Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazztrio zoekt pianist en drummer

Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 242x bekeken

Hi! Wij zijn een jazztrio (bas, gitarist en zangeres) en spelen veel jazzstandards van bijvoorbeeld Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra maar ook wat eigentijdse jazz zoals nummers van Norah Jones, Amy Winehouse of Lianne la Havas. We staan open voor verschillende suggesties maar ons hart ligt bij jazz. We repeteren wekelijks elke vrijdag bij Q-Factory in Amsterdam. Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Barbe BockBarbe Bock

Bas speler gezocht voor harmonieorkest Winnubst uit Den Helder

Bassist en Blazer gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 612x bekeken

Bas speler gezocht voor harmonieorkest Winnubst uit Den HelderHarmonieorkest Winnubst uit Den Helder is een modern orkest met een breed scala aan optredens. In mei hebben wij het promsconcert in theater de Kampanje met ieder jaar een artiest. Vorig jaar was dit Ellen ten Damme, maar we hebben ook opgetreden met Pearl, Charlie Luske en Karin Bloemen. Optredens tijdens Sail Den Helder, seizoensafsluiting in de Helderse Vallei en ons concert op het KIM. Een diversiteit … meer »

Judith Waltman

Bandleden gezocht voor een nieuwe band!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 278x bekeken

Beste zoekende bandleden. Ik ben Melle Schouten en ik ben bijna 16 jaar oud. Ik drum al sinds mijn vierde en zit al sinds mijn zevende op les. En ik wil super graag een bandje oprichten met leeftijdsgenoten. Het doel is wel om zelf nummers te schrijven, en géén coverband te zijn. Mijn style is voornamelijk rock/pop. Mocht jij dit een leuk idee vinden? Wees zeker niet bang om een berichtje te sturen. … meer »

Melle Schouten

Gezocht drummer!!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Jazzy Bluesy, beetje Folk en Funk! Wij: piano/bas en zang, spelen zowel versterkt als onvesterkt, zowel contra als electrisch. Denk: Nina Simone, The Wood Brothers, G-love, Shovel & Robe, ALA NI, Cat Power, Abbey Lincoln

Isa

Poprockzanger/ -zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 328x bekeken

Poprockzanger/ -zangeres gezochtWij zijn Harlem Oil, een enthousiaste en ervaren pop- / rockband met een breed repertoire aan covers. Ons repertoire bestaat uit rustigere popnummers, dansbare muziek maar ook stevige rockclassics! Wij zijn op zoek naar een ervaren poprockzanger / -zangeres die ons repertoire kent of snel eigen kan maken. Ben jij degene die knalt op het podium en niet bang is voor de stevigere nummers, neem dan contact … meer »

Muzikantenbank user Rock-Chick TamaraRock-Chick Tamara

Bassist met ervaring gezocht!

Bassist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 413x bekeken

NAMELESS zoekt een ervaren bassist! Speel jij net zo makkelijk Metallica, Coheed and Cambria als Avenged Sevenfold? Is Barracuda van Heart voor jou een makkie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij oefenen elke woensdagavond vanaf 21.00u. in Jottem in Wormerveer. Mocht jij degene zijn die we zoeken, reageer dan via de Facebook pagina van NAMELESS NL of stuur een e-mail naar: vanslag2@*****.com

Muzikantenbank user Sigrid SlagmolenSigrid Slagmolen

Nieuw opgerichte Coverband zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 149x bekeken

De nieuwe band bestaat uit zeer creatieve energieke podium ervaren muzikanten. Er wordt gespeeld in de richting Pop/(Groovy)Rock/ Top 40 (niet NL talig)met de insteek om met het publiek de passie en energie te delen. In deze band is er veel ruimte voor eigen inbreng om de covers verrassend origineel en uniek te maken. De band bestaat op dit moment uit: Zanger, Bassist, Gitarist(2e vocal), Drums. … meer »

Julius

Wij zoeken een nieuwe drummer. Are you the one?

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 751x bekeken

Wij zoeken een nieuwe drummer. Are you the one?Rock Cover Band Chapter-11 is op zoek naar een nieuwe drummer omgeving Amsterdam Chapter-11 is een Amsterdamse rock coverband, die bestaat uit 4 ervaren muzikanten van rond de 40 jaar. De band trakteert het publiek op een rock reis naar het pre-millenium tijdperk. We spelen muziek van onze helden als Pearl Jam, Audioslave, RHCP, Foo Fighters, Kings of Leon en nog veel meer. We repeteren in onze eigen … meer »

Muzikantenbank user Kostas KonstantisKostas Konstantis