Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitaar- en zangmaatje gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 265x bekeken

Ik zoek een maatje om regelmatig samen muziek te maken. Mijn doel is om met 2 gitaren en 2 stemmen mooie nummers ‘naar ons toe te trekken’ en misschien in de toekomst ook eigen dingen te ontwikkelen. Met plezier nummers arrangeren en ons eigen maken staat voorop. Daarnaast wil ik ook thuis dingen gaan opnemen en lijkt het me leuk om in voorkomende gevallen in kleine kring op te kunnen treden. Heb … meer »

Rob Olthof

Enthousiaste bassist gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 443x bekeken

Enthousiaste bassist gezochtHey bassist! Wij zijn 'RAWyou!' een rockband met uitstapjes naar verschillende genres zoals blues, pop en country. Omdat onze bassist helaas gaat verhuizen zijn we opzoek naar een nieuwe bassist. In deze samenstelling (zanger, zangeres, drummer, 2 gitaristen en bassist) zijn we nu 7 maanden samen en we zijn in de leeftijd van 29 tot 41 jaar. We hebben al een paar toffe optredens gehad en hebben … meer »

Willemijn

Drummer gezocht voor leuke coverband in Valkenswaard

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Hoi!! Wij zijn de Bekker Band uit Valkenswaard. Momenteel zijn wij op zoek naar een drummer die onze band kan versterken. We spelen covers uit de jaren '60, '70, '80 enz. en repeteren elke vrijdagavond in Valkenswaard in onze eigen repetitie ruimte (waar ook een drumstel staat), en waar we ook een aantal x per jaar een optreden doen. Interesse? Laat het me weten!!👍

Hans van der Zande

Catch! coverband zoekt geluidsman

Geluidstechnicus gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Catch! is een top 2000 pop/rock coverband en treedt 5-10x per jaar op. We repeteren wekelijks in Bavel. Voor een aantal van onze optredens zijn wij op zoek naar een ‘vaste’ geluidsman die het leuk ons af en toe te begeleiden. We zijn in het bezit van een eigen PA, inclusief digitale mixer. Als amateurband zoeken we iemand die het (met de nodige basiskennis) vooral leuk vindt zich verder te verdiepen … meer »

Bassie 67

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 330x bekeken

Gitarist gezochtBeste gitarist, Wij zijn momenteel een 6 koppige amateurcoverband met muzikanten die al vele jaren samen muziek maken en regelmatig optreden in Zuid Oost Brabant. Wij (zangeres, zanger, toetsen, slaggitarist, bassist en drummer) zoeken met spoed een gitarist die ook solopartijen (wel op redelijk nivo) kan spelen. Helaas is onze gitarist onlangs overleden. Onze leeftijd ligt tussen de 40-65j. Maar … meer »

p huijbers

Bassist(e) gezocht voor rock&roll, jaren 50-60.

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 273x bekeken

Wij zijn op zoek naar bassist(e) voor het opstarten van rock en roll bandje, jaren 50-60, Zowel instrumentale nummers als zang nummers. Momenteel hebben we slaggitarist, sologitarist, drummer en zanger. Allemaal een tijd niets of weinig aan muziek gedaan ,maar willen de draad weer oppakken, om toch wat met muziek bezig te zijn, dat is ons doel. Mocht er ooit een of meerdere optredens uitkomen ook … meer »

Fred van den Broek

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 311x bekeken

Bassist gezochtWelke gepensioneerde bassist of iemand die overdag tijd heeft in de regio Helmond vind het leuk om overdag (woensdag ochtend) te repeteren en samen jaren zestig en zeventig muziek te maken ? bezetting is nu drummer , toetsenist , percussionist , gitarist . je mag mij ook bellen , 06 51 13 90 85 groet

cees

Santana Tribute Band zoekt inval percussionist

Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 186x bekeken

Hoi, Wij zijn Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo en zijn op zoek naar een goede percussionist die in kan vallen als een van onze beide percussionisten voor een optreden niet beschikbaar is. Dus iemand die het misschien te druk heeft om vast in de band te spelen maar het wel leuk vindt om af en toe in te vallen is van harte welkom. Gezien het niveau van onze band zoeken we geen beginner maar … meer »

Bill

Blues Beats zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Wij zijn Blues Beats, een bluesrock band uit Helmond, en zijn op zoek naar een nieuwe drummer. Onze huidige drummer heeft besloten om te stoppen i.v.m. drukte op het werk. Op dit moment hebben we rond de 30 nummers op ons repetoir. Een greep uit onze setlist: ZZ Top, George Thorogood, Bryce Janey, Honey Creek, Joe Bonamasa, Kenny Wayne Shepherd, Albert Cummings, Popa Chubby, Gary Moore. Leeftijd? … meer »

Wisse Nijeboer