Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Shoegaze/Alt-rock/Grunge band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 135x bekeken

We zijn een groepje van 4 muzikanten (2 gitaristen, 1 bassist en een drummer). Die een gedreven zanger zoeken. Regio Amsterdam. We zijn allemaal tussen de 20 t/m 28. We willen graag elke week repeteren, dus regio Amsterdam is wel belangrijk tenzij je bereid bent om te reizen. We studeren allemaal muziek. Verder hebben we toegang tot een repetitie ruimte en een studio. Het idee is om een volledig album … meer »

TG

Zanger gezocht!!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 225x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito zanger. We zijn op zoek naar een zanger die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden en 1 … meer »

Hans Bal

SuperShaker zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 159x bekeken

SuperShaker is een soul-pop-funky-disco-cover-feestband-met-toeters en zoekt een enthousiaste zangeres, die: * ons repertoire (grotendeels) kent en zelf partijen uit kan werken * band-ervaring heeft en zowel lead als achtergrond kan zingen * het leuk vindt om gemiddeld 1 keer per maand op te treden We repeteren tweewekelijks op woensdagavond in Groningen. Kijk voor bezetting en repertoire op: www.supershaker.nl Lijkt … meer »

Sander van Vliet

Zanger /zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 219x bekeken

Zanger /zangerSticks on the floor rock/blues /soul cover band. Zijn op zoek naar een ervaren rock zanger/zangeres/ die ons komt versterken. We hebben al een aantal keren opgetreden en het smaakt naar meer!!! Bij ons staat gezelligheid voorop maar we willen wel serieus muziek maken. Je kunt onze play list vinden op spotify: Sticks on the floor. Wij bestaan uit een drummer, een gitarist en een bassist . De … meer »

Robert

Allround coverband Marigold zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 126x bekeken

Coverband Marigold is op zoek naar een frontman. Lijkt het je wat om met onze frontvouw te rocken? Neem dan contact op. We repeteren elke vrijdagavond in Heerlen. Ons genre is pop/rock & dans. Wij zijn: zangeres, toetseniste, drummer, basgitarist en 2 maal gitarist. Voor meer info zie onze website of facebook. Deze oproep is eerder geplaatst, indien interesse aub bericht naar mij persoonlijk.

Muzikantenbank user Graat BouwensGraat Bouwens

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 127x bekeken

Coverband Marigold is op zoek naar een frontman. Lijkt het je wat om met onze frontvouw te rocken? Neem dan contact op. We repeteren elke vrijdagavond in Heerlen. Ons genre is pop/rock & dans. Wij zijn: zangeres, toetseniste, drummer, basgitarist en 2 maal gitarist. Voor meer info zie onze website of facebook.

Muzikantenbank user Marigold BandMarigold Band

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 227x bekeken

Zanger of zangeres gezochtCats4sale zoekt zanger(es) wij maken Rock'n Billy /Rock'n roll muziek Wij zijn ervaren muziekanten en willen snel de doorstart maken. Om de week repetitie is de doelstelling en 6 tot 10 optredens per jaar is realistisch. Wij repeteren nu in Helmond maar overleg is mogelijk.

Alfred Voorthuijsen