Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Old school death metal band Bölder zoekt slag/sologitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 845x bekeken

Wij zijn een old school death metal band op zoek naar een tweede gitarist die zowel slag als sologitaar beheerst om de gelederen te versterken voor het maken van een vette bak grafkelderherrie en uiteraard optredens. We hebben al een zestal nummers tot onze beschikking en zijn druk bezig met de volgende nummers.Repetie op woensdagavond in Helmond tussen 19.00u en 22.00u.

Muzikantenbank user Tinus1978Tinus1978

Timbalero gezocht voor Orquesta Catambú te Arnhem

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 162x bekeken

Timbalero gezocht voor Orquesta Catambú te ArnhemSalsaband Catambú zoekt per direct een timbalero. Repetities 1 x per 14 dagen oneven weken op de woensdagavond in Arnhem Zuid. We repeteren onder leiding van een latin dirigent, laten onze arrangementen speciaal voor onze bandbezetting maken, repeteren in een grote ruimte, zijn met ongeveer 14 vrouw/man. We werken lekker door tijdens de repetities en treden een paar maal per jaar op, vooral in … meer »

Marijke Bruin

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverband

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 213x bekeken

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverbandWij zijn The Bamigos, een bruisende liveband voor kroegen en partijen en een avondje gezelligheid. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die de juiste synth, piano en hammondsounds in huis heeft. Wij spelen bekende nederpop hits, pop-, dans- en soulmuziek maar we kunnen ook een stevig potje rocken als dat nodig is. Wij zijn geen gelikt commercieel gezelschap maar een prettige en ongedwongen club … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 229x bekeken

Hee hoi, ik ben Rolinka, zangeres, 49 lentes jong, en op zoek naar een gitarist of toetsenist om samen een muzikaal duo te vormen. Zing al m’n hele leven, in verschillende settings, maar pas 15 jaar geleden ben ik mijn droom gaan waar maken: zingen in een popband. Door allerlei omstandigheden zing ik op dit moment als backing vocal (overigens met veel plezier) in een countryband, maar ik mis het … meer »

Muzikantenbank user Rolinka van der WoudeRolinka van der Woude

Latin Big Band Los Lamalos zoekt timbalero !

Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 876x bekeken

Latin Big Band Los Lamalos zoekt timbalero !Latin Big Band Los Lamalos zoekt per direct een ervaren timbalero. Repetities met dirigent elke donderdagavond vanaf 20.00u in de Q-factory in Amsterdam. Los Lamalos is een leuke band met een goed niveau. Regelmatig optredens in en rond Amsterdam. Meer informatie op www.loslamalos.nl Heb je interesse? Kom gewoon langs of reageer via de website of mail naar arianeponse@*****.com Elk vast bandlid … meer »

Muzikantenbank user Ariane PonseAriane Ponse

Saxofonisten gezocht alt en tenor

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 360x bekeken

Rammenas is een pop bigband formatie uit Sevenum. Elke donderdagavond hebben wij een gezellige repetitie in het zaaltje bij café Breurs in Sevenum. Wij zoeken twee saxofonisten voor alt en tenor. Ons repertoire is uitgebreid en verrassend, luister naar https://spotify.link/nIkdoVD0ADb De thuisbasis is Sevenum, maar de muzikanten komen inmiddels uit de gehele regio. De band speelt in een bigband … meer »

Myriam

Creative zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 170x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een zanger om samen schetsen/demo's uit te werken tot complete songs. qua stijl Alternatief, pop/rock en voor de rest staat alles nog open. Dus heb je teksten liggen of complete nummers wat misschien wel aansluit? Laat maar weten! ik heb een studiootje waar we kunnen werken.

Daan

Coverband met ervaren muzikanten zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 293x bekeken

Bandnaam: Carolina Reapers Plaats: Harderwijk Repetities: om de week op donderdagavond Genre: pop/rock maar dan net de nummers die je niet vaak hoort :) Samenstelling: slaggitarist die nu ook leadzang doet, bassist, drummer, sologitarist Leeftijd bandleden: 30 - 60 maar we zijn nog erg jong van geest! Website: https://carolinareapers.nl/ Doel: 10/20 optredens per jaar We zoeken bij voorkeur … meer »

Andre Koelewijn

Nederlandstalige folkrockband zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 383x bekeken

Nederlandstalige folkrockband De Twee Kanten van Nuance heeft nog een paar posities in te vullen, te weten: - bassist - gitarist (voornamelijk western, evt. hier en daar ook elektrisch, afwisselend ritme en lead) - violist We spelen eigen werk, covers en vertalingen. Muzikale inspiratie o.a. Leonard Cohen, Bob Dylan. We repeteren wekelijks in Leiden. Ambitie is ongeveer maandelijks optreden … meer »

Mark de Haan