Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 129x bekeken

De Zaanse band Hastalvista maakt een energieke doorstart. De band bestaat thans uit 3 Blazers, 2 zangeressen, zanger, gitarist, bassist, drums en percussie: oftewel een behoorlijk bont (en ervaren) gezelschap. Voor de pianistische invulling van ons coverrepertoire (denk aan funky, uptempo, zeer divers), zoeken wij een enthousiaste en gezellige toetsenist (V/M). We hebben een eigen repetitieruimte en … meer »

Muzikantenbank user Jessica GriekspoorJessica Griekspoor

Seek 21 - 30 smtg female singer-musician

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 248x bekeken

Seek 21 - 30 smtg female singer-musicianWith a background of decades-long professional musical history (signed with MGM, toured with world famous bands & artists), a thick pile of good to GREAT originals in many genres, this unusual proposal/request/offer relates to the fact that the water along the shorelines is rising and while the "world" is going down (don't worry: this is a fun AND necessarily money-making mass-mkt enterprise .... NO … meer »

Kiki

COOPERSTOWN zoekt per direct een Toetsenist in omgeving Amstelveen/Aalsmeer!

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 173x bekeken

COOPERSTOWN zoekt per direct een Toetsenist in omgeving Amstelveen/Aalsmeer!Beste, Wij zijn een Zanger (Mike), Drummer (Harry), Bassist (Rob), Gitarist (Tim), en 2 achtergrondzangeressen ( Lenneke en Kristel ) met een leeftijd tussen ongeveer 30 en 60 jaar. Onze toetsenist heeft helaas moeten besluiten dat hij tot onze en zijn grote spijt de band moet verlaten. Daarom zijn we op zoek naar een toetsenist die ons repertoire en onze band naar een hoger niveau kan helpen tillen! … meer »

Cooperstown

Partyband The Cover Crew zoekt een nieuwe zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 294x bekeken

Partyband The Cover Crew zoekt een nieuwe zangeres!Ben jij een zangeres met ervaring in coverbands en zing je graag meerstemmig? Wellicht pas je dan goed in onze band! Wij zijn een 8-mans formatie met o.a. twee zangeressen en blazers en we hebben een all-round repertoire waarmee we graag een feestje bouwen. We repeteren in Aalsmeer op de woensdagavond. Denk jij hier goed tussen te passen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Pieter: … meer »

Muzikantenbank user Pieter EggermontPieter Eggermont

Subtiele toetsenist gezocht voor Nath’s project

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 155x bekeken

Subtiele toetsenist gezocht voor Nath’s projectWij zijn de band Nath’s project, onze band bestaat op dit moment uit 4 muzikanten; Zangeres, Gitarist, Basgitariste incl. 2e stem, drummer. Wij zijn ook te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/NathsProject/?eid=ARCC_o4bQQyqiH0iWxYToqgQPSQ9HsR31hIMtjNZqpjnL9tXZjuj-Ec2KRaczRqASlbj_f3YwVO8B57H Wij zijn op zoek naar een toetsenist (ong. 40-60 jaar oud) die op subtiele wijze een aangename aanvulling … meer »

Muzikantenbank user Nathalie De Leeuw-van HaneghemNathalie De Leeuw-van Haneghem

Nieuw band (Soul-Blues-Funky-Rock) zoekt Toetsenist, piano hammond

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 131x bekeken

Wij zijn een band aan het starten vanuit een trio drums, bas en gitaar en nu met zangares We zoeken een toetsenist die het zien zitten om te werken aan een repertoire van Soul, Blues, Rock en Funk. We zijn 52 jaar jong, ervaren, repeteren in Amsterdam en willen uiteindelijk 1 x per maand ergens optreden voor ons plezier. Zie jij dat ook zitten? Reageer dan snel en let's make some great music!

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Black Sabbath tribute band "War Pigs" zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 250x bekeken

Black Sabbath tribute band Wij "War Pigs" zoeken een gitarist uit omgeving Noord Holland, met genoeg ervaring om een steengoeie Black Sabbath tribute neer te zetten en het podium op te gaan. Wij, zanger, bassist en drummer hebben gezamenlijk veel ervaring en wij zoeken een gedreven, gepassioneerde gitarist uit Noord Holland, die beschikt over eigen goede gitaren en materialen om het oude Sabbath werk te spelen. In de originele … meer »

Joey D