Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Met spoed muzikanten gezocht omgeving Hilversum, Amsterdam of Utrecht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 422x bekeken

Hi allemaal, Ik ben Floris, 24 jaar en ik kom uit Laren (naast Hilversum). Ik ben dringend op zoek naar een drummer, gitarist en bassist. Ik ben zelf gitarist, maar ik speel ook drums, bass en synthesizers. Ik zal live gitaar spelen, zingen en synthesizers spelen.Ik schrijf zelf muziek en heb genoeg materiaal voor een EP, maar ik heb muzikanten nodig om het live te spelen en eventueel als band op … meer »

Floris

Band zoekt zanger voor lead en backings

Zanger / Zangeres gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 287x bekeken

Hoi! Wij zijn een groep ervaren en gezellige muzikanten en bezig met de opbouw van een repertoire. Wij spelen alles wat wij goede muziek vinden, zoals pop, rock, disco, jazz, bossa, blues, reggae, nederlandstalig. Klassiekers en nieuwere hits. Wij repeteren, totdat ons repertoire voldoende goed staat, wekelijks op woensdagavond in den helder. Wij hebben hier een eigen oefenruimte met opnamemogelijkheid. … meer »

Marjolein van den Berg

Keyboardist wanted!/Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 199x bekeken

We're looking for an experienced keyboard player that wants to make cool music with us! We got some gigs planned in the future and the band (May 31st and June 30th).We're preferably looking for someone who's able to be at our next rehearsal too, May 10th from 15:00-18:00 in Amsterdam-West. We are an international bunch of people living in the area of Amsterdam, between the age of 22 and 35 with … meer »

Muzikantenbank user Yvette ĒéYvette Ēé

Slow Foxes zoekt zanger/frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 275x bekeken

Slow Foxes zoekt zanger/frontmanHoi, wij zijn Slow Foxes uit Haarlem/Castricum/Heerhugowaard (standplaats Alkmaar), een gezellige alternatieve rockband met eigen materiaal. Na het vertrek van onze zangeres zoeken we iemand die graag bij ons wil komen zingen, bij voorkeur een man tussen de 25 en 45 jaar. We vragen daarbij vooral veel plezier in muziek maken en een goede stem die zowel clean als rauw uit de voeten kan. Ervaring is … meer »

Frank Montagne

Trompettist gezocht voor voorstelling - De Avond van de Rebel 19 mei 2018

Blazer en Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 183x bekeken

Voor de eenmalige en bijzondere voorstelling 'De Avond van de Rebel' ben ik opzoek naar een jonge trompettist die het leuk lijkt een stuk solo te spelen in het Frascati Theater op zaterdag avond 19 mei. Over De Avond van de Rebel: De rebel lijkt uit een ver verleden. Uit een tijd waarin overmatig okselhaar en het hebben van dromen genoeg waarde hadden om een verschil in deze wereld te kunnen … meer »

Muzikantenbank user Nynke VermuëNynke Vermuë

Frascati Theater zoekt jong muzikaal talent - audities

DJ, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 263x bekeken

Frascati Theater zoekt jong muzikaal talent - auditiesIn november 2018 zal in Frascati Theater de voorstelling WILD LIFE FM spelen. Een live-radioshow over muziek en jong zijn anno nu. De voorstelling zal gemaakt worden door internationale theatermakers en heeft al gespeeld in Londen (****), Zurich, München en Gent. Nu komen ze naar Amsterdam en jij kan mee doen! De repetities vinden plaats in november, maar de audities echter vinden volgende week al … meer »

Muzikantenbank user Nynke VermuëNynke Vermuë

Semi-professionele coverband zoekt enthousiaste zangeres, of zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 485x bekeken

Ongeveer 50 keer per jaar zetten wij de tent op zijn kop met een knallend en afwisselend repertoire. We spelen door heel Nederland (en heel soms daarbuiten), maar de meeste optredens zijn in Noord-Holland, waar we ook een eigen oefenruimte hebben. Ben je nieuwsgierig geworden, dan zijn wij natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou! :)

Ferdinand van Meurs

Alt- en baritonsax voor wereldmuziekworkshopband

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 111x bekeken

wereldmuziekworkshop de oosterburen heeft nog ruimte voor nieuwe leden... veel ruimte om te soleren, uitdiepen van muziek uit vnl ethiopië en mali...vrijuit spelen in een ontspannen sfeer... kom eens een avondje meespelen en swingen en je zult het leuk vinden! we zoeken vnl een altist en een baritonist, maar reageer gerust als je iets anders speelt! Michel

Michel Fabre

Swingende band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 170x bekeken

Voor uitbreiding van onze band zoeken wij een enthousiaste toetsenist(e). We spelen vooral dansbare covers van Abba tot Bruno Mars. Momenteel bestaat de band uit drums, bas, gitaar en 2 zangeressen. Om de sound completer te maken willen we graag uitbreiden met een toetsenist. We repeteren 1x in de 2 weken op donderdagavond in een eigen studio inBeverwijk. Ben jij enthousiast en op zoek naar een … meer »

Jose