Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround coverband Crossroads zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 254x bekeken

Wij zijn Crossroads een allround coverband uit Katwijk die bestaat uit een drummer, 2 gitaristen en een bassist. Onze zangeres heeft de band verlaten en we zijn op zoek naar een nieuwe zangeres. Onze leeftijd is 50 en 60 plus. We oefenen wekelijks op donderdagavond in Katwijk. Spelen nummers van Amy Winehouse, Melissa Etherige, Anouk, Bonnie Raitt, Shocking blue, Heart, de Dijk enz........ Lijkt … meer »

Adri van der Plas

Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 448x bekeken

Wij zijn The Egards, een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 65 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. Op dit moment bestaat onze samenstelling uit: gitarist, bassist, drummer en zangeres. Als aanvulling zijn wij op zoek naar een tweede (solo)gitarist. Wij repeteren iedere dinsdagavond bij … meer »

Peter

Toetsenist gezocht voor unieke coverband

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 139x bekeken

Nightshift22 zoekt een toetsenist met spoed. Wij zijn een band met compleet combo, percussie , 10 a 12 blazers en 2 zangeressen. Wij oefenen op de maandagavond in een perfecte oefenruimte in Nieuw Wetering/Roelofarendsveen. Heb je interesse en wil je meer weten , mail me dan gerust , bellen kan ook.

Pablo

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁

Drummer, Overig en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 186x bekeken

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁Hey muzikanten tussen 20 en 35 jaar oud! Ben jij een drummer, bassist, toetsenist of saxofonist die op zoek is naar een uitdagende muzikale ervaring? Wil je deel uitmaken van een band die invloeden van Springsteen, The 1975 en Sam Fender combineert voor een frisse en opwindende sound? 🌟 **Sluit je aan bij ons team:** Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe drummer, bassist, toetsenist en saxofonist … meer »

Noah Geuzinge

Deathmetal bende zoekt bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Voor o.a. de komende live optredens zijn wij op zoek naar een bassist om onze lineup compleet te maken. We zoeken iemand die gedreven is en snel dingen op pakt. Een mix van een professionele instelling, humor en gezelligheid. De chemie/klik is voor ons erg belangrijk. Het is van belang dat je fatsoenlijke apparatuur hebt, waar je ook mee kunt optreden. We hebben een eigen oefenruimte in Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

Muzikanten gezocht!

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 285x bekeken

Recent een nieuwe onderneming begonnen genaamd Soul Selection, met als doel: muzikanten verbinden met horeca ondernemers, club eigenaren en feest gelegenheden. Ben jij een opzoek naar leuke venues om jouw muziek te spelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Soul Selection

Drummer gezocht reg. Rotterdam

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Hi, Ik ben Artjom (44) en ik speel instrumentale hard rock / metal. Ik ben opzoek naar een drummer om samen te jammen, optreden, muziek schrijven op een chille manier ) https://soundcloud.com/the_right_thing/albums - ik heb daar 10 nummers, maar ik heb veel meer muziek om te spelen. Zelf heb ik 20+ jaar klassieke gitaar gespeeld en meerdere jaren in en hard rock band.

Artjom

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 137x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zulke piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop