Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Op zoek naar een stem die onze alternatieve pop rock band van de planken blaast!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 108x bekeken

Op zoek naar een stem die onze alternatieve pop rock band van de planken blaast!Heb je net zoveel passie voor muziek als een Red Hot Chili Pepper voor hete pepers? Zijn Muse en Imagine Dragons jouw muzikale soulmates? Dan zit je hier goed! Wij zijn die band die niet alleen muziek maakt, maar een show neerzet waar zelfs de meest serieuze Coldplay-fans een giecheltje van krijgen! Met ons podiumdecor dat zo wild is als een draak op speed, en onze energie die de Red Bull doet blozen, … meer »

Muzikantenbank user KennyKenny

Ervaren solo gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Hoi! Ben jij die ervaren all-round gitarist die lekker kan grooven en een vette solo neer kan zetten.. Dan zoeken wij jou! Wij zijn een 6 koppige coverband met gemiddeld 1 optreden per maand. Repertoire is oldskool,soul,funk uitstapjes naar disco, pop. Gepassioneerde ervaren muzikanten die voor kwaliteit en commitment gaan. Repeteren 2 x per maand regio Rotterdam. Muziek is onze passie,geen … meer »

Coverband

Metalcore band looking for drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Newly formed metalcore band is looking a for kickass drummer to complete our formation. We have scream singer, guitars/bass and clean vocals. We already started composing songs and have few concrete ideas. Reference bands: Architects, Northlane, Parkway Drive, Polaris, ERRA. We are mostly located in Den Haag

Muzikantenbank user AlessandroAlessandro

Metallica tribute zoekt bassist en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 176x bekeken

Hallo muzikanten, Wij zijn Patrick (ritmegitaar en zang) en Alex (leadgitaar), en we zijn op zoek naar een bassist en drummer om onze Metallica tribute band compleet te maken. Momenteel repeteren we in Den Haag en zijn we op zoek naar enthousiaste muzikanten vanaf 20 jaar die gepassioneerd zijn door Metallica en samen met ons willen spelen. Wij spelen allebij al een jaar of 5 tot 7. We zoeken … meer »

Muzikantenbank user Alex AnderAlex Ander

Solo gitarist voor countryband.

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 243x bekeken

Solo gitarist voor countryband.Beehive countryband met werk in het vooruitzicht zoekt met spoed een solo gitarist. heb je interesse en heb je iets met countrymuziek dan ben je van harte welkom. Mail of bel ons, dan hopen wij dat we je kunnen ontvangen als onze nieuwe solo gitarist. Mob 0637179196

Aart

Rock/Metal Zanger(es) GEZOCHT!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 141x bekeken

Wij zijn RESEST en zijn opzoek naar een zanger(es)! Wij spelen rock, metal en trash metal, en zijn momenteel veel bezig met het maken van eigen amteriaal. wij repeterin in Dordrecht en zoeken iemand richting de leeftijd van 16 t/m 21 jaar (daarbuiten is ook prima). Wij bestaan zelf uit een drummer(19 jaar), bassist(20 jaar) en gitarist(18 jaar). Kan je nou ook gitaar spelen is dit altijd mooi meegenomen. Heb … meer »

Renz Nederlof

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Deze Bluesrock Coverband nu bestaande uit 2 Gitaristen Bassist Drummer sax/dwarsfluit zang zoeken Toetsenist in de leeftijd categorie 50 jaar en ouder. Om naar optredens te werken. De nummers die we willen spelen wordt in samenspraak met de band besproken waarbij jou inbreng zeker gewaardeerd wordt.Repeteren doen we bij Popradar in Den Haag op Dinsdagavond 7.30 tot 11.30. Zin en tijd neem contact op. … meer »

Muzikant