Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bigband zoekt drummer

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 140x bekeken

Bigband zoekt drummerDe Gouwe Bigband uit Gouda zoekt een nieuwe drummer. We zijn een band bestaande uit 13 blazers, een 4 koppige ritme sectie, zang en een professionele bandleider. We hebben een zeer divers reportoire van Latin, Jazz tot Pop, van oud tot heden. Met songs van Frank Sinatra, The Weekend en Amy Winehouse. We zijn opzoek naar iemand met ervaring en talent om met groovy band mee te spelen.

Muzikantenbank user Gouwe BigbandGouwe Bigband

Tribute Judas Priest

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 176x bekeken

Tribute Judas PriestHoi ik John ben op zoek naart mensen die een tribute Judas Priest wil opzetten. Mijn voorkeur gaat uit naar de periode van de Britisch Steel. Wat ik wil is elke week of 1 x per twee weken repeteren. Ik ben zelf slag-gitarist en ja priest heeft ook 2 stemmige dingetjes. Ik denk dat de muzikanten nog wel bij elkaar te krijgen zijn maar een zanger die 6 octaaf kan zingen zoals Rob Hallford deed zal misschien … meer »

Muzikantenbank user John MeupelenbergJohn Meupelenberg

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 90x bekeken

DRUMMER GEZOCHT 🥁: Wij zoeken een nieuwe drummer die bij ons wilt komen drummen en die het natuurlijk het podium op durft. Kan jij een beetje drummen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband op Instagram 🗣️ Mail naar: rssband.info@*****.com 📨 Wordt … meer »

Senne Flach

Coverband zoekt een toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 108x bekeken

Wij zijn op zoek naar een toetsenist M/V voor een coverband uit rotterdam. Het repertoire is allround en van toen tot hedendaags.Qua sounds zoeken wij het in Rhodes / hammond / piano / strings in de basis.Repetities vinden plaats in een privé ruimte van de band.Kijk even op de website van www.msmband.nl. email: info@ m s m band.nl mobil 0616499149 /whatsapp. Gr van de msmband

roy janssen

Coverband “Flashback” zoekt nieuwe Toetsenist

Toetsenist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Coverband “Flashback” zoekt nieuwe ToetsenistDit is een herhaalde oproep…de Toetsenist die wij zoeken neemt de synthesizer-, piano- en orgelpartijen voor z’n rekening; zowel begeleidend als eventuele solostukken. “Flashback” is een coverband bestaande uit: zangeres en zanger; drums; bas-, slag- en sologitaar en keyboard(s) (vacature) … allemaal 50+, die vele jaren in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken; plezier … meer »

Henk valster

Band "Flashback" zoekt een nieuwe Zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Band Dit is een herhaalde oproep… wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: zangeres en zanger (vacature); drums; bas-, slag- en sologitaar en keyboard … allemaal 50+, die vele jaren in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken; plezier hebben … meer »

Henk valster

Nederlandstalige folkrockband zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Nederlandstalige folkrockband De Twee Kanten van Nuance heeft nog een paar posities in te vullen, te weten: - bassist - gitarist (voornamelijk western, evt. hier en daar ook elektrisch, afwisselend ritme en lead) - violist We spelen eigen werk, covers en vertalingen. Muzikale inspiratie o.a. Leonard Cohen, Bob Dylan. We repeteren wekelijks in Leiden. Ambitie is ongeveer maandelijks optreden … meer »

Mark de Haan

Kick the Habit zoekt drummer met ervaring

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 225x bekeken

Kick the Habit zoekt drummer met ervaringWij, KICK THE HABIT, zoeken wegens vertrek van onze drummer een waardige vervanger. Een muzikant met veel inzet, ruime ervaring en creativiteit. Drie van onze leden zijn pensionado’s. We spelen alleen eigen werk. We komen uit de regio Rotterdam. We mengen diverse stijlen, jazzrock, pop, beetje fusion, wat synfo zoals je kunt beluisteren op onze recente, vijfde CD. https://www.youtube.com/results?search_query=kick+the+habit+the+mirror+room … meer »

Paul