2x per maand in Hengelo … meer »

Jaap Baart

Nederlandstalige folkrockband zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 394x bekeken

Nederlandstalige folkrockband De Twee Kanten van Nuance heeft nog een paar posities in te vullen, te weten: - bassist - gitarist (voornamelijk western, evt. hier en daar ook elektrisch, afwisselend ritme en lead) - violist We spelen eigen werk, covers en vertalingen. Muzikale inspiratie o.a. Leonard Cohen, Bob Dylan. We repeteren wekelijks in Leiden. Ambitie is ongeveer maandelijks optreden … meer »

Mark de Haan

Bassist gezocht in Brabant!

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 244x bekeken

Bassist gezocht in Brabant!Wij zijn een band uit regio Den Bosch en Eindhoven, met redelijk wat podium ervaring, die op zoek zijn naar een bassist. Wij zijn 24 en 25 jaar oud, we maken eigen muziek, maar spelen ook covers. Hierbij moet je bij covers denken aan 00s rock. En bij schrijven halen we inspiratie uit bands als The Black Keys, Royal Blood, Blue Stones, Kensington, Queens of the Stone Age. Stuur ons een berichtje als … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun