Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist/Zanger zoekt band om origineel materiaal te performen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 239x bekeken

Toetsenist/Zanger zoekt band om origineel materiaal te performenHoi! Ik ben Wouter (24), toetsenist en zanger uit Utrecht. Ik maak muziek onder de naam Woody Grooves, en ben op het moment bezig een liveoptreden op te zetten voor mijn muziek. Hoewel ik e.e.a. automatisch door de computer kan laten afspelen is het natuurlijk veel leuker als ik met echte mensen kan optreden, die ook hun eigen creatieve stempel op het materiaal achterlaten! Types muzikanten: Ik zoek … meer »

Muzikantenbank user WouterWouter

Silver Pockets Full zoekt een nieuwe gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 199x bekeken

Silver Pockets Full zoekt een nieuwe gitaristIemand die in de stijl van bv. Jonny Buckland, Gale Paridjanian of Steve Wilson een eigen geluid gaat toevoegen aan onze songs. Silver Pockets Full is een bloedfanatieke band met twee heldere doelen: op zo tof mogelijke podia spelen en zo mooi mogelijke songs produceren. Dat eerste spreekt voor zich. Het tweede houdt in dat we ook veel tijd steken in componeren, arrangeren, opnemen. Dat betekent … meer »

Muzikantenbank user Edwin DortlandEdwin Dortland

Pop Punk Tribute/Cover band zoekt gitarist en drummer

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 219x bekeken

Ik ben bezig met het starten van een pop-punk cover band met als doel alle bekende pop punk nummers van de 90's/00's te coveren en een goede set neer te zetten waar een iets wat ruimer publiek op af komt. Mijn doel is om deze nummers er eens in de twee weken in te stampen, en zodra het kan lekker daarmee op te treden en een energieke show neer te zetten. Ik ben nog op zoek naar een gitarist … meer »

Muzikantenbank user Niels PluggeNiels Plugge

Partyband in opstart zoekt ervaren slag / solo gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 359x bekeken

Het Corona virus is op zijn retour en wij willen graag weer aan de slag. Crazytrain is een party / coverband in opstart bestaande uit: Brigitta & Carin (zang) Ruud (bas) Michel (drums) Aad (toetsen) Wij zijn nog op zoek naar een ervaren slag / sologitarist, echter geen broodspeler! Kan je ook nog zingen en weet je een 2e of 3e stem te produceren dan is dit een pré! We zijn ervaren … meer »

CrazyTrain

Gitarist (vrouw en/of LHBTI+) gezocht om band te starten

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 162x bekeken

Gitarist (vrouw en/of LHBTI+) gezocht om band te startenWij, drummer (vrouw 50), zangeres (47) en bassist (vrouw 57) zoeken een creatieve gitarist in Hilversum of omgeving die met ons een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. We hebben een voorkeur voor vrouwen en/of queer personen (LHBTI+) De gitarist die we zoeken, is goed met geluiden, effecten en sfeer. Qua muziek gaan we naar alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Folkust

Gitarist en Strijker gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 342x bekeken

Folkusttrio gitaar/banjo en contrabassist, zang .. leeftijd 50-60 jaar zoeken versterking viool , cello, of mandoline , dwarsfluit ... of welkom omgeving Alkmaar Noord Holland tikje Iers tikje Amerikaans folkpop covers inbreng welkom , kennismaken altijd leuk 0638147995

Herman Evers

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 379x bekeken

Zanger(es)/gitarist gezocht voor rockbandWij The Damn Ugly zijn ervaren muzikanten op zoek naar een zanger/gitarist voor onze rock band daar onze zanger/gitarist is gestopt wegens drukte De bezetting is momenteel leadgitaar, Bas en drums. Wij repeteren op maandagavond in Budel elke even week van de maand in een oefenruimte van muziekvereniging Soulex Onze leeftijden zijn gemiddeld 40 jaar maar je mag ook ouder of jonger zijn Ons repertoire … meer »

Fred Gerits

OASIS fans/muzikanten gezocht!

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

OASIS fans/muzikanten gezocht!Hoi! Ik ben Jan, 35 jaar en woon in regio Amsterdam. Zijn er meer Oasis fans/muzikanten die er iets voor voelen om samen Oasis nummers te spelen? Ben een redelijk gevorderd (slag) gitarist en zoek mensen die ook een passie voor Oasis hebben en samen nummers te spelen. Niet per se om op te treden (kan wel uiteraard) maar gewoon lekker nummers knallen met een biertje erbij. Kijken wat er uitrolt. … meer »

Muzikantenbank user Jan van OestJan van Oest