Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband zoekt drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 18x bekeken

Alternatieve rockband zoekt een drummer! We zoeken een hard hitting drummer met passie en motivatie. Omgeving achterhoek. Leeftijd 17 t/m 21 Band bestaat nu uit: Zanger/gitarist 2e Gitarist Bassist Onze demo is te beluisteren via de onderstaande link: https://on.soundcloud.com/dYiZzqE7bkJMUMn89 Voor contact: loekbrokke17@*****.com (gmail)

Loek

Gitarist gezocht om samen riffs/nummers te schrijven

Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 49x bekeken

Gitarist gezocht om samen riffs/nummers te schrijvenHoi, ik ben Allard. Ben opzoek naar een gitarist om samen Metal/punk riffs te schrijven, einddoel is uiteindelijk voledige nummers af te krijgen en een band eromheen te zoeken. Ik werk zelf in reaper en kan mezelf redden, ook gebruik ik ez drummer als drum computer. Zou fijn zijn als je al ervaring hebt met opnemen etc, anders leer ik je dat, als je maar enthousiast bent en hier wat tijd … meer »

Muzikantenbank user AllardAllard

Zanger/es gezocht voor 70’s & 80’s cover band!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 63x bekeken

Zanger/es gezocht voor 70’s & 80’s cover band!Zanger/es gezocht voor 70’s & 80’s cover band! Cover band Lost In The Wild zoekt zanger/es om de formatie compleet te maken. Wij zijn vrij recent begonnen en ongeveer een maand bezig. Het staat allemaal nog in de kinderschoenen. Ik zoek een zanger/es met de nodige ervaring en motivatie. Jij hebt een prettige en open houding en kan makkelijk voegen in een groep. Wij zoeken geen broodspelers … meer »

ROKITZ

Rock/Metal Zanger(es) GEZOCHT!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 116x bekeken

Wij zijn RESEST en zijn opzoek naar een zanger(es)! Wij spelen rock, metal en trash metal, en zijn momenteel veel bezig met het maken van eigen amteriaal. wij repeterin in Dordrecht en zoeken iemand richting de leeftijd van 16 t/m 21 jaar (daarbuiten is ook prima). Wij bestaan zelf uit een drummer(19 jaar), bassist(20 jaar) en gitarist(18 jaar). Kan je nou ook gitaar spelen is dit altijd mooi meegenomen. Heb … meer »

Renz Nederlof

Toetsenist gezocht voor Nederpop coverband Van Dale (Nijmegen)

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 136x bekeken

Toetsenist gezocht voor Nederpop coverband Van Dale (Nijmegen)Nederpop coverband Van Dale uit Nijmegen zoekt een enthousiaste toetsenist. Wij spelen een breed Nederpop repertoire zoals nummers van De Dijk, Frank Boeijen, Bløf, Ilse de Lange, Krezip, Son Mieux et cetera. Onze toetsenist heeft helaas geen tijd meer voor de band. Naast de toetsenist bestaat de bezetting uit een drummer, bassist, gitarist, zanger gitarist, zangeres. We repeteren om de week in Nijmegen … meer »

Muzikantenbank user Gert-Jan JansenGert-Jan Jansen