Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Moordvrouw zoekt muzikantenfiguranten

Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 87x bekeken

Beste muzikanten, Donderdag 7 dec zijn wij opzoek naar strijk muzikanten die in de ochtend voor ons zouden willen figureren. De opnames vinden in de ochtend plaats in Amsterdam. Wij zouden het fijn vinden als de muzikant zijn eigen instrument zou kunnen meenemen. Er staat een vergoeding van 30euro tegenover. Voor vragen kun je mailen naar: marijne.visser@************.nl Mvg, Marijne Visser

Marijne Visser

Airplay zoekt Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 94x bekeken

Wij zoeken een zangeres, uit de omgeving Hoorn, bij voorkeur met podiumervaring. Iemand die weet hoe je feest op de bühne moet maken en het publiek kan entertainen. Beetje serieuze instelling, initiatiefvol en gevoel voor humor. Wij zoeken een zangeres die weet waar ze aan begint en waar je van op aan kunt, ook op langere termijn. Leeftijd bij voorkeur 30+. We beginnen met audities in januari 2018, … meer »

Harry van Putten

Muzikant

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 148x bekeken

Hallo! Hier een bassist die ook gitaar speelt. Ik speel in een indie rockband en zoek naast mijn band andere muzikanten en/of zanger/es om te jammen of muziek uit zoeken. Voorkeur gaat uit naar (semi-) akoestische formatie, maar alles is bespreekbaar. Sta open voor een leuk project maar thuis musiceren of een jamsessie bezoeken zou ook prima kunnen. Regio Alkmaar-Haarlem Vragen of ideeën? Laat … meer »

Muzikantenbank user Gerard SchipperGerard Schipper

Toetsenist gezocht voor fusionband

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 87x bekeken

Hai! Wij zijn op zoek naar een toetsenist voor onze fusionband. Speel jij ook graag stukken van o.a. John Scofield, Alphonso Johnson, Pastorius en Lee Ritenour? Met veel mogelijkheid tot eigen inbreng en ruimte voor zelfgeschreven werk? Dan zoeken wij jou! Wij zijn geen professionals, maar wel gevorderde muzikanten. Kunnen/durven soleren is een must. Op dit moment is de bezetting: gitaar, bas, … meer »

rudger

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 236x bekeken

Drummer gezochtWij zijn Rolling Coaster, een coverband die inmiddels 10 jaar bestaat. Door het vertrek van onze drummer, gitarist en zangeres, zijn we in eerste instantie op zoek naar een DRUMMER om een doorstart te maken. Leeftijd bandleden tussen de 50 en 65. Oefenen doen we 1x in de twee weken in Amsterdam altijd op vrijdagavond. Voor meer info klik op onze site: www.rollingcoaster.com Daarop staan wat filmpjes … meer »

Hans Ridderhof

Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 95x bekeken

ben jij die talent volle drummer die ook goed kan zingen ? wij hammond organist zanger en gitarist zanger spelen Blues,Rock,Pop,Jazz en latin, heb jij zin om samen met ons een power trio te beginnen met drie stemmige zang en eigen nummers neem dan contact met ons op mazzelllllllll Rob

Rob Keijzer

Zoeken Chevelle, Tool, Stone Sour achtige front brulbeest

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 85x bekeken

OK .... there goes nothing or something. Wij zoeken een frontman die een Chevelle, Tool, Stone Sour achtige stijl heeft en uiteraard zuiver weet te zingen maar ook weet te brullen. Een metalhead zou het best passen. Marozia kijkt rustig om zich heen. Nu een 3tal met veel ervaring en een no nonse attitude en een familiare omgang in doen en laten. Nu ben ik de front maar iemand die "over" mij … meer »

Eric

Span Crank - de sensatie in de Nederlandse coverband scene - zoekt per direct 3e vocalist (v)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 653x bekeken

Span Crank - de sensatie in de Nederlandse coverband scene - zoekt per direct 3e vocalist (v)Span Crank – dé coverbandsensatie van Nederland – is per direct op zoek naar een 3e vocalist (v). Span Crank is dé sensatie in de Nederlandse coverband scene. Met een zeer allround repertoire met altijd de recente dansbare nummers weet Span Crank een beleving neer te zetten die het publiek niet snel zal vergeten. Aan die nummers geven wij een eigen draai waardoor dat echte crank gevoel ontstaat. … meer »

Lisenka Vink

Band zoekt enthousiaste drummer

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 110x bekeken

Wegens vertrek van onze drummer zijn wij op zoek naar een nieuwe drummer. Wij spelen diverse covers; van Bruno Mars tot Amy Winehouse en Abba tot Blöf en geven er graag een eigen draai aan. Repeteren doen wij 1x per twee weken op donderdagavond in een eigen ruimte in Beverwijk. Als je een keertje langs wilt komen om kennis te maken en me te spelen neem dan contact op!

Jose