Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt leuke band

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 82x bekeken

Gitarist zoekt leuke bandIk ben Albert 65+, slaggitarist en op zoek naar een band die een gevarieerd repertoire wil spelen van alle tijden en genres. Voorkeur, Rock&Roll;, Country, Americana, Indorock,Ned. talig, Instrumentaal. Kortom alles wat leuk is om te spelen voor iedereen. Ik kan ook nog een zangstem toevoegen evt. Groeten Albert....

albert weber

Poporkest zoekt een leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Poporkest zoekt een leadgitaristFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste leadgitarist.

Frank Dirne

Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Warm bad voor drummer voor opstartend rock project. Affiniteit met Beatles is een plus, geen pré. Graag horen we van je als je 30+, gevorderd bent en ervaring hebt op het podium. Plezier hebben en iets goeds neerzetten!! Strak. Als je een overvloed aan energie hebt reageer gerust, ook als je twijfelt! Mvg

Wil

Tango orkest zoekt contrabassist

Bassist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Tango orkest zoekt contrabassistOrqesta Tipica Tango Pasion zoekt een contrabassist. We repeteren elke twee weken op zaterdagochtend in Tilburg, maar leden komen van ver buiten de regio. Onder leiding van onze Argentijnse orkestleider en bandoneonist Matias Pedrana spelen we traditionele en moderne tango's. Met een aantal optredens in het verschiet zoeken we met redelijke spoed een contrabassist die het liefst ook nog met een strijkstok … meer »

Koos Jansen

Caverns zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 52x bekeken

Wij zijn Caverns, een 4-koppige metalband met eigen werk dat beïnvloed is door bands als Katatonia, Opeth, Karnivool en Mastodon. Na het uitbrengen van onze eerste EP Once Vivid Sky willen we een (eerste) zanger toevoegen aan de band, zodat Martin, zanger/gitarist meer focus krijgt voor vlot gitaarwerk. Verder bestaat de band uit Martijn (gitaar), Pim (Drums) en Rens (Bas). We zijn rond de 35 jaar … meer »

Caverns

Pianist of Pianiste gezocht voor popkoor.

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Ervaren Pianist gezocht, voor onze band bestaande uit, drummer, bassist, gitarist en piano zoeken we n ervaren pianist of pianiste. Repetitie is op woensdag avond in Wagenberg. Je hoeft niet altijd aanwezig te zijn, dat kan in overleg. Onze dirigent speelt zelf ook piano. Heb je intresse neem dan kontakt op voor meer info, tel. 06 23052229 met Wim.

wim

Zanger/zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Hoi, zangers en zangeressen in Brabant, Wij, gitarist, bassist, drummer, toetseniste en zangeres, zijn op zoek naar een tweede stem - voor zowel lead en als ook bijzang- voor onze hobbyband in de regio Den Bosch - Boxtel - Eindhoven - Uden. Mocht je een instrument (gitaar of sax bijv.) spelen dan is dat een extra pre. Wij zijn 50+ en hebben eigen repetitieruimte; op dit moment repeteren wij eens … meer »

H. Van Vlijmen