Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockzanger(es) gezocht voor The Great Unknown

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 313x bekeken

Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn we op zoek naar een zanger(es) met een rock-strot. The Great Unknown speelt nu al bijna 3 jaar samen en er staat dus een stevige basis. We vinden het leuk om samen goede stevige muziek te maken met af een toe een mooie ballad en zodra het kan weer regelmatig op te treden (1x per maand). Kijk ook eens op http://www.thegreatunknown.nl We zijn wel behoorlijk … meer »

Muzikantenbank user Erik KorverErik Korver

Ouderenband zoekt bandleden (55+)

Drummer, Gitarist en Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 449x bekeken

De grijze gloed is op zoek naar jonge geesten met een grijs tintje die passie hebben voor muziek. Samen vormen wij een band. Binnen het project werken we naar een optreden toe dat uitgevoerd wordt bij poppodium Volta. Samen plezier hebben in het maken van muziek staat centraal binnen de band. Heeft u enige ervaring met het bespelen van een instrument. Dat kan van alles zijn, van blokfluit tot basgitaar … meer »

Bryan Tesser

Gitarist/(zanger) gezocht

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 241x bekeken

Wij zijn een coverband Kite Street Leftovers bestaande uit 3 jonge goden van rond de 40/50; een zanger/(slag)gitarist, bassist en drummer. We spelen Engelstalige covers van o.a. Greenday, The Lemonheads, Snow Patrol, Foo-Fighters, Oasis, Ryan Adams, Blur, etc. Gaat er niet om ze perfect na te spelen, maar met een eigen sausje te overgieten. Plezier om te spelen/oefenen staat voorop en af en toe een … meer »

Bart

Zangeres gezocht voor Prince Tribute: Purple Project

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 264x bekeken

Zangeres gezocht voor Prince Tribute: Purple ProjectVoor onze Noord-Hollandse Prince Tribute band: Purple Project zijn we naarstig op zoek naar een vlotte achtergrondzangeres. Het gaat om een show van zo'n 5 kwartier waarbij we de grootste hits van Prince gaan spelen. Voor beide achtergrondzangeressen zit er voldoende uitdaging in waar ook af en toe leading vocals moeten worden gezongen in nummers als Diamonds And Pearls, I Feel 4 U, A Love Bizarre, … meer »

Muzikantenbank user Purple Project - Prince TributePurple Project - Prince Tribute

CALL ME BLONDIE - Op zoek naar nieuwe Debbie Harry

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 261x bekeken

CALL ME BLONDIE - Op zoek naar nieuwe Debbie Harry“Denk jij de zangkwaliteiten van Debbie Harry te kunnen evenaren en zou je het leuk vinden in de huid van Blondie te stappen? Dan zoeken we jou!! Door onvoorziene omstandigheden is onze kersverse Debbie helaas niet in staat om onze tour voort te zetten en zijn we met spoed op zoek naar een waardige vervangster. De rest van de band bestaat uit ervaren muzikanten die een, niet van Blondie te onderscheiden, … meer »

Lisenka Vink

Zangeres zoekt muzikanten voor combo

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 381x bekeken

Ik zoek muzikanten om een combo mee te vormen, bij voorkeur een gitarist, toetsenist en contrabassist. Genre vooral luistermuziek, geschikt voor huiskamerconcerten en andere kleine gelegenheden. Easy listening, ballads (pop/rock/country), kleinkunst, folk, blues, etc. Een mix van onbekende en bekende nummers. Doel is met plezier kwaliteit opbouwen en dan met enige regelmaat optreden. Het is de bedoeling … meer »

Muzikantenbank user Gerda PonteGerda Ponte

Inventieve toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 333x bekeken

Inventieve toetsenist gezochtKOLBAK is op zoek naar een strakke, inventieve toetsenist, eventueel met aanvullende muzikale kwaliteiten (gitaar/zang is pre). We hebben veel eigen werk, eigen oefenruimte aan de rand van de N201 Uithoorn en hebben regelmatig optredens. Hieronder vind je een link naar wat materiaal. Interesse? We horen graag van je. Muziek: kolbakband.bandcamp.com/album/sea

Harold Pflug