Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progressieve Rock drummer gezocht!!!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 369x bekeken

Progressieve Rock drummer gezocht!!!Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren drummer in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct contact met me op via de mail. Life starts now!!! sepia.music@*******.com Benieuwd naar een geluid en naar de … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Progressieve Rock bassist gezocht!!!

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Progressieve Rock bassist gezocht!!!Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren muzikanten in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct contact met me op via de mail. Life starts now!!! sepia.music@*******.com Benieuwd naar een geluid en … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Punkband zoekt 2e gitarist

gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Punkband zoekt 2e gitaristTech Punkrockband met diverse invloeden. Wij zijn opzoek naar een 2e gitarist die harmonien mee kan spelen. Regio Utrecht - Breda. We willen uiteindelijk gaan repeteren in Den Bosch. Bij interesse stuur een bericht zodat we de early demo's kunnen laten horen. :)

Muzikantenbank user Youri HectorsYouri Hectors

Zangeres zkt professionele gitarist en drummer voor nieuw te formeren band/ Tilburg

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 254x bekeken

Ik ben n expressieve zangeres, zing vooral vanuit gevoel, vrijheid en plezier; covers, die ik n eigen sfeer geef en eigen nummers. Volg geen bepaalde stijl, maar muziek waar n ziel en jus inzit, van teder tot rauw. O.a Prince-the Cross, Steppenwolf-Born to be wild, Roberta Flack-the First time, Tom Jones -its a man's world en You never walk alone, Tracy Chapman, Doors, Van Morrison, Patsy Cline-Blue … meer »

Muzikantenbank user antonetta Weideveldantonetta Weideveld

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 205x bekeken

GEZOCHT! BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Lijkt je het wat? Stuur een mail naar hendriks122@zonnet,nl

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Zanger gezocht!!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 252x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito zanger. We zijn op zoek naar een zanger die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden en 1 … meer »

Hans Bal

Toetsenist gezocht!!

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito toetsenist. We zijn op zoek naar een toetsenist die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden … meer »

Hans Bal

Band Stiekem Gesjanst zoekt Geluidstechnicus

Geluidstechnicus gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 168x bekeken

De band Stiekem Gesjanst speelt 100% Nederlandstalige pop en verzorgt regelmatig optredens op verschillende podia. Op kleine podia en in cafés gebruiken we onze eigen geluidsinstallatie. Op grote podia zoals festivals gebruiken we een geluidsinstallatie van de organisatie. De band repeteert meestal in Oss of Veghel en wij spelen op amateurbasis. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste geluidstechnicus … meer »

Rob Theunissen