Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gospelkoor zoekt nieuwe leden!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 203x bekeken

Gospelkoor zoekt nieuwe leden!Heb je zangervaring en ben je nog op zoek naar een koor? Maak dan deel uit van een ontzettend gezellige en swingende gospelkoor! We zijn op dit moment op zoek naar vocalisten specifiek tussen de 18-35 jaar. Val je erbuiten? Stuur ons alsnog een bericht om je op te geven voor een auditie, wie weet! Ook mannen zijn zeer welkom. Wij oefenen 2 zaterdagen per maand vlakbij Weesperplein, Amsterdam. Wazzup … meer »

Wazzup

The Cover Crew zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1033x bekeken

The Cover Crew zoekt zangeresThe Cover Crew, partyband voor uw feest! Live muziek is altijd de beste sfeermaker op een feest. Door de samenstelling van deze acht mans-formatie (incl. twee blazers) is deze band behalve heerlijk om naar te luisteren, ook nog eens heel leuk om naar te kijken! The Cover Crew speelt o.a.: top 2000, dance classics, disco, soul, funk en rock. Mocht jij je in deze presentatie kunnen vinden en op zoek … meer »

Muzikantenbank user Pieter EggermontPieter Eggermont

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 138x bekeken

Experienced Rhythm-section looking for female singer for new project. Led zeppelin meets Chaka Kahn! We just started with grooves and melodies and would like a female singer to join the process. We don´t practise a lot, but when we do you need to be prepared! Are you the one?

Sjors Daamen

Saxofonist en drummer gezocht voor jazz/funkband

Blazer en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 246x bekeken

Een startende jazz/funkband is op zoek naar een drummer en een saxofonist. Op dit moment bestaat de band uit een gitarist, zangeres en een bassist (contrabas en elektrische bas). Ons streven is om te beginnen met covers en het repertoire later uit te breiden met eigen nummers en op te treden. Ben je tussen de 18 en 30, woonachtig in Amsterdam en wil je in een vaste band spelen? Stuur ons dan een berichtje!

Sarah

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt saxofonist(e)Sunday Groove is op zoek naar een ervaren tenor- of altsaxofonist(e), die gloedvolle solo’s kan spelen, maar ook een strakke saxpartij neerzet in onze blazerssectie. Je speelt samen met onze trompettist die ook trombone speelt. Sunday Groove is een achtkoppige soul & funkband die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekende nummers. We spelen … meer »

Muzikantenbank user Sunday GrooveSunday Groove

Zangeres (40+) gezocht.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 188x bekeken

Band (020) met een knipoog naar de Rock en Blues is op zoek naar: . Enthousiaste Zangeres (40+) met Blues/Rock in haar stem. . Wij zoeken: Iemand die lol in muziek maken belangrijk vindt. Enige ervaring heeft in het zingen in een band. Ervaring heeft met Blues (Rock invloeden). Een team-player. > Iemand met inbreng in het repertoire. . Wij zijn: De band BRB die Rock en Blues jaren 60 70 80 … meer »

Arnold

Drumlessons in Amsterdam and Utrecht!!!

Drummer en Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Private lessons available ( from absolute beginner to experienced) in Amsterdam and Utrecht. All ages are welcome! Focus mainly on technique, interdependency, warmups, time playing, doublebass drum (optional..),brushes (optional..) and stamina. Including,as well,whatever you find relevant. Learn how to drum creatively playing your favorite style(s) of music! Loads of experience in teaching, live … meer »

Muzikantenbank user DMDM

Donkere folk/rock band in oprichting

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 176x bekeken

Hallo, Voor een band in oprichting zoek ik muzikanten (met name drum, gitaar en toetsen, maar mocht je iets anders willen toevoegen, voel je vrij). Qua stijl wordt het donkere folk/rock waar het verhaal en de sfeer centraal staan. Denk bijvoorbeeld Nick Cave, Wovenhand/16 Horsepower en Mark Lanegan. Ik zoek dus muzikanten met gevoel voor sound en sfeer, aangezien dat van groot belang is voor … meer »

Vincent