Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

LINKIN PARK | DJ/Sampler en Rapper gezocht

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 150x bekeken

LINKIN PARK | DJ/Sampler en Rapper gezochtBen jij een liefhebber van Linkin Park en wil je hun muziek eer aan doen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben op zoek naar muzikanten die een retestrakke Linkin Park Tribute band willen vormen. Ik zoek alleen nog een Rapper en DJ/Sampler. Zelf zal ik de vocals van Chester voor mijn rekening nemen. Ik zoek enthousiaste muzikanten met ervaring. Het doel is om 10-15 optredens per jaar krijgen … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Caverns zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 155x bekeken

Wij zijn Caverns, een 4-koppige metalband met eigen werk dat beïnvloed is door bands als Katatonia, Opeth, Karnivool en Mastodon. Na het uitbrengen van onze eerste EP Once Vivid Sky willen we een (eerste) zanger toevoegen aan de band, zodat Martin, zanger/gitarist meer focus krijgt voor vlot gitaarwerk. Verder bestaat de band uit Martijn (gitaar), Pim (Drums) en Rens (Bas). We zijn rond de 35 jaar … meer »

Caverns

Commercieel ingestelde coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 281x bekeken

Commercieel ingestelde coverband zoekt toetsenist(e)Commercieel ingestelde coverband zoekt een ervaren toetsenist. Wil jij deel uitmaken van een leuk groep en heb je podiumervaring dan zoeken wij jou. - Je vindt een breed repertoire leuk (pop. rock, dance classics, ned etc) - Je hebt je spullen op orde en in bezit van vervoer - Je kunt/wilt spelen met aanvullende tracks en in ear - Je hebt ervaring in een coverband - Je wilt regelmatig (+/- 30x … meer »

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)

Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 386x bekeken

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)FSS is momenteel een 6 mans formatie uit Groningen en zoeken helaas wegens verhuizing van ons gitarist naar zwolle een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) (die maximaal 1 band erbij heeft) en missen naast ons tenor saxofoniste een trompettist(e) of alt saxofonist(e). Wij repeteren 2x in de maand in een eigen studio in Westerbroek en spelen nummers van o.a. Tower of Power, Amy Winehouse, Jaco Pastorius, … meer »

Muzikantenbank user DonnyDonny

Bastrombonist die van bigband swing houdt

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 133x bekeken

Bastrombonist die van bigband swing houdtDe All Times Bigband uit Harderwijk zoekt aanvulling van de trombone sectie met een bastrombonist c.q. 4e trombone. We zijn een Swing-Jazz bigband die op goed niveau speelt in theatershows, op festivals en feesten. De repetities vinden wekelijks op woensdagavond plaats in Harderwijk. De band staat onder leiding van de ervaren dirigent Pieter van den Dolder. Ben je een bastrombonist die een stevig … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 365x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

Bassist zoekt "steady rolling " pop/rockband

Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

Hello there, Stuwende en gedreven bassist zoekt een solide rock, bluesrock of poprock band om in te stappen. Omgeving Zaanstad/Amsterdam. Ben op zoek naar een "stevige" band met een mix van "up tempo" alswel "slow beat songs". Ben geen voorstander van het ellenlang "doodspelen" van nummers in een oefenruimte. Hebben jullie eigen werk ,...... dan is dat natuurlijk top. Een mix van eigen/ covers … meer »

Muzikantenbank user Frans HeyFrans Hey