Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt Gitarist..

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 188x bekeken

Band zoekt Gitarist..Band zoekt een gitarist om samen goeie muziek te maken. Genre van Eagles tot Hendrix tot Texas tornados. Woensdag- of Donderdagavond oefenen wij in Maasmechelen. Leeftijd van ons 40-65. dus leeftijd geen bezwaar..

Muzikantenbank user Ronald KokRonald Kok

Drummer en bassist gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 244x bekeken

Wij, gitarist/zanger, zangeres, en nog een gitarist/bluesharp/zanger met ruime bühne ervaring zoeken een drummeren bassist. De nadruk ligt op blues, bluesrock en rockabilly maar ook een zijsprong naar andere genres zoals soul en pop als het maar bij ons past. De repetities zijn op woensdagavond in Ulestraten. Wil jij ons komen versterken om samen een sprankelende band te creëren, laat ons dit dan … meer »

Walter Lourenssen

Alternative rock band zoekt drummer (Arnhem/ Nijmegen)

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 114x bekeken

Wij zijn een coverband uit regio Arnhem/ Nijmegen. We spelen alternative rock uit de 90s maar willen ook wat uitstapjes naar buiten dat decennium gaan toevoegen. Denk aan Nirvana, Pearl Jam, Live, Stone Temple Pilots, Rage against the Machine, Green Day, Foo Fighters, Blink 182, etc. De ambities zijn om gezellig samen te spelen met een klein aantal optredens per jaar. Nu zijn we op zoek naar een … meer »

Rik van Dinteren

Vocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 94x bekeken

Wij (drummer, gitarist, bassist) zoeken een zanger om de line-up compleet te maken. Muziek in de stijl van Meshuggah tot Deftones, termen als Math, hardcore, ambient, industrial, melodic. Fun (!) maar met een professionele insteek. Doel: album opnemen en live shows. Hier een snippet-mix van onze demo-songs om een indruk op te doen. https://youtu.be/f5XRy4G8js0?si=LP3eD1rQkyLtuD4A Wat vragen wij: - … meer »

nevez

Metal-coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 108x bekeken

Beste bassisten, Ben van plan een gezellige metal-coverband op te richten die geen ambities heeft om regelmatig op te treden. Gewoon lekker samen met gelijkgestemden de muziek spelen die we leuk vinden en een fijne avond hebben. Ik ben een ervaren slaggitarist (man, 49 jaar) en houd van bands als (de oude) Metallica, Iron Maiden, Pantera, Sepultura, Machine Head en System of a Down. Vanzelfsprekend … meer »

Muzikantenbank user Kelly van der HeijdenKelly van der Heijden

Mamazzoop zoekt een bassist!

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 272x bekeken

Mamazzoop, een band met een eigen sound en repertoire is opzoek naar een nieuwe bassist met voldoende ervaring en niveau! Bestaande uit: Drums, gitaar en zang zoeken wij een vervanger voor de bassist oftewel onze 4e bandlid. Wij zoeken een bassist (m/v) die 1x per 2 weken kan repeteren en ook thuis wat voorwerk doet zodat we sneller onze nummers bij jou eigen kunnen maken. Wij repeteren in … meer »

Muzikantenbank user mamazzoopmamazzoop

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 143x bekeken

We zijn er nog niet uit en dus zoekt LOFT uit Twente nog steeds een zanger. Repertoire is 60’s en 70’s en dan beetje het stevige werk. Van Morrison, Them, CCR , Kinks , Stones en Beatles om er maar een paar te noemen. Leeftijd niet zo belangrijk maar wij zijn tussen de 50 en 73. Zie ook onze website loft-music.nl of de Facebook pagina fans-van-loft. Repeteerden in principe op de donderdag … meer »

Erik Schott

Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Heb jij een zangstem voor New wave-nummers, zoals van Depeche Mode, the Simple Minds, The Cult, Tears for fears en Killing Joke? Onze band (m), variërende leeftijden, is compleet op een zanger na. We repeteren 1x per 2 weken in de omgeving van Breda. Onze ambitie is om 4x per jaar op te treden, maar fun en muziek maken staat voorop. Interesse? Bel of mail dan direct naar: Bert:06-12258781 of Rick:06-30837930

Bert