Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Solo) gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 178x bekeken

(Solo) gitarist gezochtWij zoeken een gitarist (50+) die het leuk vindt om te soleren in (hoofdzakelijk) rocknummers. Als jij dat kunt en wil, èn je past bij ons dan kunnen we eindelijk die repetitieruimte uit, op naar de podia in zalen en op festivals! Wij repeteren op dinsdagavond van 19.30u tot ca. 22.00u in Helmond. Website: www.facebook.com/rockbandBERT/

Ture Eijsbouts

Full Stage Collective. Het grootste allround poporkest van Nederland zoekt toetsenist/pianist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 236x bekeken

Full Stage Collective. Het grootste allround poporkest van Nederland zoekt toetsenist/pianistWij zijn Full Stage Collective het grootste allround poporkest van Nederland. Wij repeteren op woensdagavond in Partycentrum Remise te Drunen (NB) vanaf 20.30 uur. Wij zijn op zoek naar een toetsenist/pianist met enige ervaring. Interesse ? Wij zijn bereikbaar via info@*******************.nlwww.fullstagecollective.nl of www.facebook.com/fullstagecollective

Showorkest.com

Poprock band zoekt een ervaren zanger in Eindhoven of omgeving

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Hallo, Wij zijn SHERPA uit Eindhoven en hebben tot nu toe twee CD's gemaakt. De derde is bijna klaar. Eigen werk in het poprock genre. We willen de band uitbreiden en zoeken nog een zanger en een toetsenist. We zijn oude rotten in het vak met veel ervaring en inspiratiebronnen. Leeftijd: 54 tot 69 jaar! Laat je daar niet door afschrikken, maar luister eerst eens naar onze muziek: https://feedbands.com/sherpa Lijkt … meer »

Roel Klinkhamer

Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Toetsenist(e) gezocht voor Neil Diamond Tributeband. Wij zijn een, uit elf muzikanten bestaande, band die zich vooral richt op theaters. De muzikanten zijn een combinatie van beroepsmuzikanten en amateurmuzikanten van hoog niveau. Wij zijn op zoek naar een toetsenist(e) met een behoorlijk hoog niveau zodat je snel in te schuiven bent. Als toetsenist(e) werk je nauw samen met onze pianist en jouw aandeel … meer »

Henk W

Accordeonist gezocht omgeving Bergen op Zoom

Accordeonist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 69x bekeken

Accordeonist gezocht voor het versterken van de janvandeveldegroep.Voorkeur voor musette achtige stijl,die past het best bij de liedjes De bezetting is contrabas /gitaar en zang Alle liedjes die gespeeld worden zijn door jan van de Velde geschreven en vallen in categorie luisterliedjes ben je muzikaal en heb je improvisatie talent bel me dan gerust even 0167 503104 .Groep bestaat uit Jan vd Velde … meer »

Muzikantenbank user Jan Van de VeldeJan Van de Velde

Allroundband Get The Groove zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 201x bekeken

Bericht: Wij zijn op zoek naar een zangeres. (Omgeving Oss) Wellicht kan ik je intereseren met het onderstaande Get The Groove (soul-funk-disco-pop(rock) coverband) zoekt zangeres Get The Groove is een Allround Coverband uit Oss. De band ontstond in 2009 en bestaat uit ervaren muzikanten: Zangeressen, toetsen, drums, bas, gitaar en drie blazers. Get the Groove speelt covers van de jaren 70 … meer »

peter van duifhuizen

(Solo) gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 356x bekeken

(Solo) gitarist gezochtWij zoeken een gitarist (50+) die het leuk vindt om te soleren in (hoofdzakelijk) rocknummers. Als jij dat kunt en wil, èn je past bij ons dan kunnen we eindelijk die repetitieruimte uit, op naar de podia in zalen en op festivals! Wij repeteren op dinsdagavond van 19.30u tot ca. 22.00u in Helmond.

Ture Eijsbouts