Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist - toetsenist gezocht voor opnames en optredens

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 175x bekeken

Alternatieve rockband met rauw en experimenteel geluid zoekt een bassist die zowel heftig als meer ingetogen kan spelen. Het zou heel leuk zijn met iemand te werken die ook toetsen kan spelen voor de diversiteit in geluid. (En ev achtergrond zang kan doen.) Trippy en atmospferische nummers en garage/ post-punk. referenties; Shellac, P.J. Harvey , Nirvana, Mogwai, Sebadoh, Slint, Beatles info; … meer »

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen

Solo gitarist zoekt wat oudere easy listening swing jazz duo of trio

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 163x bekeken

gitarist op leeftijd,zoekt een wat oudere jazz duo of trio om eens in de week samen wat te spelen ,gewoon gezellig samen muziek maken van zoete bossa,s tot groovy swing,repertoire ,Girl from Ipanema / blue bossa /Misty just friends / All the things you are / i wish you love sunny side of the street /Fly me to the moon / what a diff a day made,realbook nummers,maar dan een beetje de oudjes ik speel … meer »

Muzikantenbank user Arie HeesenArie Heesen

Bandleden gezocht voor southern rock/metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 246x bekeken

Wij zijn Joachim (drummer, 25 jaar) en Luna (zangeres, 24 jaar) en we zijn op zoek naar bandleden voor een nieuwe band. In deze band willen we invloeden van blues, country, rock en metal samenvoegen (zie voorbeeldbands beneden). Daarbij willen we graag de combinatie maken tussen de zachtere leadzang van Luna en een wat ruigere mannelijke tweede leadzanger. Het is belangrijk dat je bekend bent met zowel … meer »

Joachim Rubinstein

Semiprof band zoekt toetsenist m/v

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 155x bekeken

We hebben een eigen repertoire met funky nummers. Je kan er op dansen, maar ook lekker op chillen. Betaald optreden is ons doel. En dat hebben we ook al vele keren gedaan. Als het nodig is repeteren we. En dat doen we dan in Amsterdam (wél gemakkelijk bereikbaar en vrij parkeren). Verder werken we aan nieuwe, eigen nummers, die we ook gaan releasen. Een eigen stage/e-piano of workstation, met goede … meer »

Del Campo

Unusual Request

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 412x bekeken

Unusual RequestIk ben projectontwikkelaar met een grote passie voor (Live) muziek. Nu ga ik in Amsterdam Noord een mooi restaurant bouwen met daarin een "Live venue’ Dat heeft door de geluidseisen nogal wat voeten in aarde maar dan heb je wel iets unieks in Amsterdam. Ik heb enen 3D beeld bijgevoegd. Start bouw zal zij begin 2019 en gereed eind 2020 dus er is nog tijd genoeg voor de voorbereidingen. Nu wil ik … meer »

Muzikantenbank user Geert van den BergGeert van den Berg

Optredende band zoekt leden

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 345x bekeken

Optredende band zoekt ledenZanger/gitarist (48) (Hoofdorp/Amsterdam) zoekt muzikanten om optredende band mee op te richten. Ik heb veel podiumervaring en skills. Speel je drums, basgitaar of toetsen en wil je meer dan alleen maar in een repetitieruimte blijven hangen neem dan contact op. backing vocalen zou helemaal top zijn. Ik kan optredens regelen. Muziek zal bestaan uit een combinatie van covertunes (sixties tot hedendaags) … meer »

Hans Beijnes

Lookeen zoekt toetsenist en/of gitarist (die ook kan zingen)

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 257x bekeken

Lookeen zoekt toetsenist en/of gitarist (die ook kan zingen)We zijn een alternative rock band die eigen nummers speelt, afgelopen jaar hebben we in verschillende plekken opgetreden en een aantal nummers opgenomen. We hebben meer dan 10 nummers geschreven en onze eigen plaat label om op te nemen, mixen en uit te brengen. We hebben een solide basis met ze vieren (zang, gitaar, bas, drums en af en toe toetsen) maar om onze nummers volledig door te voeren hebben … meer »

danny