Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Stoer Toeval zoekt gitarist m/v

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Stoer Toeval zoekt gitarist m/vBen jij een gitarist(e) die de snaren op de juiste manier weet te raken, ben je energiek, open en een performer? Neem dan contact met ons op en wie weet sta jij straks op een van de podia in Brabant als de nieuwe (zowel qua slag als lead) gitarist(e) van Stoer Toeval! Bandervaring is een must, backing zang + een ander instrument is een pré. We treden met Stoer Toeval regelmatig op en repeteren … meer »

Eibert

Page45 zpekt gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Page45 zpekt gitaristPage45 is act uit Breda die aan de weg aan het timmeren is. Momenteel bestaat dit project uit twee personen die voornamelijk akoestisch optreedt. Het idee is om uiteindelijk weer als volledige band te formeren. We zijn op zoek naar een enthousiaste gitarist die voornamelijk ons eigen werk (aangevuld met her en der een cover) wil complementeren. In eerste instantie dus akoestisch. We vragen in het … meer »

Muzikantenbank user Vic van den BoschVic van den Bosch

Lazy Tuesday is op zoek naar een bassist

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 227x bekeken

Lazy Tuesday is, vanwege het vertrek van de huidige bassist, op zoek naar een nieuwe bassist. We spelen nummers in het genre blues, soul en rock. Onze band bestaat 2 jaar en speelt sinds in een jaar in de huidige bezetting. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 50 jaar en we hebben inmiddels allemaal de nodige ervaring. Wij zijn op zoek naar iemand die (enigszins) gevorderd is en snel kan aanhaken. … meer »

Ingrid

Zanger/Zangeres gezocht voor tweede stem en afwisselende lead

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 287x bekeken

Voor onze allround cover band zijn we opzoek naar een zanger/zangeres die zowel thuis is in het zingen van tweede stem als in het zingen van de lead partij. Onze band bestaat uit Gitaar, Keys, Bas, Drums en momenteel 1 zangeres. Allemaal ervaren muzikanten met minstens 10 jaar ervaring. We spelen breed een repertoire van muziek uit 1970 tot nu. Als je interesse of vragen hebt, stuur gerust … meer »

Muzikantenbank user Leroy van BalkomLeroy van Balkom

Zangeres gezocht voor de Alt-Pop duo.

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 170x bekeken

Howdy! Ik ...singer/songwriter (30 jaar oud) ben op zoek naar een zangeres voor mijn solo project. Naast mijn rock band wil ik een akoestisch-based duo vormen. Het moet minimalistisch zijn maar wel versierd met verschillende geluidjes en texturen die ik op mijn sampler of keys kan creeren. Maar wat belangrijkste is .. Het moet vooral puur en echt zijn...gewoon echte emoties vertaald naar de geluidfrequenties. … meer »

Muzikantenbank user Gregor MaciejewskiGregor Maciejewski