Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

21st Century Sounds zoekt ervaren zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 336x bekeken

Coverband 21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren zanger. Zoals onze bandnaam al een beetje verklapt, spelen wij groovy nummers die gemaakt zijn in het huidige millennium. Denk bijvoorbeeld aan Alain Clark, Maroon 5, The Weekend, Joss Stone, Bruno Mars, Selah Sue, Maxwell, Cool Million, Dua Lipa en Katy Perry. We hebben allemaal ruime ervaring met het spelen in bandjes en met optreden. Onze … meer »

Muzikantenbank user Remco NoordsijRemco Noordsij

Welkom nieuwe toetsenist (omgeving Haarlem)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 132x bekeken

Hallo daar muziek liefhebbers! Wij zijn een pop/rock cover band en willen de liedjes die wij spelen versterken met een toetsenist. Het zijn liedjes die passen bij de stem van onze zangeres en bij onze capaciteiten. Alles bij elkaar een mix die zich ontwikkelt en wij vinden het leuk wanneer jij helpt die mix verder te ontwikkelen. Er zitten liedjes in van Sia, Lady Gaga, maar ook Kings of Leon, Maroon … meer »

Muzikantenbank user Marc KolMarc Kol

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverband

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 173x bekeken

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverbandWij zijn The Bamigos, een bruisende liveband voor kroegen en partijen en een avondje gezelligheid. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die de juiste synth, piano en hammondsounds in huis heeft. Wij spelen bekende nederpop hits, pop-, dans- en soulmuziek maar we kunnen ook een stevig potje rocken als dat nodig is. Wij zijn geen gelikt commercieel gezelschap maar een prettige en ongedwongen club … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

Latin Big Band Los Lamalos zoekt timbalero !

Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 811x bekeken

Latin Big Band Los Lamalos zoekt timbalero !Latin Big Band Los Lamalos zoekt per direct een ervaren timbalero. Repetities met dirigent elke donderdagavond vanaf 20.00u in de Q-factory in Amsterdam. Los Lamalos is een leuke band met een goed niveau. Regelmatig optredens in en rond Amsterdam. Meer informatie op www.loslamalos.nl Heb je interesse? Kom gewoon langs of reageer via de website of mail naar arianeponse@*****.com Elk vast bandlid … meer »

Muzikantenbank user Ariane PonseAriane Ponse

Creative zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 146x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een zanger om samen schetsen/demo's uit te werken tot complete songs. qua stijl Alternatief, pop/rock en voor de rest staat alles nog open. Dus heb je teksten liggen of complete nummers wat misschien wel aansluit? Laat maar weten! ik heb een studiootje waar we kunnen werken.

Daan

Funky gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 214x bekeken

Funky gitarist gezocht Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) De Tailcutters zoeken een nieuwe gitarist. We zijn een afrobeat/funkband en spelen muziek van o.a. Budosband, Funk Ark, Shaolin Afronauts, Liberators, Whitefield Brothers met een nadruk op de groove. We zijn een instrumentale band bestaande uit drums, bas, percussie, toetsen, sax, trompet en hopelijk snel weer gitaar. We zoeken … meer »

Muzikantenbank user Benjamin BenjiBenjamin Benji

*GEZOCHT: achtergrond zangeres voor Tina Turner Coverband*

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 381x bekeken

Ben jij gepassioneerd over zingen en zoek je een leuke uitdaging met mij? Wij zijn een energieke Tina Turner Coverband die optredens verzorgt in Nederland en daarbuiten. Momenteel geniet ik met volle teugen van mijn rol als achtergrond zangeres, maar mis jou naast mij! Wil jij naast mij staan en samen een geweldige sound creëren, en vooral plezier hebben in wat we doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! … meer »

Patricia

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 443x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

Bassist zoekt "steady rolling " pop/rockband

Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 126x bekeken

Hello there, Stuwende en gedreven bassist zoekt een solide rock, bluesrock of poprock band om in te stappen. Omgeving Zaanstad/Amsterdam. Ben op zoek naar een "stevige" band met een mix van "up tempo" alswel "slow beat songs". Ben geen voorstander van het ellenlang "doodspelen" van nummers in een oefenruimte. Hebben jullie eigen werk ,...... dan is dat natuurlijk top. Een mix van eigen/ covers … meer »

Muzikantenbank user Frans HeyFrans Hey