Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Dead Pony's zoeken Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 303x bekeken

The Dead Pony's zoeken BassistWij zijn The Dead Pony's, rock coverband met ervaring, hebben eigen oefenruimte in aalsmeer, willen graag weer optreden, zoeken bassist. Repetoir Skunk Anansie, Muse, Portishead, Stereophonics, Nirvana, Novastar, Coldplay etc. Bij ons gaat het vooral om de energie in de nummers. Wij zijn 45+ band, maar dat mag niet uitmaken, It's only Rock 'n Roll! ( En ja, wij weten dat het meervoud Ponies is, … meer »

Ron Tetteroo

Veelzijdige toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 206x bekeken

Hoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een toetsenist(e). Onze toetsenist/zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Een bekende producer heeft zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

HUFTERS hebben een stem nodig

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 424x bekeken

Stevige en goed ingespeelde Rock band met ruime invloeden en eigen(zinnig) repertoire, zoekt een krachtige nieuwe stem. We repeteren één keer per week in Amsterdam. Soms een keer meer, gewoon omdat we het leuk vinden. Leeftijd geen bezwaar, wij zijn 50+. Ambities zijn te overzien: o.a. optreden, componeren en opnemen. Geen broodmuzikanten en geen beginners. Stuur een gemotiveerde mail met een … meer »

Martin Cramer

Gitarist zoekt muzikanten voor band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 273x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, Elian

Elian

Stevie ray vaughan muziek

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 342x bekeken

Hallo , wij (drummer en gitarist ) beide 60 jr zoeken een SRV bassist de nummers die we nu spelen “ pride and joy texas flood mary had litle lamb cold shot en change it de rest volgt. We spelen om de 2 weken in een oefenruimte in ams noord studio 10 parlevinker. Groet rene

Boode

Inner Scenes zoekt bassist (Amsterdam)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 438x bekeken

Inner Scenes zoekt bassist (Amsterdam)Hallo! Wij repeteren in Amsterdam en helaas is onze bassist momenteel niet in staat om de repetities bij te wonen. Het is onduidelijk op dit moment of hij terug zal keren. Voor de komende tijd zoeken we een invalbassist. Mocht hij niet terugkeren, waar ik toch een beetje bang voor ben, kan dit wellicht ook voor vast worden. We spelen eigen werk. Het is een lekkere mix van rock, reggae en pop. We … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

Zanger zangeres rock metal band gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 313x bekeken

Hoi, wij zijn op zoek naar een zanger(es) die bij onze rock/metalband wil aansluiten. Wij zijn geen profs, maar kunnen wel wat neerzetten. Spelen covers en willen uiteindelijk ook gaan optreden. 1x per 2 weken de oefenruimte in. Hou je van oa de Nu-Metal style oa Deftones, Korn, Slipknot, Limp Bizkit, System of a down enz...maar ook andere metal en stevige rock, en ben je tussen de 32 en 45 jaar, en … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

ANIME ROCK Band Zoekt Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 222x bekeken

ANIME ROCK Band Zoekt BassistHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige bassist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Speelt maatvast, strak, technisch, snel, etc. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan … meer »

Muzikantenbank user RayRay

ANIME/ROCK Band Zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 266x bekeken

ANIME/ROCK Band Zoekt GitaristHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige gitarist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan er al 3 albums klaar om voor de komende jaren … meer »

Muzikantenbank user RayRay