Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezellige, ambitieuze band zoekt zangeres voor optredens en nieuwe songs

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 188x bekeken

We zoeken een zangeres die onze songs zo kan vertolken dat ze in de oren van het publiek echt en overtuigend klinken. Iemand die ons wil helpen: een teamlid. Podiumervaring is nodig en je hebt gevoel voor contact met het publiek (zonder dat je een gangmaker hoeft te zijn). Je kan lead en backing vocals zingen. Onze muziek is uplifting, maar niet opdringerig. Invloeden: pop, funk, dance, jazz, latin, … meer »

Soul-Jazz-Funk-EDM

Funk / Soul muzikanten gezocht

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 293x bekeken

Wij zijn een groep muzikanten uit de regio Apeldoorn die regelmatig bij elkaar komen om muziek te maken. Onze muzikale voorkeur ligt voornamelijk bij Funk, Soul en af toe een beetje rock. Denk daarbij aan: Michael Jackson, Prince, Tower of Power, Toto en de vele Soul classics Omdat de groep nogal varieert zijn we op zoek naar een vaste zanger(es), bassist en eventueel een toetsenist. Aan leeftijd … meer »

Fasna Sounds

Trash! Garage! Surf! Sixties!

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 102x bekeken

Gek op sixties / garagerock / surf? Kom bij Haulas Hyenas !! We (gitarist en bassist, 40+) zoeken een zanger en een drummer. Organist met sixtiesorgel ook van harte welkom! Oefenen in Lichtenvoorde. De bedoeling is om covers te gaan spelen van bands als The Sonics, Cramps, Cynics, Q-65 enz.enz. en in de toekomst wellicht wat eigen werk. Zin om mee te doen? We horen het graag!

Muzikantenbank user Arjan WiersmaArjan Wiersma

Rockcoverband zoekt ervaren bassist!!

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 160x bekeken

Ivar Lelieveld ( ex Gotcha) en Wouter Helmink ( ex 2000 motels ) zijn een rockcoverband gestart. De ambitie is om op een hoog niveau rockcovers snoei goed te gaan performen. De band zoekt echter nog een ervaren , gemotiveerde bassist. Zin in een vet avontuur met ervaren muzikanten en een flinke energie te ervaren....neem contact met ze op.... Wouter

Wouter Helmink

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 129x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Drummer zoekt

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 139x bekeken

Ik, drummer 50+, heb nou ( na de bluesband waar ik een aantal jaren gespeeld heb) lang genoeg stil gezeten en/of de advertenties door zoekt na de juiste Band/ Muzikanten. Ga ik toch ff zelfs een oproep starten. Dus ik kijk uit naar Muzikanten welke graag Blues willen spelen ( in all zijn vormen) welke , zo als ik, naar blues luisteren en op zich meteen achter hun instrument willen kruipen omdat … meer »

peet ka

Bandmanager gezocht!

Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 114x bekeken

Voor onze coverband Thiscover zijn we op zoek naar een bandmanager. De bandmanager zal onderdeel uitmaken van de band en ook meedelen in de vergoeding bij optredens. We zoeken iemand die: - namens ons optredens kan regelen en de coördinatie daarom heen doet vwb contracten, financiën en afspraken met de opdrachtgever/locatie; - bij voorkeur een relevant netwerk heeft om optredens in café’s, bij … meer »

Muzikantenbank user Victor RoumimperVictor Roumimper