Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vrouwenkoor DZKO oosthuizen zoekt pianist.

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 164x bekeken

Vrouwenkoor DZKO oosthuizen zoekt pianist.Vrouwenkoor DZKO uit Oosthuizen is een gezellig koor met een gevarieerd repertoire. De nadruk ligt op Engels- en Nederlandstalige muziek. Dit varieert van popmuziek tot aan ballads, van de jaren 50 tot aan heden. De 35 vrouwen zingen onder de bezielende leiding van dirigente Jeannet van der Woude. De afglopen jaren werd DZKO op de piano begeleid door Tom Oosthuizen. Dit heeft hij altijd met heel … meer »

Muzikantenbank user Melanie WagenmakersMelanie Wagenmakers

Samen muziek maken

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 292x bekeken

Ben je zanger/m en/of speel je een instrument en zoek je ook een medemuzikant(en) om af en toe samen wat ongedwongen (en meerstemmige) muziek te maken? Folk, Iers, bluegrass, etc. kom met een voorstel en laat ons een zien wat we samen kunnen. Ik heb een prettige oefenruimte en wil daar graag af en toe (overdag en door de week) met muziek bezig zijn. Ik ben 65+, woon in Heerhugowaard. Ik ben een ervaren … meer »

Muzikantenbank user George LeeringGeorge Leering

Zanger Tussen 14 en 18

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 173x bekeken

Zanger Tussen 14 en 18Hoi! Ik ben Gianni en ben de gitarist van Static. Wij zoeken een nieuwe zanger voor de band wie zijn passie bij de rock/pop ligt. Zangeres is ook goed, maar wij zoeken iemand met een krachtige stem. Wij repeteren elke woensdag avond vanaf 6 uur tot half 8 In Zaandam. Dus het is fijn als je in de buurt woont! Mijn mobiele nummer is 0658773320. Je kan me altijd bereiken.

Muzikantenbank user Gianni PeperkampGianni Peperkamp

Toetsenist(e) gezocht voor band: regio Amsterdam/grens provincies NH, ZH en Utrecht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 208x bekeken

Ervaren muzikanten (drummer, bassist, gitarist, twee puike zangeressen) zoeken een toetsenist om het spul compleet te maken. Genre: alles wat leuk, uitdagend is en een publiek zal vermaken. Echter geen metal, schlagers, etc. Doel: lekker en gezellig spelen, kwaliteit realiseren, maandelijks optreden, maar niet iedere week. Wel enige kunde gewenst. Eigen oefenruimte en spullen (waaronder Korg … meer »

Ron Schnater

Bandleden gezocht.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 324x bekeken

Beste zoekende bandleden. Ik ben Melle Schouten en ik ben 16 jaar oud. Ik drum al sinds mijn vierde en zit al sinds mijn zevende op les. En ik wil super graag een bandje oprichten met leeftijdsgenoten. Dus van 15 t/m 17 jaar oud. Het doel is wel om zelf nummers te schrijven, en GEEN coverband te zijn. Mijn style is voornamelijk rock/pop, denk aan: De Dijk, Queen, The Rolling Stones, Paul Simon etc. … meer »

Melle Schouten

Bassist zoekt band of medebandleden

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 356x bekeken

bassist, 55+, zoekt band of mede-bandleden (drummer, gitarist, toetsenist) om funky soul (James Brown, KC & the Sunshine band, disco uit de 70-80, etc , evt ook reggae) mee te gaan spelen. Ik ben amateur (met wel wat muzikale achtergrond), dus geen stress vanwege optredens, maar wel lekker jammen en evt repertoire opbouwen voor in de toekomst. svp omgeving Amstelveen/Amsterdam gr, Kees

Kees de Vries

Zanger/gitarist wil foute hardrockband oprichten

Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 201x bekeken

Hee, ik, leadzanger/leadgitarist zoekt een steady bassist en drummer voor het vormen van een foute hardrockband in de stijl van: Kiss, Girl, Aerosmith, Cheap Trick, The Darkness, Stones, Sex Pistols, mag ook wel een vleugje Nirvana. Repeteren in P60 te Amstelveen of in Aalsmeer. Leeftijd niet zo belangrijk, liever niet met absolute beginners. Bel: 0613074442 of 0612559214 of mail mij: rvdzee@******.nl

Rein