Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor metal/rockband uit omstreken Denbosch!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 136x bekeken

Zanger gezocht voor metal/rockband uit omstreken Denbosch!Beste muzikanten! Wij, Marnaga, een 3 koppig bandje met eigen geschreven metal/hardrock, zijn op zoek naar een nieuwe zanger. Invloeden in onze muziek komen uit jaren 80 en 90 metal/hardrock, maar ook uit moderne metal (maar we geven wel zo veel mogelijk een eigen draai aan de muziek). We repeteren op het moment in Rosmalen, bij Den bosch, dus uit die regio zoeken we iemand. Voor de geïnteresseerde, … meer »

Muzikantenbank user Joey CooijmansJoey Cooijmans

Gitarist en drummer op zoek naar zanger en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 180x bekeken

Hey wij zijn een gitarist en drummer en wij zijn gek op grunge en metal. Wij willen voornamelijk eigen nummers spelen en natuurlijk live optreden. Wij hebben zelf al wat materiaal en zouden het super leuk vinden als jij dat met ons wil af maken Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen Dit is mijn email en meschien kunnen we binnen kort wel samen jammen tarah.langenberg2812@*****.com

Tarah

ReCover zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 190x bekeken

ReCover is een band bestaande uit ervaren muzikanten. De band richt zich vooral op dansbare nummers uit de jaren 70, maar ook recente nummers met een jaren 70 'feel' komen aan bod. ReCover onderscheidt zich door blazers en meerstemmige zang. Met het oog op dit laatste zoeken wij nu een extra achtergrondzangeres en dan met name een sopraan. Wij oefenen elke woensdagavond in Veghel. Belangstelling? … meer »

Karel Bravenboer

Zangeres gezocht voor pop/jazz duo ... female singer wanted for pop/jazz duo

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 162x bekeken

Ik ben gitarist en op zoek naar een zangeres voor een pop/jazz duo om optredens mee te spelen. regio Amsterdam. heb jij interesse om in een duo bekende pop,jazz,soul etc nummers te spelen? heb jij ervaring met optreden en wil je graag gigs spelen? stuur me dan een bericht. I'm a guitarist looking for a female singer to play gigs with in a pop/jazz duo. location Amsterdam. are you interested in … meer »

Lars

Rock / Pop Coverband zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 170x bekeken

Hallo, We zijn een Rock / Pop Coverband bestaande uit een drummer, bassist , toetsenist , gitarist , zangeres en een zanger. Onze zanger is echter vorige week gestopt waardoor we nu op zoek zijn naar een goede vervanger. We spelen stevige Rock en Pop nummers vanaf de jaren 60 tot heden toe. Om een indruk te geven enkele nummers uit het repertoire: Blof /Later als ik groter ben. Peter Frampton … meer »

Bill

Zangers en zangeressen gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 142x bekeken

Beste, Wij schrijven liedjes in Nederlands-, Duits-, en Limburgstalig genre. Hier zoeken we Zangers en Zangeressen voor om dit op stage te laten performen. Heb je geen ervaring dan kun je toch reageren door een link te sturen naar boekingen@******.nl waarin we je horen en kunnen zien. Mocht je reeds ervaring hebben dan is dat een pré. Mocht je geïnteresseerd zijn dan horen we graag van je. Het … meer »

Stanislaw Kirner

Band zoekt enthousiaste zanger voor country, rock en roll en 60s muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 293x bekeken

Wij, een stel oude(re) muzikanten die voor het plezier muziek maken zoeken een enthousiaste zanger(es). Genre: moderne country, rock en roll en 60s muziek. Als je naast zang ook nog slaggitaar speelt ben je helemaal welkom. Band bestaat uit gitarist, bassist, toetsenman en drummer. Meerstemmige zang is geen probleem. Band is begin dit jaar van start gegaan. Je hebt dus nog veel invloed op het repertoire. … meer »

Eric Verhagen

Hobbyband zoekt zangeres voor 2e-, 3e- en leadstem.

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 143x bekeken

Hobbyband met 50+'rs zoekt nog een zangeres erbij voor lead en tweede/derde stem. Onze band bestaat uit Zanger, zangeres, toetsenist, 2 gitaristen, bassist en drummer. Onze ambitie is samen lekker muziek maken in een gezellige sfeer. Optreden(s) doen we wanneer we er klaar voor zijn. We spelen van alles wat: Beatles, Bryan Adams, Gary Moore, Tears For Fears, Toto, Pat Benatar, Glen Frey, Lady … meer »

KJ