Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht lead zanger (combinatie slaggitarist of keyboard ook welkom) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 239x bekeken

Wij zitten in de opstartfase van een nieuwe band en zoeken een leadzanger die wellicht ook slaggitaar of keyboard speelt. Doel is om wekelijks overdag een dagdeel te gaan spelen, muzikale gezelligheid staat voorop. Wij gaan covers spelen vanaf de jaren 60/70 tot heden gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. Op het moment bestaat de band uit bas, … meer »

Ton van Rijswijk

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing Vocalisten

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 366x bekeken

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing VocalistenGROOT ONDERHOUD is een toffe band uit Arnhem die momenteel lekker aan de muzikale weg timmert. Luxor, de grote prijs van en Bregepop in Schartsterburg staan al op ons lijstje. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire, Nederlandstalige ska-pop. Het eerste album is een feit en werken momenteel toe naar een tweede. Wij zoeken een fijne aanvulling met enthousiaste backing vocalist(en) (M/V) die het podium … meer »

Muzikantenbank user S.KleijneS.Kleijne

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 292x bekeken

Onze coverband zoekt een zanger. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag. De bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We zoeken een zanger die samen met de zangeres afwisselend lead en backing vocals kan zingen. Het is leuk als je ook een instrument speelt, maar dat is geen must. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 … meer »

Selma

Groovy zanger(es) & gitarist gezocht: Sluit je aan bijzonder band!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 557x bekeken

Na het stille einde van onze vorige band, Matt Thursday, meer dan een jaar geleden, hebben we, als toetsenist, drummer en bassist, onze passie voor muziek nieuw leven ingeblazen. Nu zijn we sterk gemotiveerd om gezamenlijk een nieuwe, levendige band te lanceren waarbij we het grooven naar een hoger niveau tillen. Ons geluid is een mix van funky bluesrock, soul, r&b, vette funk (inclusief oldskool vibes) … meer »

Rilana Lainsamputty

Alternatieve band zoekt backingvocalist/muzikant

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 232x bekeken

Hey you! Sinds 1,5 jaar heb ik (Naomi, 28) een band waarmee ik de nummers die ik schrijf uitwerk. Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als doel opnemen en evt optreden. Ik speel ukulele, zing en schrijf, Shaun speelt bas en doet backingvocals, Nick drumt. We maken alledrie 10+ jaar muziek met uiteenlopende ervaring. We zoeken een vocalist die een … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Alternatieve band zoekt backingvocalist/muzikant

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 256x bekeken

Hey you! Sinds 1,5 jaar heb ik (Naomi, 28) een band waarmee ik de nummers die ik schrijf uitwerk. Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als doel opnemen en evt optreden. Ik speel ukulele, zing en schrijf, Shaun speelt bas en doet backingvocals, Nick drumt. Onze leeftijden zijn rond de 30 we maken alledrie 10+ jaar muziek met uiteenlopende ervaring. We … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Alternative band zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 306x bekeken

Hey you! Sinds 1,5 jaar heb ik (Naomi, 28) een band waarmee ik de nummers die ik schrijf uitwerk. We zoeken een (ervaren) gitarist die de brug tussen uke en bas kan opvullen door afwisselend slag en solo werk te doen. Er is ruimte voor je eigen imput en creativiteit. Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als doel opnemen en evt optreden. Ik speel … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Geluidsman/vrouw

Geluidstechnicus gezocht in Arnhem (Gelderland) | 196x bekeken

Wij zijn op zoek naar een geluidsman/vrouw, die zich hobbymatig met ons geluid wil bezig houden wanneer wij optredens hebben, waar geen geluid/backline aanwezig is. Wij bevinden ons op de grens van de provincie Utrecht/Gelderland.

Romano Michielsen

Creatieve leadgitarist gezocht voor nieuwe allround band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 333x bekeken

Hallo wij ervaren Bassist 43 en ervaren Drummer 43 zijn op zoek naar een ervaren creatieve leadgitarist en ervaren zangeres voor een nieuwe band. Iemand die ervaring heeft met schrijven of hier mee wil beginnen. Doel is een leuk repertoire op te bouwen van een mix van covers en eigen nummers en dit uiteindelijk ten gehore brengen natuurlijk. Oefenruimte omg Didam mocht je interesse hebben app dan even … meer »

Thijs Wind