Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger voor rockband gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Zanger gezocht voor nieuwe Hardrockband. Het doel is om om de week te repeteren en zo'n 5 x keer per jaar te knallen op het podium! Met deze band zetten we een kwalitatief goede en strakke show weg! Waar ruimte is voor lol maken improvisatie en nummers niet per definitie noot voor noot nagespeeld hoeven te worden. Kom je uit omgeving West Brabant (zon beetje de driehoek Bergen op Zoom, Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user Aron VordermanAron Vorderman

Sundaze zoekt Vocalist! [Funk-Rock / Pop band uit Amsterdam]

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 154x bekeken

Sundaze zoekt een nieuwe Zanger, inspiraties zijn: - Red Hot Chili Peppers - Green Day - Maroon 5 - Rage Against The Machine - Foo Fighters - Blink 182 - The Beatles We spelen eigen materiaal en covers, afhankelijk van het type optreden. Nieuw materiaal ligt klaar om uitgeschreven en opgenomen te worden. EP links te vinden via: https://www.sundaze.nl https://www.youtube.com/watch?v=37WpKu8zUE8 Vele … meer »

Tom Ruys

Backing vocals m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 480x bekeken

Backing vocals m/vOnze band is op zoek naar een backing vocalist m/v. Enige ervaring is een pre wel toonvast.Bij voorkeur hoge alt. Repetities op vrijdag avond(omgeving Willemstad). Invloeden laten zicht het best omschrijven als pop, symfonische en progressieve rock. We zoeken een serieuze en fijne aanvulling voor de langere termijn die in ruime mate affiniteit heeft in deze stijl en niet op zoek is naar covers maar … meer »

Paul

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

sixtiesband The Thunderbirds een zoekt zanger die bekend is met repertoire uit de jaren 60,70 en 80 we oefenen in Zoetermeer. Wij zoeken iemand in de leeftijd vanaf 50jaar. Mocht het je aanspreken laat even iets van je horen. Grt Rob.

Rob Innemee

Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Zanger gezocht!BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark jr / Rival Sons … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenoten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 258x bekeken

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenotenHoi! Ik ben Emma, 27 jaar en woon en werk in Den Haag. Ik speel al lang gitaar, zowel akoestisch als elektrisch. Door alleen in mijn eentje gitaar te spelen word ik niet veel beter. Dus ik zou graag wat meer uitdaging krijgen door met anderen te spelen en evt op te treden! Ik vind zingen ook erg leuk maar heb nog geen groot bereik. Dus als tweede stem zingen of bij geschikte liedjes de zangeres … meer »

Emma

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Beyond Civlisation zoekt zangeres! (Symphonic metal)Hey muzikanten! Ik ben Eric, 22 jaar oud, een componist en gitarist met een passie voor symfonische metal. Op dit moment ben ik druk bezig met het opzetten van een symfonisch metalproject/band genaamd Beyond Civilisation. En we hebben nog één belangrijk puzzelstukje nodig: een geweldige zangeres! Als je de demo's hieronder checkt en denkt: "Ja, hier wil ik bij betrokken zijn!", dan moeten we zeker … meer »

Muzikantenbank user Eric BolierEric Bolier