Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger Gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 286x bekeken

Zanger GezochtZANGER GEZOCHT🎤: Wij zoeken een zanger die bij ons wilt komen zingen en die het natuurlijk een frontman durft te zijn. Kan jij een beetje zingen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband 🗣️ Bell/app naar: +31 6 26032769 📞 Mail naar: rssband.info@*****.com … meer »

Senne Flach

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 300x bekeken

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziekWie zijn wij? The Lost Project is een alternative rockband uit de omgeving Venlo/Venray. In de 5 jaar dat wij samen zijn als band hebben we al een aantal mooie optredens mogen geven, variërend van 50 man publiek in een gezellig kroegje tot een uitverkocht zaal met 700 man publiek! Een ander mijlpaaltje in onze korte carrière is een studio opname in de Sound Vision Studio in Arnhem waar we een … meer »

Muzikantenbank user Eddie van LeuvenEddie van Leuven

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 264x bekeken

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.Hoi hoi, Heb je zin in rock / metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, diverse bands van MUSE tot METALLICA. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom eens kennis maken om lekker te spelen. Met muzikale … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouw

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 352x bekeken

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouwMotown tributeband is op zoek naar een allround toetsenman/vrouw, ervaren maar geen prof. En bij voorkeur een toetsenist(e) die ook enthousiast kan worden van string- en/of blazerspartijen. Wij spelen Motown classics - o.a. Supremes, Diana Ross, Marvin Gaye, Stevie Wonder, Marlena Shaw, Temptations, The Jacksons 5, Martha Reeves en nog veel meer - maar ook met uitstapjes naar (niet Motown) jaren 60/70 … meer »

Muzikantenbank user Bert BohlmeijerBert Bohlmeijer

STOÏC•SOULS zoekt grunge/rock bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 308x bekeken

Ben jij de bassist die ons geluid compleet maakt? Wij, STOÏC•SOULS zijn op zoek naar een getalenteerde bevlogen bassist om onze muzikale reis naar nieuwe hoogten te tillen. Ben jij gepassioneerd door diepe, rauwe klanken en gedreven om een krachtige muzikale impact te maken? Wij zijn een groep gedreven muzikanten die op zoek zijn naar een solide basis voor onze gruizige sound. Als jij wilt bijdragen … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Skaband Yotta zoekt trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 230x bekeken

Skaband Yotta zoekt trompettistYotta is een achtkoppige skaband uit Nijmegen en omstreken. We spelen lekkere muziek in energieke optredens. 20 eigen nummers en af en toe wat covers. We zoeken een tromettist(e) met een warm hart voor muziek met een offbeat. Je vormt met onze trombonist en saxofonist de blazerssectie. Alle partituren zijn beschikbaar. Een indruk van wat we doen krijg je op onze website. Heb je interesse in een kennismaking … meer »

Oscar Kunst

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 320x bekeken

Blazers gezochtDansorkest De Stalen Band zoekt een tenorsaxofonist en een trombonist om de blazerssectie weer compleet te maken. Het orkest speelt muziek van Glenn Miller, Duke Ellington, George Gershwin, Count Basie en het fameuze Nederlandse orkest The Ramblers. Maar ook swingende arrangementen van jongere muziek staan op het repertorie, zoals nummers van Caro Emerald en Robbie Williams. Je leest er alles over … meer »

Tanja van Bergen

Rock Bassist 39 Utrecht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 410x bekeken

Rock Bassist 39 UtrechtErvaren bassist (backing vocals) (39) uit Utrecht zoekt rockband met eigenwerk dat ambitie heeft om op te treden. liefst oefenen in centrum Utrecht. Heb ruim 25 jaar ervaring in de muziek zowel schrijven van muziek, zang, gitaar en veel contact gehad met programmeurs door heel Nederland en België. Zie graag jullie reacties en audio tegenmoet. Muzikale groet

Muzikantenbank user Baliekluiver030Baliekluiver030