Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Backing vocals m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 444x bekeken

Backing vocals m/vOnze band is op zoek naar een backing vocalist m/v. Enige ervaring is een pre wel toonvast.Bij voorkeur hoge alt. Repetities op vrijdag avond(omgeving Willemstad). Invloeden laten zicht het best omschrijven als pop, symfonische en progressieve rock. We zoeken een serieuze en fijne aanvulling voor de langere termijn die in ruime mate affiniteit heeft in deze stijl en niet op zoek is naar covers maar … meer »

Paul

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Het orkest bestaat uit 12 muzikanten. 1e 2e mandoline Mandela , 2 gitaren dwars fluit en contrabas. We spelen licht klassiek tot moderne herkenbare muziek. Lijkt je het wat? Stuur … meer »

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Drummer

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 480x bekeken

DrummerIvm het vertrek van onze huidige drummer naar het buitenland(medio 2024)is onze band op zoek naar een strakke, creatieve en ervaren drummer die in ruime mate affiniteit heeft met de stijl en daar helemaal in thuis voelt. We zoeken iemand die graag eigen werk wil spelen en kennis van maatsoorten heeft. Een fijne aanvulling voor de langere termijn. Invloeden laten zich het best omschrijven als pop, symfonische … meer »

Paul

Toetsenist voor vrouwelijke meer rock dan popband gezocht!

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 137x bekeken

Toetsenist voor vrouwelijke meer rock dan popband gezocht!Wij zijn een all female band die op zoek zijn naar een vrouwelijke toetsenist om onze songs te verrijken. Momenteel spelen we alleen covers. Oude pop & rock van ZZ Top, Luke Nelson, Skunk Anansi, The Cure Maar ook nieuwe muziek van bijv. Wet Leg, Royal Blood en Wende. Onze leeftijden zitten in de 40 en 50. Alhoewel we sinds kort in een nieuwe samenstelling spelen en de muzikanten "pas" 5 jaar … meer »

Muzikantenbank user PatriciaPatricia

Disco/soul band zoekt ervaren bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 287x bekeken

wij zijn een disco/soul band bestaande uit 2 zangeressen, gitarist/zanger, toetsenist en drummer. Onze leeftijden zijn van begin 50 tot midden 60. Wij repeteren nu op maandagavond in Helmond. Doelstelling is zo'n 10 optreden per jaar. We willen vooral veel plezier samen hebben. Vanwege gezondheidsproblemen is onze bassist moeten stoppen. Om deze reden zijn wij op zoek naar een bassist(e) met … meer »

frans van der linden

Slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen omgeving Grave

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Wij zijn Coverband Yust wanted uit Escharen en bestaan nu uit 4 enthousiaste muzikanten van middelbare leeftijden (50-65). De setting is sologitarist, bassist, slaggitarist/zanger en drummer. Helaas gaat onze slaggitarist/zanger verhuizen naar Spanje dus zijn wij op zoek naar een slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen om onze band weer compleet te maken. We hebben een eigen repetitieruimte … meer »

Coverband

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)Hey muzikanten! Ik ben Eric, 22 jaar oud, een componist en gitarist met een passie voor symfonische metal. Op dit moment ben ik druk bezig met het opzetten van een symfonisch metalproject/band genaamd Beyond Civilisation. En we hebben nog één belangrijk puzzelstukje nodig: een geweldige zangeres! Als je de demo's hieronder checkt en denkt: "Ja, hier wil ik bij betrokken zijn!", dan moeten we zeker … meer »

Muzikantenbank user Eric BolierEric Bolier

Progressieve rock zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Progressieve rock zanger(es) gezochtIk ben op zoek naar een (semi-) ervaren vocalist in regio Eindhoven voor de band Sepia; bij voorkeur een zangeres. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast en/of nieuwsgierig? Neem direct contact met me op via de mail of via een persoonlijk … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans